دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت. , 2024-10-16
عنوان : ( مطالعه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دانه کینوآ و مؤلفه های کیفی نان حاصل از آن با نگاه به مزیتهای این دانه در اجرای راهبردهای امنیت غذایی ایران )
نویسندگان: مسعود تقی زاده , حسام الدین اخوندزاده ,فایل: Full Text
چکیده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1100521,
author = {تقی زاده, مسعود and اخوندزاده, حسام الدین},
title = {مطالعه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دانه کینوآ و مؤلفه های کیفی نان حاصل از آن با نگاه به مزیتهای این دانه در اجرای راهبردهای امنیت غذایی ایران},
booktitle = {دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت.},
year = {2024},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {آردکینوآ،خصوصیات فیزیکوشیمیایی،تخلخل،ساختارنان},
}
%0 Conference Proceedings
%T مطالعه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دانه کینوآ و مؤلفه های کیفی نان حاصل از آن با نگاه به مزیتهای این دانه در اجرای راهبردهای امنیت غذایی ایران
%A تقی زاده, مسعود
%A اخوندزاده, حسام الدین
%J دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت.
%D 2024