علوم و صنایع کشاورزی, دوره (20), شماره (7), سال (2006-3) , صفحات (116-123)

عنوان : ( بررسی پایداری روغنهای سرخ کردنی تولیدشده درایران در ین فرایند سرخ کردن )

نویسندگان: رضا فرهوش , سیدمحمدرضا موسوی , علی شریف ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در پزوهش پایداری شش نمونه روغن سرخ کردنی تولید شده در ایران (A تاF) در مقایسه با یک نمونه روغن سرخ کردنی خارجی و یک روغن غیر سرخ کردنی افتابگردان طی فرایند سرخ کردن مورد بررسی قرار گرفت....

کلمات کلیدی

, روغن سرخ کردنی, عدد پراکسید, عدد کربنیل, ترکیبات قطبی, پایداری
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:203344,
author = {فرهوش, رضا and موسوی, سیدمحمدرضا and شریف, علی},
title = {بررسی پایداری روغنهای سرخ کردنی تولیدشده درایران در ین فرایند سرخ کردن},
journal = {علوم و صنایع کشاورزی},
year = {2006},
volume = {20},
number = {7},
month = {March},
issn = {1029-4791},
pages = {116--123},
numpages = {7},
keywords = {روغن سرخ کردنی- عدد پراکسید-عدد کربنیل- ترکیبات قطبی- پایداری},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T بررسی پایداری روغنهای سرخ کردنی تولیدشده درایران در ین فرایند سرخ کردن
%A فرهوش, رضا
%A موسوی, سیدمحمدرضا
%A شریف, علی
%J علوم و صنایع کشاورزی
%@ 1029-4791
%D 2006

[Download]