نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: نشاسته
موضوع : علوم و صنایع غذایى
موارد یافت شده: 4
1 - بررسی اثر نشاسته و گوار بر پارامترهای بافتی، رنگی و پذیرش پاستیل هویج (چکیده)2 - مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان، گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی (چکیده)
3 - فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته (چکیده)
4 - بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب (چکیده)