علوم غذایی و تغذیه, دوره (2), شماره (2), سال (2006-3)
عنوان : ( بررسی تأثیر دماهای مختلف نگهداری بر خصوصیات شیمیایی ارقام خرما )
نویسندگان: سید علی مرتضوی , رضوی زاده , رضا کاراژیان ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
بررسی تأثیر دماهای مختلف نگهداری بر خصوصیات شیمیایی ارقام خرما
کلمات کلیدی
بررسی تأثیر دماهای مختلف نگهداری بر خصوصیات شیمیایی ارقام خرمابرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@article{paperid:202681,
author = {مرتضوی, سید علی and رضوی زاده and کاراژیان, رضا},
title = {بررسی تأثیر دماهای مختلف نگهداری بر خصوصیات شیمیایی ارقام خرما},
journal = {علوم غذایی و تغذیه},
year = {2006},
volume = {2},
number = {2},
month = {March},
issn = {2008-0123},
keywords = {بررسی تأثیر دماهای مختلف نگهداری بر خصوصیات شیمیایی ارقام خرما},
}
%0 Journal Article
%T بررسی تأثیر دماهای مختلف نگهداری بر خصوصیات شیمیایی ارقام خرما
%A مرتضوی, سید علی
%A رضوی زاده
%A کاراژیان, رضا
%J علوم غذایی و تغذیه
%@ 2008-0123
%D 2006