نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: زرشک
نویسنده: فلاحی
موارد یافت شده: 7
1 - اثر روشهای برداشت و خشک کردن محصول بر محتوای آنتوسیانین میوه زرشک بی دانه(Berberis vulgaris (چکیده)2 - تغییرات مقدار آنتوسیانین موجود در میوه زرشک بی دانه(Berberis vulgaris)در پاسخ به تاریخ برداشت و ساعات برداشت روزانه (چکیده)
3 - تعیین مناسبترین زمان برداشت میوه زرشک بی دانه از نظر بهبود صفات کمی (چکیده)
4 - مطالعه ارتباط زمان برداشت و شاخص های کیفی میوه زرشک بی دانه (چکیده)
5 - ارزیابی اثرات مدیریت برداشت و روش های خشک کردن محصول بر فاکتور های کیفی زرشک بی دانه (چکیده)
6 - ارزیابی تغییرات کیفی میوه زرشک بی دانه در پاسخ به ساعات برداشت روزانه (چکیده)
7 - اثر تاریخ برداشت بر شاخص های کمی و کیفی میوه زرشک بی دانه (چکیده)