نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: باکتریوسین
موضوع : علوم و صنایع غذایى
زبان مقاله: فارسی
موارد یافت شده: 4
1 - استفاده از باکتریوسین ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در فراورده های غذایی (چکیده)2 - کاربرد باکتریوسین در نگهداری غذاهای با منشا گیاهی (چکیده)
3 - بررسی اثر باکتریوسین های تولیدی باکتریهای اسیدلاکتیک ایزوله شده از کره محلی مسکه، بر روی میکروارگانیسم های بیماریزا (چکیده)
4 - تولید باکتریوسین ها توسط باکتریهای اسید لاکتیک(LAB) بعنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در صنعت غذا (چکیده)