بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: بهبود


موارد یافت شده: 87

1 - مکان یابی نقاط بهینه تنش در تحلیل ایزوژئومتریک (چکیده)
2 - تأثیرات پارامترهای هندسی بر مشخصات جریان کاملاً توسعه یافته و انتقال حرارت در یک کانال موج دار متقارن در اعداد رینولدز معتدل (چکیده)
3 - بررسی اثر میزان مصرف کود دامی بر عملکرد و اجزای عملکرد چهار رقم لوبیای قرمز (Phaseolus vulgaris L.) (چکیده)
4 - نقش کیفیت برنامه درسی آموزش های ضمن خدمت بر بهبود عملکرد کارکنان (مورد مطالعه: کارکنان نیروی انتظامی شهر مشهد) (چکیده)
5 - نقش اساسی مدیریت منابع انسانی در مدیریت پروژه‌های فناوری اطلاعات (چکیده)
6 - مربی گری: مسئله مغفول در دانشگاه ها (چکیده)
7 - مقایسه تاثیر افزودن بهبود دهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری (چکیده)
8 - بهبود داده های لرزه ای درون گمانه ای با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (چکیده)
9 - بررسی ارتعاشات آزاد میکروصفحات تابعی مدرج میندلین بر اساس تئوری بهبودیافته تنش¬کوپل با استفاده از روش تربیعات تفاضلی (چکیده)
10 - بهبود عملکرد توربین بادی عمود محور با استفاده از تغییر مقاطع J شکل (چکیده)
11 - بهبود راندمان آئرودینامیکی در توربین های بادی محور افقی با استفاده از گورنی فلپ (چکیده)
12 - بررسی طول بهینه گورنی فلپ در توربین¬های بادی محور افقی (چکیده)
13 - بهینه سازی هندسه آشوبگرهای دندانه ای زاویه دار به منظور بهبود رفتار ترمو هیدرولیکی جریان به کمک روش تاگوچی (چکیده)
14 - تحلیل صفحات چند لایه با استفاده از نظریه تغییر شکل برشی مرتبه بالا با تابع زیگزاگ بهبود یافته (چکیده)
15 - بررسی نظریه های زیگزاگ در تحلیل خمش صفحات مستطیلی چند لایه (چکیده)
16 - بهینه سازی هندسی جریان مغشوش درون دیفیوزرهای حلقوی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی و مدل سازی تقریبی (چکیده)
17 - ارتقاء کیفیت جامع از طریق ارزیابی و بهبود عوامل کلیدی در یک صنعت تولیدی (چکیده)
18 - اثر سطوح بقایای آفتابگردان (Helianthus annuus L.) بر خصوصیات جمعیت علف های هرز و عملکرد و اجزای عملکرد نخود (Cicer arietinum L.) (چکیده)
19 - بهبود عملکرد قارچ دکمه‌ای سفید با استفاده از روش گزینش تک‌اسپوری به کمک نشانگر AFLP (چکیده)
20 - تحلیل تلرانسی سازه های ورقی انعطاف پذیر با درنظرگرفتن اثرات تماس متقابل و پیوستگی سطح ورقها (چکیده)
21 - بررسی تجربی ضریب انتقال حرارت و افت فشار نانوسیال نانولوله‌ کربن-آب تحت بار حرارتی ثابت (چکیده)
22 - بررسی اثر میدان مغناطیسی بر روی ضریب اصطکاک و انتقال حرارت جریان آرام در لوله مدور در حضور نانوسیال مغناطیسی Fe3O4-آب (چکیده)
23 - بهبود فرآیند تدارکات در محیط پروژه محور (مطالعه موردی) (چکیده)
24 - توسعه پایدار و بهبود موازنه زمان - هزینه - کیفیت پروژههای عمران شهری با در نظر گرفتن عامل محیطزیست (چکیده)
25 - مطالعه اثربخشی گروه درمانی مبتنی بر برنامه غنی سازی و ارتقاء زندگی بر بهبود شاخص های درمان اعتیاد در مردان وابسته به مواد (چکیده)
26 - اثربخشی زوج درمانی متمرکز بر هیجان بر رضایت از زندگی و بهبود افسردگی ناشی از بیماری قلبی (چکیده)
27 - اثربخشی بازآموزی اسنادی همراه با آموزش ویژه در بهبود حافظه دیداری و حافظه شنیداری دانش آموزان دارای اختلال دیکته مناطق روستایی (چکیده)
