دومین همایش بزرگ صنایع غذایی , 2006-09-07
عنوان : ( فرآوری و نگهداری طالبی به شیوه اسمز – انجماد )
نویسندگان: فرید عمیدی فضلی , فخری شهیدی , حمیدبهادر قدوسی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
فرآوری و نگهداری طالبی به شیوه اسمز – انجماد
کلمات کلیدی
فرآوری و نگهداری طالبی به شیوه اسمز – انجمادبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1019457,
author = {عمیدی فضلی, فرید and شهیدی, فخری and قدوسی, حمیدبهادر},
title = {فرآوری و نگهداری طالبی به شیوه اسمز – انجماد},
booktitle = {دومین همایش بزرگ صنایع غذایی},
year = {2006},
location = {اصفهان, ايران},
keywords = {فرآوری و نگهداری طالبی به شیوه اسمز – انجماد},
}
%0 Conference Proceedings
%T فرآوری و نگهداری طالبی به شیوه اسمز – انجماد
%A عمیدی فضلی, فرید
%A شهیدی, فخری
%A قدوسی, حمیدبهادر
%J دومین همایش بزرگ صنایع غذایی
%D 2006