بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: نجفی
زبان مقاله: فارسی


موارد یافت شده: 276

1 - ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی‏های نان ترکیبی (گندم – سورگوم) (چکیده)
2 - سنگ چینه نگاری و زیست چینه نگاری نهشته های کرتاسه پسین منطقه بجستان (چکیده)
3 - بایواستراتیگرافی سازند کلات در برش پدلی (چکیده)
4 - لیتواستراتیگرافی و بیواستراتیگرافی نهشته های کرتاسه پیشین منطقه دیهوک برمبنای اربیتولین، شرق ایران مرکزی (چکیده)
5 - بررسی اثر ضد کپکی جدایه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه (چکیده)
6 - کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت (چکیده)
7 - ‏ مطالعه الگوهای آماری و فرکتالی آرایه شکستگیهای توده گرانیتی شرق بجستان بر پایه روشهای دورسنجی (چکیده)
8 - روش شناسی رویکرد علامة طباطبائی در اختلاف قرائات (چکیده)
9 - کاربرد سیالات درگیر در تعیین دمای تشکیل دولومیت های سازند قلعه دختر در برش الگو (غرب بشرویه، ایران مرکزی) (چکیده)
10 - تاثیردماهای مختلف بر رفتارجوانه زنی بذرآویشن دنایی(اکوتیپ ایلام (چکیده)
11 - بررسی ادعای مسطح انگاری زمین در قرآن (چکیده)
12 - بررسی رابطه ی خدا و آفرینش با معنای زندگی با تاکید بر دیدگاه علامه طباطبایی (چکیده)
13 - آنالیز رخساره ها، محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی نهشته های کرتاسه پیشین واقع در شرق ایران مرکزی (چکیده)
14 - پتروگرافی و ژئوشیمی ایزوتوپی دولومیت های سازند قلعه دختر در برش الگو (غرب بشرویه، ایران مرکزی) (چکیده)
15 - طبقه بندی نیازهای مشتریان از بسته بندی محصولات مواد غذایی با استفاده از مدل کانو (چکیده)
16 - بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تأثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال (چکیده)
17 - مناسب ترین روش برآورد تبخیر و تعرق پتانسیل در شرایط کمبود داده هواشناسی در ماه های گرم و سرد سال (مطالعه موردی شهرستان اصفهان) (چکیده)
18 - رخساره ها و محیط رسوبی سازند قلعه دختر در برش الگو (غرب بشرویه، ایران مرکزی) (چکیده)
19 - مروری بر خواص پروبیوتیکی انتروکوکوس فاسیوم (چکیده)
20 - مطالعه خصوصیات فنولوژیک، مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف لوبیای معمول در منطقه نیشابور (چکیده)
21 - مطالعه خصوصیات فنولوژیک، مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف لوبیای معمول در منطقه نیشابور (چکیده)
22 - بررسی اثرات تنش خشکی بر فتوسنتز، فلوئورسانس کلروفیل و میزان رنگدانه های فتوسنتزی ژنوتیپ های حساس و متحمل نخود ( ( Cicer arietinum. L (چکیده)
23 - بررسی تاثیر ابعاد بسته بندی کتاب بر قصد خرید کتابهای غیردرسی با نقش تعدیل گری قیمت و محتوای کتاب (چکیده)
24 - آیه (علیکم أنفسکم) و پیوند آن با دو مقولـه «خود سازی»و «دیگرسازی»( باتکیه بر دیدگاه علامه طباطبائی) (چکیده)
25 - اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر چند باکتری بیماری زا (چکیده)
26 - سن سنجی U-Pb زیرکن، ژئوشیمی ایزوتوپ های Rb-Sr و Sm-Nd و پتروژنز توده‌های گرانیتوئیدی منطقه اکتشافی کجه، شمال‌باختر فردوس: شاهدی بر ماگماتیسم کرتاسه پسین در بلوک لوت (چکیده)
