بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: ساکارز


موارد یافت شده: 9

1 - بررسی تأثیر استفاده از سطوح مختلف ساکارز و نشاسته در جیره کاملاً مخلوط شده بر تخمیر، سوخت- ساز نیتروژن در شکمبه و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین (چکیده)
2 - تاثیر غلظت های مختلف قند ساکارز بر تولید سیلی مارین در کشت کالوس گیاه خار مریم (marianun Silybum) (چکیده)
3 - تاثیر غلظتهای مختلف ساکارز، نیترات سدیم و سولفات روی بر میزان تولید رنگینه توسط موناسکوس پرپورئوس (چکیده)
4 - اثر افزودن سطوح مختلف ساکارز بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیسیکی و تولید گاز سیلاش یونجه (چکیده)
5 - تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده (چکیده)
6 - بررسی خواص رئولوژیکی مخلوطها و محلولهای ساکارز و مدل های ارائه شده جهت اندازه گیری خواص رئولوژیکی آنها (چکیده)
7 - بررسی خصوصیات اسمزی پرتقال و کیوی در محلولهای ساکارز (چکیده)
8 - تأثیر کربوهیدرات های غیر فیبری (ساکارز و نشاسته) بر مدل... (چکیده)
9 - اثر زمان و غلظت محلولهای ساکارز در فرآیند اسمز طالبی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر