• صفحه اصلی
  • سایت دانشگاه
  • اخبار دانشگاه

دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad

  • صفحه اصلی
  • لیست مقالات استادان
  • جستجو های اخیر
  • بیشترین جستجو
  • تماس با ما

بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: خامه


موارد یافت شده: 5

1 - مروری بر کاربرد صمغ های مختلف در پایدار سازی خامه قنادی (چکیده)
2 - بررسی تاثیر صمغ دانه قدومه شهری بر روی پایداری خامه قنادی (چکیده)
3 - استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم‌چرب و ارزیابی (چکیده)
4 - بررسی استفاده از پنیر خامه ای در تهیه بستنی نرم و بهینه سازی فرمولاسیون آن با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
5 - بررسی تاثیر آنزیم های موجود در سلولهای سوماتیک بر پروتئولیز و لیپولیز در خامه و شیر پس چرخ تولید شده از شیر خام و پاستوریزه با استفاده از روشهای مختلف جداسازی (چکیده)

30 جستجوی اخیر

  • ضریب همبستگی
  • کنفرانس داده کاوی ایران
  • زبان و ادبیات فارسی
  • گیاهان زینتی
  • calipso
  • علیرضا فرید حسینی
  • فرید حسینی
  • mashreghi
  • makhdoumi
  • goharshadi
  • ساختار سرمایه
  • ساختار سرمایه
  • کار احساسی
  • کدخدایان
  • کدخدایان
  • قاعده سوق
  • ایرانی
  • کنترل بیولوژیک نماتد
  • کنترل بیولوژیک
  • پژند
  • محسن جهان
  • سمانه جمشیدی
  • بررسی مولفه های جوانه زنی و رشد
  • مهندسی شیمى
  • اولین کنفرانس بین المللی حماسه
  • کشت بافت
  • حسنی درمیان
  • مدیریت
  • علی یوسفی
  • نوغانی

پیوندها

  • صفحه اصلی
  • مرور بر اساس سال
  • تماس با ما
  • مقالات استادان
  • نقشه سایت

لینک های پیشنهادی

  • صفحه اصلی
  • سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
  • بانک مقالات و همایشهای دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری مرکز دانلود دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad
  • ايران، مشهد، ميدان آزادی، دانشگاه فردوسی مشهد
  • تلفن:38803000 051
  • كدپستي: 9177948974
  • پست الکترونیک: webmaster@um(dot)ac(dot)ir

© تمامی حقوق برای این سایت محفوظ است.

مقالات دانشگاهی|مقالات اساتید دانشگاه