بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: سنتی


موارد یافت شده: 38

1 - بررسی تاثیر هیدروکلوئید ها بر برخی از ویژگی های(حسی) فراورده سنتی حلوا جوزی (چکیده)
2 - ارزیابی اقتصادی تولید ارقام بومی و پرمحصول برنج در روش¬های سنتی و مکانیزه در شهرستان ساری (چکیده)
3 - نقش بام سبز در مصرف انرژی در داخل ساختمان و مقایسه آن با بام های سنتی (چکیده)
4 - حمایت از دانش سنتی در تجاری سازی فناوری با نگاهی به اسناد بین المللی (چکیده)
5 - ارائه یک جعبه ابزار کاربردی جامع ریخت سنجی سنتی (چکیده)
6 - بررسی اثرات فارماکولوژیکی گیاه دارویی چای ترش از دیدگاه طب سنتی (چکیده)
7 - شناسایی مولکولی و تعیین رابطه فیلوژنتیکی میان لاکتوباسیل های جدا شده از دو نمونه خمیر ترش صنعتی و سنتی (چکیده)
8 - مقایسه اجرای ساختمان به روش قالب تونلی با روش های سنتی ساخت مسکن از نگاه مدیریت ساخت (چکیده)
9 - جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های تزخینه به عنواى فراورده ای سنتی با خاصیت دارویی علیه میکروارگانیسمهای بیماری زا (چکیده)
10 - مقایسه انگیزش تحصیلی و کیفیت زندگی دانش‌آموزان پسر مشمول ارزشیابی توصیفی با ارزشیابی سنتی (چکیده)
11 - بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها (چکیده)
12 - بررسی مصرف انرژی در نظام نیمه سنتی و نیمه مکانیزه برنج در مرحله کاشت (مطالعه موردی: شهرستان درگز) (چکیده)
13 - جداسازی و شناسایی لاکتوباسیلوس های موجود در غذای سنتی ترخینه با استفاده از روش های مبتنی بر کشت و مولکولی (چکیده)
14 - روش سنتی تولید شیره انگور در قوچان (چکیده)
15 - تحلیل مقایسه ای نظریه های دستمزد سنتی و دستمزد کارآیی در بخش صنعت اقتصاد ایران با استفاده از روش خطی گوک           (چکیده)
16 - پیشنهاداتی برای بهبود آموزش معماری با بررسی تطبیقی دو سامانه سنتی و آکادمیک (چکیده)
17 - تاثیر آلودگی میکروبی مواد اولیه بر کیفیت نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ) (چکیده)
18 - احیا مارمالاد سنتی به رب و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن (چکیده)
19 - بررسی تاثیر لاکتیک اسید باکتری های موجود در غذای سنتی ترخینه بر روی بهداشت و سلامت آن (چکیده)
20 - بررسی میزان آلودگی و تعیین مقاومت به آنتی بیوتیک ها در انواع استافیلوکوکوس جداشده از پنیر سنتی و صنعتی عرضه شده در مشهد (چکیده)
21 - کاربرد فناوری های نوین جهت احداث شبکه های زیرزمینی تأسیسات شهری و افزایش ضریب ایمنی مسیرها با کاهش حفاری سنتی (چکیده)
22 - بررسی اثر نعناعبر کنترل رشد استافیلو کوکوس اوریوس در کشک سنتی (چکیده)
23 - گفتمانهای سیاسی در سرزمین های مردمان مختلط:از مارکسیزم سنتی تا اسلام رادیکال (چکیده)
24 - بررسی پارامترهای ریزساختاری فولاد میکروآلیاژی30MSV6 با استفاده از روش پردازش تصویری و مقایسه آن با روش سنتی (چکیده)
25 - مدل سازی سنتیکی تشکیل آکریل آمید در مواد غذایی (چکیده)
26 - سنتز ومشخصه یابی ساختاری والکتریکی به دو روش سنتی و سل- ژل (چکیده)
27 - نقد و تحلیل موتیوهای نو و سنتی در شعر صائب تبریزی (چکیده)
28 - بررسی اثربخشی تغذیه از دیدگاه طب سنتی بررضامندی زناشویی (چکیده)
29 - نگاهی انتقادی به مبانی نظری و روشهای بلاغت سنتی (چکیده)
30 - بهینه سازی فرایند سنتی تولید نبات (چکیده)
31 - مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش) (چکیده)
32 - مقایسه خواص اپتیکی و ساختاری سرامیکPZT تهیه شده به دو روش سنتی و سل ژل (چکیده)
33 - بهینه سازی فرآیند سنتی تولید نبات (چکیده)
34 - بررسی فرآیند سنتی تولید نبات و معایب آن (چکیده)
35 - انتخاب و رتبه بندی سیستم‌های آبیاری بارانی و سنتی در استان خراسان رضوی (چکیده)
36 - بررسی روشهای سنتی و نوین در ارزیابی طرحهای سرمایه ای (چکیده)
37 - بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهرستان مشهد (چکیده)
38 - یک مدل(چارچوب) تشخیصی جهت شناسایی چالش های اساسی گذار از دولت سنتی به دولت الکترونیکی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر