علوم و صنایع کشاورزی, دوره (20), شماره (7), سال (2006-3) , صفحات (116-123)

عنوان : ( بررسی پایداری روغنهای سرخ کردنی تولیدشده درایران در ین فرایند سرخ کردن )

نویسندگان: رضا فرهوش , سیدمحمدرضا موسوی , علی شریف ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در پزوهش پایداری شش نمونه روغن سرخ کردنی تولید شده در ایران (A تاF) در مقایسه با یک نمونه روغن سرخ کردنی خارجی و یک روغن غیر سرخ کردنی افتابگردان طی فرایند سرخ کردن مورد بررسی قرار گرفت....

کلمات کلیدی

, روغن سرخ کردنی, عدد پراکسید, عدد کربنیل, ترکیبات قطبی, پایداری