بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22
عنوان : ( بررسی فراوری هسته انار با امواج فراصوت جهت استخراج روغن )
نویسندگان: شادی بصیری , رسول کدخدائی , فخری شهیدی , رضا فرهوش ,فایل: Full Text
چکیده
روغن هسته انار ارزش تغذیه ای بالایی داشته و غنی از ترکیبات مختلف می باشد و کاربردهای زیاد در صنایع خوراکی، دارویی و بهداشتی دارد.
کلمات کلیدی
, روغن, روغن انار, امواج فراصوت, راندمان استخراج, کاویتاسیونبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1027511,
author = {بصیری, شادی and کدخدائی, رسول and شهیدی, فخری and فرهوش, رضا},
title = {بررسی فراوری هسته انار با امواج فراصوت جهت استخراج روغن},
booktitle = {بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2011},
location = {تهران, ايران},
keywords = {روغن، روغن انار، امواج فراصوت، راندمان استخراج، کاویتاسیون},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی فراوری هسته انار با امواج فراصوت جهت استخراج روغن
%A بصیری, شادی
%A کدخدائی, رسول
%A شهیدی, فخری
%A فرهوش, رضا
%J بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2011