عنوان : ( بررسی پایداری روغنهای سرخ کردنی تولیدشده درایران در ین فرایند سرخ کردن )
نویسندگان: رضا فرهوش , سیدمحمدرضا موسوی , علی شریف ,چکیده
در پزوهش پایداری شش نمونه روغن سرخ کردنی تولید شده در ایران (A تاF) در مقایسه با یک نمونه روغن سرخ کردنی خارجی و یک روغن غیر سرخ کردنی افتابگردان طی فرایند سرخ کردن مورد بررسی قرار گرفت....
کلمات کلیدی
, روغن سرخ کردنی, عدد پراکسید, عدد کربنیل, ترکیبات قطبی, پایداری@article{paperid:203344,
author = {فرهوش, رضا and موسوی, سیدمحمدرضا and شریف, علی},
title = {بررسی پایداری روغنهای سرخ کردنی تولیدشده درایران در ین فرایند سرخ کردن},
journal = {علوم و صنایع کشاورزی},
year = {2006},
volume = {20},
number = {7},
month = {March},
issn = {1029-4791},
pages = {116--123},
numpages = {7},
keywords = {روغن سرخ کردنی- عدد پراکسید-عدد کربنیل- ترکیبات قطبی- پایداری},
}
%0 Journal Article
%T بررسی پایداری روغنهای سرخ کردنی تولیدشده درایران در ین فرایند سرخ کردن
%A فرهوش, رضا
%A موسوی, سیدمحمدرضا
%A شریف, علی
%J علوم و صنایع کشاورزی
%@ 1029-4791
%D 2006