نمایش نتایج جستجو برای
کلمات کلیدی: اسپیرولینا
موارد یافت شده: 6
1 - بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب، بافت، پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی (چکیده)2 - بررسی شرایط بهینه تولید کف ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از روش سطح-پاسخ (چکیده)
3 - میزان چربی و پروفایل اسیدهای چرب در ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس(Spirulina platensis) (چکیده)
4 - بررسی ریزساختار ریزجلبکSpirulina platensis با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (Scanning Elecron Microscope) (چکیده)
5 - ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس(Spirulina platensis )، یک افزودنی فراسودمند و مغذی برای بهبود ارزش تغذیه ای میان وعده های غذایی (چکیده)
6 - کاربرد ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فراورده های غذایی (چکیده)