27 - ارزﯾﺎﺑﯽ اﺛﺮ ﺿﺪﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ رﻧﮓ آﻧﺎﺗﻮ ﺑﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮیﻫﺎی اﺳﺘﺮﭘﺘﻮﮐﻮﮐﻮس ﭘﯿﻮژﻧﺲ، اﺷﺮﯾﺸﯿﺎ ﮐﻠﯽ ،اﻧﺘﺮوﮐﻮﮐﻮس ﻓﮑﺎﻟﯿﺲ و ﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺳﻮﺑﺘﯿﻠﯿﺲ (چکیده)
28 - ارزیابی عملکرد کمی و کیفی بابونه تحت تأثیر حاصلخیزکنندههای مختلف خاک (چکیده)
29 - خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس‌ گیاهی و تأثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند (چکیده)
30 - تاثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا (چکیده)
31 - روش های شناسایی و ردیابی فراورده های غذایی تراریخته با رویکرد ایمنی در بیوتکنولوزی (چکیده)
32 - بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیر لیقوان بر روی کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی در آبمیوه (چکیده)
33 - رهیافتی زبان شناسانه به واژه ابتر (چکیده)
34 - بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر شیرسویا جهت تولید یک میان وعده رژیمی (چکیده)
35 - بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه (چکیده)
36 - ممیزی برند و روابط میان شاخص های آن در صنعت هتلداری (مطالعه موردی در برند هتل همای شیراز) (چکیده)
37 - ویژگی های روان سنجی نسخه پیش دبستانی سیاهه درجه بندی رفتاری کنش‎وری اجرایی- فرم معلم (چکیده)
38 - لیتو استراتیگرافی و چینه نگاری سکانسی نهشته های کرتاسه بالایی در شمال غرب نهبندان (برش بصیران) (چکیده)
39 - ارزیابی تأثیر پیش تیمار اسمزی بر ویژگی های رنگ برشهای گلابی خشک شده با روشهای هوای داغ و خلأ (چکیده)
40 - از بین بردن ساختار بیوفیلم باکتریها با استفاده از فاژها (چکیده)
41 - ارزیابی اثر نمک طعام بر رشد آسپرژیلوس نایجر جدا شده از رب گوجه فرنگی (چکیده)
42 - بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن (چکیده)
43 - ارزیابی حضور Male specific coliphages بعنوان نماینده ای از ویروس های روده ای در سبزی تره و جعفری (چکیده)
44 - تسامح در سند روایات طبی (چکیده)
45 - کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن (چکیده)
46 - بررسی ارتباط استرس با ابتلاء به سندرم پیش از قاعدگی (چکیده)
47 - نبرد مخفی از منظر قرآن کریم با نگاهی به واژه ی (چکیده)
48 - بررسی دیدگاه علامه طباطبائی در تفسیر آیه هفتم آل عمران (چکیده)
49 - سنگ چینه نگاری و دیرینه شناسی قسمت فوقانی سازند تیرگان و بخش تحتانی سازند سرچشمه در برش پیغو(جنوب بجنورد) (چکیده)
50 - بررسی و مقایسه خصوصیات هیدروژئوشیمیایی و هیدرودینامیکی چشمه‌های کارستی مزار، اندرخ و چشمه گیلاس (چکیده)
51 - بهینه سازی روشهای استخراج و تغلیظ ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ (چکیده)
52 - بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا (چکیده)
53 - اثر حرارت در فرآیند تولید ماست روی بقای ویروس های روده ای با استفاده از باکتریوفاژ مدل (چکیده)
54 - بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن (چکیده)
55 - بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب (چکیده)
56 - بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های گوار و گزانتان (چکیده)
57 - مروری بر گونه پونه سای برگه دار (.Nepeta bracteata Benth) و بررسی اتنوبوتانی آن در چند شهرستان در استان خراسان رضوی (چکیده)
58 - همبستگی بین خصوصیات فروکتان استخراج شده از غده سریش با استفاده از امواج فراصوت (چکیده)
59 - سازوکار تشکیل سیلیس و دولومیت در سنگ های کربناتی ژوراسیک فوقانی (آکسفوردین – کیمریجین- تیتونین؟) در غرب بجنورد و جاجرم (چکیده)
60 - بهینه سازی شرایط تولید آنزیم نارنجیناز از گونه آسپرژیلوس سوجا (چکیده)
61 - بررسی تولید آنزیم نارنجیناز تثبیت شده از گونه آسپرژیلوس نایجر جهت تلخ زدایی در صنعت آبمیوه (چکیده)
62 - ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره ی پروتئینی آب پنیرو پنیر اصلاح شده ی آنزیمی لیقوان (چکیده)
63 - کاربرد پودر شیر سویا بر بهبود کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن سورگوم (چکیده)
64 - بررسی اثر پودر پنیر بر ویژگی های کمی و کیفی نان بدون گلوتن سورگوم (چکیده)
65 - بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب (چکیده)
66 - آلودگی به آفلاتوکسین ها و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی پس از برداشت (چکیده)
67 - رهیافت روایات سبب نزول در استنباط فقهای امامیه از آیه ی115 بقره (چکیده)
68 - باز خوانی پدیده اختلاف قرائات از نگاه نصر حامد ابو زید (چکیده)
69 - تقابل سیاق و اسباب نزول در تفسیر آیه احصار (چکیده)
70 - بررسی نقش تراکم و رقم در مدیریت علف های هرز در سیستم کاشت دو ردیفه ذرت و مقایسه آن با سیستم کاشت تک ردیفه (چکیده)
71 - تولید فیلمهای خوراکی زیست تخریب پذیر از محصولات بر پایه ذرت و بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی آنها (چکیده)
72 - بررسی نقش تعدیل گرایانه بوم شناسی خریداران کتاب در رابطه میان عناصر آمیخته بازاریابی کتابهای داستانی با خرید کتاب (چکیده)
73 - طبقه‌بندی ژئوشیمیایی رگه‌های مس- طلا منطقه اکتشافی کجه، شمال‌باختر فردوس (چکیده)
74 - شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات (چکیده)
75 - ارزیابی تأثیر تیمارهای کودی بر تعداد و وزن خشک گل های گونه دارویی بابونه (Matricaria chamomilla L.) در چین های مختلف (چکیده)
76 - ارزیابی تأثیر مقادیر مختلف آبیاری بر عملکرد دانه و اسانس گیاه دارویی رازیانه (چکیده)
77 - مطالعه اثر مدیریت های مختلف کودی بر عملکرد و اجزای عملکرد رازیانه (Foeniculum vulgare L.) (چکیده)
78 - مدل سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی (چکیده)
79 - کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد (چکیده)
80 - رژیم بین المللی هراس اخلاقی: نقش رسانه (چکیده)
81 - بررسی تأثیر ویژگی‎های دیداری و کارکردی بسته‎بندی بر خرید مواد غذایی با تعدیل‎گری متغیر بوم‎شناختی مشتری (چکیده)
82 - پتروگرافی و ژئوشیمی دولومیت های سازند درنجال در منطقه زرند- شمال غرب کرمان (چکیده)
83 - کاربرد آرد سورگوم در تولید کیک بدون گلوتن (چکیده)
84 - کاربرد صمغ بومی بالنگو شیرازی در تولید نان سورگوم بدون گلوتن با هدف تامین قوت غالب بیماران سلیاکی (چکیده)
85 - بررسی اثر صمغ های گوار و گزانتان بر خصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن (چکیده)
86 - ارتباط عقل واعجاز (پژوهشی در حدیث تناسب معجزات) (چکیده)
87 - رخساره ها و محیط رسوبی سازند مزدوران در ناحیه آبگرم، شمال شرق مشهد (چکیده)
88 - معرفی ساخت ها و طبقه بندی مورفولوژیک انواع توفا در ناحیه آبگرم (شمال شرق مشهد) با نگرشی بر ژئوتوریسم (چکیده)
89 - اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم چرب (چکیده)
90 - بررسی و مطالعه چینه سنگی و اثرات فسیلی سازند چهل کمان در برش الگو (چکیده)
91 - چینه نگاری زیستی و سکانسی سازند تیرگان در ناودیس خور در شمال شرق مشهد (چکیده)
92 - آنالیز فیلوژنتیک ژن C 3 ویروس تب برفکی جداشده در ایران در سال 1389 (چکیده)
93 - مقایسه مجموعه رخساره ای نهشته های کامبرین پسین در ایران مرکزی (ناحیه کرمان) و البرز مرکزی (چکیده)
94 - تعیین تابع برتر آب-شوری-عملکرد در دو رقم پنبه (چکیده)
95 - مقایسه کانی زٍایی مس- طلا در منطقه اکتشافی رحیمی با کانسارهای شناخته شٍده IOCG در دنیا و ایران (چکیده)
96 - اثر سطوح مختلف تنش خشکی بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه دو گونه دارویی پنیرک و ختمی (چکیده)
97 - بررسی شاخصهای ارزیابی عملکرد و تعیین عمق بهینه آبیاری دو رقم پنبه تحت شوری‌های مختلف آب آبیاری (چکیده)
98 - تفسیر محیط رسوبی، چینه نگاری سکانسی و منشأ نهشته های نئوژن شرق کپه داغ و شرق ایران مرکزی (چکیده)
99 - بررسی تنوع ژنتیکی و تغییرات فلور باکتریهای اسیدلاکتیک با استفاده از روشهای مولکولی در پنیر لیقوان – یک پنیر ایرانی حاصل از شیر خام (چکیده)
100 - نقدی بر نظریه تحریم تدریجی خمر (چکیده)
101 - ارزیابی ایمنی و مقررات تجارت فرآورده های اصلاح شده ژنتیکی (چکیده)
102 - ارزیابی خاستگاه باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس موجود در پنیر لیقوان با تکیه بر روش های مبتنی برکشت و روش مولکولی (چکیده)
103 - چینه نگاری سکانسی رمپ کربناته ژوراسیک فوقانی (آکسفوردین- کیمریجین) در البرز شرقی و بینالود - شمال شرق ایران (چکیده)
104 - بررسی و مطالعه چینه سنگی و اثرات فسیلی سازند چهل کمان در برش الگو (چکیده)
105 - رخساره ها و محیط رسوبگذاری نهشته های کامبرین پسین (هم ارز سازند درنجال) واقع در شرق و جنوب شرق زرند، کرمان (چکیده)
106 - خاک های دیرینه (پالئوسل)، انواع و ویژگی های آن در سازند شوریجه (ژوراسیک پسین- کرتاسه پیشین)؛ حوضه رسوبی کپه داغ، شمال شرق ایران (چکیده)
107 - مقایسه دو روش HPLC و ELISA ادر تعیین آفلاتوکسینB1 و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی (چکیده)
108 - Microbiological quality of mixed fresh-cut vegetable salads and mixed ready- to-eat fresh herbs in Mashhad, Iran (چکیده)
109 - تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس (چکیده)
110 - بهینه سازی خشک کردن هوای داغ برشهای گلابی با روش سطح پاسخ (چکیده)
111 - بهینه سازی خشک کردن اسمز- خلأ گلابی با روش سطح پاسخ (چکیده)
112 - بررسی تأثیر استفاده از صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان بر خصوصیات حسی و رنگ پنیر تقلیدی (چکیده)
113 - بخش بندی بازار گوشی تلفن همراه بر مبنای مزایای مورد انتظار مشتریان (چکیده)
114 - بهینه سازی آبگیری اسمزی گلابی با روش سطح پاسخ (چکیده)
