نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: شکلات
موضوع : علوم و صنایع غذایى
زبان مقاله: فارسی
موارد یافت شده: 4
1 - بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری (چکیده)2 - بررسی اثر افزودن آب و امولسیفایر PGPR بر خواص بافتی و حسی شکلات شیری آبدار (چکیده)
3 - استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات اندازه ذرات و میزان سفیدک شکلات شیری آبدار (چکیده)
4 - کاربرد ازون در حل بعضی مشکلات بهداشتی (چکیده)