28 - نگاهی تحلیلی به تبدیل وضعیت استخدامی کارشناس رسمی به عضو هیات علمی (چکیده)
29 - کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تاثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی شده با سویا (چکیده)
30 - کاربرد بسته‏ بندی هوشمند در حفظ ایمنی و کیفیت فراورده‏های گوشتی در زنجیره توزیع و مصرف (چکیده)
31 - مطالعه عددی تاثیر شکل پره ها بر عملکرد فن گریز از مرکز (چکیده)
32 - مقایسه نتایج تجربی انتقال حرارت نانوسیالات آب/آلومینا و آب/اکسید مس در کانال مثلثی متساوی الاضلاع در شار حرارتی ثابت دیواره (چکیده)
33 - نقاط فوق همگرای تنش در تحلیل ایزوژئومتریک (چکیده)
34 - بررسی پتانسیل نانو فناوری در بهینه سازی عملکرد روغن های روانکار (چکیده)
35 - اثر اعتماد به مدیران بر تفکر راهبردی سازمانی و نقص آنها در بهبود عملکرد سازمانی از راه تعهد سازمانی در بستر آموزش عالی (چکیده)
36 - استفاده از برآورد خطا و بهبود محلی شبکه اجزای محدود با المانهای مرتبه بالا در تعیین فاکتور شدت تنش صفحه ترکدار تحت کشش (چکیده)
37 - استفاده از روشهای تقریبی در بهینه سازی شکل و ابعاد خرپاها (چکیده)
38 - استفاده از نیروهای وارد بر وصله های تحلیل ایزوژئومتریک جهت محاسبه تنش بهبود یافته و برآورد توزیع خطا (چکیده)
39 - مطالعه تجربی بهبود انتقال حرارت ترموسیفون دوفازی بسته تحت میدان الکتریکی با نانوسیال آب/آلومینا (چکیده)
40 - نسل جدید تکنولوژی های توالی یابی و چشم اندازهای آینده توالی یابی ژنوم حیوانات اهلی (چکیده)
41 - اثر درمانی فعالیت ورزشی هوازی و رژیم غذایی کم کالری براستاتوهپاتیت غیر الکلی (چکیده)
42 - مطالعه تاثیر اجزاء ژل بهبود دهنده نان بربری بر خواص مکانیکی خمیر با استفاده از روش شناسی رویه پاسخ (چکیده)
43 - بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهنده ی نان بربری با استفاده از روش شناسی رویه ی پاسخ (چکیده)
44 - بررسی تأثیر غلظت و نوع ماده هیومیکی بعنوان پیشتیمار بر جوانه زنی و خصوصیات دانه رستهای دو رقم تریتیکاله (Triticosecale hexaploide Lart.) (چکیده)
45 - تاثیر بیوچار و فاضلاب بر غلظت کادمیوم قابل جذب خاک و رشد گیاه ماش (چکیده)
46 - به کارگیری الگوی حذف فراگیر فعالیت های بدون ارزش افزوده در شرکت جهان افروز بر پایه مدیریت ناب (چکیده)
47 - مطالعه تاثیرات اعمال میدان مغناطیسی بر میزان و نحوه انتقال حرارت در سیستم ها (چکیده)
48 - اثر بخشی گروه درمانی شناختی- رفتاری بر بهبود عزت نفس و خوداثرمندی دانشجویان (چکیده)
49 - بهبود انتقال حرارت ترموسیفون ها با استفاده از نانوسیالات و تحلیل نتایج آزمایشگاهی بوسیله شبکه عصبی (چکیده)
50 - بهبود عملکرد غشای نانوکامپوزیت نامتقارن استات سلولز - سیلیکا (چکیده)
51 - کنترل جریان توسط مکش و بررسی تأثیر آن بر ضرایب آیرودینامیکی ایرفویل های NACA0018,NACA0012 (چکیده)
52 - پاسخ های فیزیولوژیک گوساله های شیر خوار به بهبود کیفیت آب آشامیدنی در شرایط استرس گرمایی (چکیده)
53 - اثر تاریخ کاشت و تراکم ذرت دانه ای (.Zea mays L) بر توان رقابتی ذرت و تاج خروس (.Amaranthus retroflexus L) (چکیده)
54 - اولویت بندی عوامل کلیدی موفقیت در TQM برای کاهش شکاف عملکردی با استفاده از AHP فازی؛ مطالعه موردی: یک شرکت صنعتی (چکیده)
55 - بررسی رابطه میان آزادی تجاری و رشد اقتصادی در ایران (یک تحلیل هم جمعی) (چکیده)