115 - تفسیر رخساره ها و تفسیر محیط رسوبی کربنات های ژوراسیک فوقانی در محدوده شرق البرز و کوه های بینالود- شمال شرق ایران (چکیده)
116 - تفسیر تاریخچه دیاژنتیکی نهشته های ژوراسیک فوقانی بر اساس داده های پتروگرافی و ژئوشیمیایی در منطقه جاجرم و بینالود در شمال شرق ایران (چکیده)
117 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیرمعطر لیقوان (چکیده)
118 - بررسی اثر صمغهای گوار و گزانتان برخصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن (چکیده)
119 - Nanotechnology applications in biocatalysts immobilization (چکیده)
120 - مدیریت وراهکارهای کاهش آلودگی های زیست محیطی ضایعات ساختمانی وبازیافت آنها (چکیده)
121 - تاثیر غلظتهای مختلف ساکارز، نیترات سدیم و سولفات روی بر میزان تولید رنگینه توسط موناسکوس پرپورئوس (چکیده)
122 - عوامل موثر بر رضایتمندی اطلاعاتی کاربران سایتهای اینترنتی با بررسی نقش متغیر بوم شناختی در انتخاب سایتها (چکیده)
123 - تفکیک دو لومیت ها بر اساس بافت در سنگهای کربناته ژوزاسیک میانی در شمال شرق مشهد (چکیده)
124 - محاسبه ثابت پیوندی در برهم کنش های الکترون پوزیترون (چکیده)
125 - تاملاتی تاریخی در باره نهم ربیع (چکیده)
126 - بررسی افزودن تراویده (پرمیت) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی تافی (چکیده)
127 - بهینه سازی آرایش نامنظم گروه شمع ها با بهره گیری از الگوریتم ژنتیک تحت بارگذاری نامتقارن (چکیده)
128 - تأثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی (چکیده)
129 - بررسی عوامل تاثیرگذار بر استفاده مشتریان از خدمات الکترونیک بانکی (چکیده)
130 - ارزیابی بار میکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی (چکیده)
131 - بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی (چکیده)
132 - جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن (چکیده)
133 - بررسی تأثیر بر هم کنش 80 Tween وHi-Cap 100 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکرو کپسول تهیه شده از آن (چکیده)
134 - رویکرد انتقادی به روش تفسیری قرآن به قرآن در آیات فقهی الجامع لاحکام القرآن (چکیده)
135 - ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی (چکیده)
136 - ثأثیر گذاری پیش فرض های کلامی در تفسیر (با تأکید بر تفسیر الجامع لاحکام القرآن) (چکیده)
137 - گزارش یک جنس و دو گونه جدید از زیر راسته Aphelenchinaبرای فون نماتد های ایران (چکیده)
138 - کاربرد لایه های پرفسیل در تفسیر چینه نگاری سکانسی سازند آیتامیر در ناودیس شیخ و بی بهره - باختر کپه داغ (چکیده)
139 - مدل سازی روش فوتودینامیک تراپی (PDT) در درمان سرطان پستان با پیشرفت قفسه سینه ای (چکیده)
140 - اثرفسیلهای سازند سرچشمه (آپسین) در برش ناودیس خور (شمال مشهد) و کاربرد آنها در تفسیر شرایط رسوبی (چکیده)
141 - چینه نگاری زیستی سازند تیرگان در دو ناحیه جوزک و چمن بید واقع در غرب حوضه رسوبی کپه داغ (چکیده)
142 - مدل سازی احتمال رخداد کانه زایی تیپ منطقه طاهر آباد با استفاده از داده های زمین شناسی، آلتراسیون، ژئوشیمی و ژئوفیزیکی (چکیده)
143 - تعیین محیط رسوبی توالی های نئوژن در نواحی جنوب غرب روستای مزدوران و روستای تبادکان در شرق حوضه کپه داغ (چکیده)
