بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

موضوع : شیلات


موارد یافت شده: 13

1 - Dietary replacement of fish meal by soy products (soybean meal and isolated soy protein) in silvery-black porgy juveniles (Sparidentex hasta) (چکیده)
2 - اثرات کمبود اسید آمینه ی لیزین در جیره بر فاکتورهای رشد و پروفیل اسید آمینه ی ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) (چکیده)
3 - بررسی عملکرد تغذیه ای ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) در استفاده از اسیدهای آمینه ی خالص در جیره (چکیده)
4 - بررسی روند تغییرات مجموع بازهای نیتروژن¬دار فرار در طی نگهداری فیله¬ی خرچنگ دراز آب شیرین(Astacus leptodactylus leptodactylus) در دمای Cº4توسط تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
5 - بررسی میزان اکسایش چربی فیله¬ی خرچنگ دراز آب شیرین در طی نگهداری در دمای یخچال با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
6 - The importance and methods of dietary essential amino acids requirements assay in mariculture nutrition (چکیده)
7 - Metabolic and physiological performance of essential amino acids in fish nutrition (چکیده)
8 - Effect of replacing fish meal by soy protein on growth and digestive enzymes activity of Sobaity seabream juvenile (Sparidentex hasta) (چکیده)
9 - Ecological quality assessment based on macrobenthic assemblages indices along West Port, Malaysia coast (چکیده)
10 - بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال (چکیده)
11 - Digestibility of selected feedstuffs in sub-adult Caspian great sturgeon, Huso huso using settlement fecal collection and stripping methods (چکیده)
12 - Predicting the contents of volatile and non-volatile amines in rainbow trout fillet during storage time via image processing technique (چکیده)
13 - The effects of dietary nucleotide content on the growth performance, digestibility and immune responses of juvenile narrow clawed crayfish, Astacus leptodactylus leptodactylus Eschscholtz, 1823 (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر