نمایش نتایج جستجو برای
کلمات کلیدی: خامه
موارد یافت شده: 5
1 - مروری بر کاربرد صمغ های مختلف در پایدار سازی خامه قنادی (چکیده)2 - بررسی تاثیر صمغ دانه قدومه شهری بر روی پایداری خامه قنادی (چکیده)
3 - استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کمچرب و ارزیابی (چکیده)
4 - بررسی استفاده از پنیر خامه ای در تهیه بستنی نرم و بهینه سازی فرمولاسیون آن با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
5 - بررسی تاثیر آنزیم های موجود در سلولهای سوماتیک بر پروتئولیز و لیپولیز در خامه و شیر پس چرخ تولید شده از شیر خام و پاستوریزه با استفاده از روشهای مختلف جداسازی (چکیده)