56 - بررسی تمایل شهروندان به پرداخت ماهانه برای کاهش آلودگی های آب مشهد (چکیده)
57 - اثربخشی آموزش کنترل توجه بر کاهش تورش توجه به مواد و بهبود شاخص های درمانی معتادان تحت درمان سم زدایی (چکیده)
58 - مطالعه انتقال حرارت و جریان نانو سیال آب/CuO در کانالهای با سطح مقطع مثلثی در جریان درهم (چکیده)
59 - شبیه سازی عددی جریان و انتقال حرارت نانو سیال آب/Al2O3 با استفاده از روش CFD در کانالهای با سطح مقطع مربعی با شرط مرزی دما ثابت دیواره (چکیده)
60 - بهبود ضریب انتقال حرارت روی صفحه تخت بکمک تحریک لایه مرزی (چکیده)
61 - بهبود عملکرد پروتکل پرداخت Payword (چکیده)
62 - بهبود الگوریتم FCM با الگوریتم ژنتیک (چکیده)
63 - بهبود روش طول قوس در تحلیل غیرخطی سازه‌ها (چکیده)
64 - ارائه مدلی جهت بهبود حجم پس از پخت و تاخیر بیاتی در نان گندم نیمه حجیم با استفاده از خمیر ترش (چکیده)
65 - بهبود خصوصیات عمل کنندگی در انواع جدید تخم مرغ و نقش آن در سلامت انسان (چکیده)
66 - بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی (چکیده)
67 - بهینه سازی روشهای تولید کشمش و بهبود کیفیت آن (چکیده)
68 - مقایسه عملکرد حرارتی یک ترموسیفون دوفازی بسته در اثر استفاده از نانوسیال های اکسیدفلزی (چکیده)
69 - استفاده از مدل بهبود یافته آنالیز فاکتور کوینچ در پیش بینی سختی فولادهای کوینچ شده (چکیده)
70 - ارزیابی هیستولوژیک و مرفومتریک اثرات Bio-oss و Cerasorb بر حفظ ریج باقیمانده به دنبال کشیدن دندان در سگ (چکیده)
71 - استفاده ازالگوریتم AWPSOدرکنترل فیدبک خروجی بهینه جهت بهبود مساله کنترل بار فرکانس درسیستم قدرت چند ناحیه ای تجدید ساختارشده (چکیده)
72 - رهیافت جدید برای اصلاح روش حفاظت خطای نابرابر در ارسال ویدئو روی شبکه‌های بی‌سیم (چکیده)
73 - برنامه ریزی توسعه شبکه انتقال تحت شرایط بازار برق با در نظر گرفتن هزینه برقراری امنیت (چکیده)
74 - عیب یابی از راه دور ماشین های دوار بر پایه ارتعاش (چکیده)
75 - حل عددی انتقال حرارت جابجایی اجباری نانوسیال آب AL2O3 در کانال مثلثی با دمای ثابت دیواره (چکیده)
76 - بررسی عددی انتقال حرارت جابجایی نانوسیال در کانالهای با سطح مقطع مربعی در جریان آرام (چکیده)
77 - نگرشی بر عملکرد ساختمان های بنایی غیر مسلح در برابر زلزله و بررسی اثرات FRP بر بهبود عملکرد لرزه ای (چکیده)
78 - بررسی روشهای پیشرفته انتقال نفت خام (چکیده)
79 - کاربرد امواج مافوق صوت در صنایع تبدیلی گوجه فرنگی (چکیده)
80 - بهبود راه اندازی موتورهای القایی به کمک جبران کننده های راکتیو استاتیکی (چکیده)
81 - وضعیت رشته علوم سیاسی در دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
82 - روش تفریق طیفی چند باندی اصلاح شده برای بهبود صحبت (چکیده)
83 - پارادایم بهبود مدیریت شهری (با تکیه بر شهر مشهد) (چکیده)
84 - تاثیر افزودنیهای مختلف و زمان نگهداری در حالت انجماد بر زمان تخمیر و حجم مخصوص کراواسانهای ١ منجمد (چکیده)
85 - اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
86 - اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
87 - نقش شیوه های نوین ارائه ی خدمات بانکی در جذب مشتری و بهبود کارایی سیستم بانکی (مطالعه ی موردی بانک های سپه شهرستان مشهد) (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر