عنوان : ( بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیرمعطر لیقوان )
نویسندگان: مرضیه حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی ,چکیده
د یٌش بّی سقلیذی ث ػ اٌَى هحل لَاسی س یْ ؿذ اص عشیق هخل طَ مشدى اخضاء ه فٌشد ؿبهل چشثی، دش سٍئیی، آة، اػیذ بّی خ سَامی ث وّشا هخل عَی اص وًل بّی اه لَؼی ىَ م ذٌٌ ثب ث مبسگیشی حشاسر اػوبل هنب یًنی ثشای س لَیذ یل هحل لَ وّ طَى هبث د یٌش، هغشح هی ؿ ذًَ. دس ایی دظ ؾٍّ ث ثشسػی اثش کوغ گ اَس د یٌش هؼغش لیق اَى ثش خل کَیبر ثبفشی ؿیویبیی د یٌش سقلیذی دشداخش هی ؿ دَ. ث ایی ه ظٌ سَ د یٌش سقلیذی ثب د ػغح کوغ گ اَس ) 3 / 0 6 / 0 دسکذ( د ػغح د یٌش هؼغش لیق اَى ) 5 / 2 5 دسکذ( فشه لَ ؿذ. قبثلیز ر ةٍ هحل لَ اص عشیق ف بٌ سٍی دشداصؽ سل یَش اسصیبثی ؿذ. دیگش ؿبخل بّی ثبفشی ثب اػشفبد اص دػشگب آ بًلیض ثبفز ه سَد ثشسػی قشاس گشفش ذٌ. شًبیح آصه ىَ بّی ثبفشی ًبى داد م قبثلیز ر ةٍ دزیشی هحل لَ سحز سأثیش شّ د فبمش سَ افضایؾ یبفز دس هقبثل اػشحنبم اسسدبػیز ثبفز د یٌش سقلیذی ثب افضایؾ ػغح شّ د فبمش سَ مب ؾّ ًبى داد ذً. هیضاى چؼج ذٌگی دی ػَشگی هحل لَ سحز سأثیش هقذاس کوغ گ اَس قشاس گًشفز اهب اثش افضایؾ ػغح د یٌش هؼغش لیق اَى ثش س یٍ آى بّ هؼ یٌ داس ث دَ. آصه بًَْی ؿیویبیی یًض ًبى داد ذً م افضایؾ هیضاى د یٌش هؼغش کوغ گ اَس، دش سٍئیی PH سا دس د یٌش سقلیذی س لَیذ ؿذ مب ؾّ هی د ذّ اخشلاف هؼ یٌ داسی دس هیضاى چشثی، وًل سع ثَز ایدبد وًی م ذٌ.
کلمات کلیدی
, پ نیس تقلیدی, خصوصیات فیصیکیوشیمیایی, صمغ گواز, پنیس معطس لیقوان@inproceedings{paperid:1026687,
author = {حسینی, مرضیه and حبیبی نجفی, محمدباقر and محبی, محبت},
title = {بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیرمعطر لیقوان},
booktitle = {دومین همایش ملی صنایع غذایی},
year = {2012},
location = {قوچان, ايران},
keywords = {پ نیس تقلیدی، خصوصیات فیصیکیوشیمیایی، صمغ گواز، پنیس معطس لیقوان},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیرمعطر لیقوان
%A حسینی, مرضیه
%A حبیبی نجفی, محمدباقر
%A محبی, محبت
%J دومین همایش ملی صنایع غذایی
%D 2012