دوازدهمين كنگره ملي صنايع غذايي ايران , 2001-10-09
عنوان : ( بهينه سازي مصرف تخم مرغ با توليد پودر كلسيم و پروتئين از ضايعات ان )
نویسندگان: فخری شهیدی , محبّت محبی ,چکیده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:200827,
author = {شهیدی, فخری and محبی, محبّت},
title = {بهينه سازي مصرف تخم مرغ با توليد پودر كلسيم و پروتئين از ضايعات ان},
booktitle = {دوازدهمين كنگره ملي صنايع غذايي ايران},
year = {2001},
}
%0 Conference Proceedings
%T بهينه سازي مصرف تخم مرغ با توليد پودر كلسيم و پروتئين از ضايعات ان
%A شهیدی, فخری
%A محبی, محبّت
%J دوازدهمين كنگره ملي صنايع غذايي ايران
%D 2001