هیجدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , 2008-10-15
عنوان : ( بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان زمان رسانیدن بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم )
نویسندگان: شبنم اسدی نژاد , محمدباقر حبیبی نجفی , سیدمحمدعلی رضوی , مهدی نصیری محلاتی ,فایل: Full Text
چکیده
بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان زمان رسانیدن بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم
کلمات کلیدی
بستنی و هیدروکلوئیدبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1007315,
author = {اسدی نژاد, شبنم and حبیبی نجفی, محمدباقر and رضوی, سیدمحمدعلی and نصیری محلاتی, مهدی},
title = {بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان زمان رسانیدن بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم},
booktitle = {هیجدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2008},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {بستنی و هیدروکلوئید},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان زمان رسانیدن بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم
%A اسدی نژاد, شبنم
%A حبیبی نجفی, محمدباقر
%A رضوی, سیدمحمدعلی
%A نصیری محلاتی, مهدی
%J هیجدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2008