نمایش نتایج جستجو برای
کلمات کلیدی: اکستروژن
موارد یافت شده: 7
1 - تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه های گوشتی (چکیده)2 - بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهنده ی نان بربری با استفاده از روش شناسی رویه ی پاسخ (چکیده)
3 - تعیین شاخص های آزمایشگاهی کیفیت دانه های سویای پرچرب اکسترود شده در سه دما و همبستگی آنها با عملکرد رشد جوجه های گوشتی (چکیده)
4 - طراحی قالب در شکل دادن فلزات (چکیده)
5 - روند پیشرفت تحقیقات در شکل دهی فلزات (چکیده)
6 - طراحی فرآیند شکلدهی آلیاژ آلومینیوم356A در حالت نیمهجامد با بکارگیری شبیهسازی حجم محدود (چکیده)
7 - شبیهسازی فرآیند اکستروژن پیشرو در حالت نیمهجامد با استفاده از روش حجم محدود (چکیده)