نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: نشاسته
موضوع : علوم و صنایع غذایى
موارد یافت شده: 6
1 - بهبود ویژگی های مقاومت به آب و نفوذپذیری به روغن ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی موادغذایی با استفاده از فیلم های مرکب ایزوله پروتئین سویا، نشاسته ذرت و موم عسل (چکیده)2 - اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج (چکیده)
3 - بررسی اثر نشاسته و گوار بر پارامترهای بافتی، رنگی و پذیرش پاستیل هویج (چکیده)
4 - مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان، گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی (چکیده)
5 - فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته (چکیده)
6 - بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب (چکیده)