144 - اولین معرفی فرامینیفراهای بنتیک محیط خلیج دهانه ای رسوبات نئوژن از جنوب غرب روستای مزدوران (چکیده)
145 - بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما (چکیده)
146 - میکروفاسیس و محیط رسوبی نهشته های کرتاسه بالایی در شمال غرب نهبندان (چکیده)
147 - ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره ی نگه داری یکساله (چکیده)
148 - برآورد رسوب خروجی از حوزه آبخیز گرگانرود به منظور تعیین میزان فرسایش در سطح آن (چکیده)
149 - برآورد رسوب خروجی از حوزه آبخیز گرگانرود به منظور تعیین میزان فرسایش. (چکیده)
150 - پهنه بندی خطر سیل در بخشی از محدوده رودخانه زیارت در حوزه آبخیز شهری گرگان. (چکیده)
151 - بهینه سازی روابط دبی جریان و دبی رسوب معلق در ایستگاه های منتخب رودخانه گرگانرود (چکیده)
152 - پهنه بندی خطر و ارزیابی خسارت سیل (مطالعه موردی محدوده رودخانه قره چای در حومه شهر رامیان) (چکیده)
153 - برآورد حجم رسوب گذاری در مخازن سدهای کرج و دز و مقایسه آن با نتایج هیدروگرافی (چکیده)
154 - چینه نگاری سکانسی رسوبات کواترنر پیشین در سواحل شمالی دریای عمان (چکیده)
155 - ارزیابی کارایی کورکومین در اصلاح ویژگیهای کالریمتریک ماکارونی (چکیده)
156 - بررسی امکان تولید سرکه از پیاز (چکیده)
157 - بهینه سازی روشهای بازیافت ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از مدل کلی فاژ (چکیده)
158 - رخساره های رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازند تیرگان در شرق حوضه کپه داغ (دره خور، شمال شرق مشهد) (چکیده)
159 - بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانو امولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80 (چکیده)
160 - اثر میکروانکپسولاسیون آلژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان (چکیده)
161 - بهینه‌یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده (چکیده)
162 - طراحی و ساخت سامانه میراکننده مجموعه چرخ گاوآه نهای دوطرفه (چکیده)
163 - انطباق هاله های ژئوشیمیایی اولaیه و ثانویه با شواهد کانه زایی مس- طلا در منطقه رحیمی، جنوب کجه، فردوس (چکیده)
164 - تأثیر شوری آب در روش آبیاری بارانی بر روی برخی ازپارامترهای رشد 3 رقم چمن (چکیده)
165 - بررسی تاثیر میکروسیلیس اضافه شده به ترکیب بتن بر خوردگی فولاد در بتن (چکیده)
166 - تخریب پسیویتی فولا ساده کربنی در محلول اسید سولفوریک توسط یون کلر (چکیده)
167 - اثر رژیم های مختلف آبیاری بر خصوصیات کیفی بذور گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata) (چکیده)
168 - سیلیسی شدن و تشکیل ندول های چرتی در نهشته های کربناته ژوراسیک فوقانی (آکسفوردین-کیمریجین) در منطقه جاجرم (چکیده)
169 - رخساره های سنگی و محیط رسوبگذاری سازند چمن بید در شمال شرق مشهد (چکیده)
170 - ژئوشیمی عناصر اصلی ماسه سنگهای سازند سردر، در ناحیه طبس: با نگرشی بر منشأ و موقعیت تکتونیکی (چکیده)
171 - چینه نگاری سکانسی سازند آیتامیر (آلبین- سنومانین) در ناودیس های شیخ و بی بهره غرب حوضه رسوبی کپه داغ (چکیده)
172 - انواع دولومیت در نهشته های کربناته ژوراسیک فوقانی بر اساس غرب بجنورد و جاجرم - EDS و آنالیز SEM ، مطالعات پتروگرافیکی (چکیده)
173 - جداسازی و تنوع ژنتیکی درون گونه ای Meloidogyne cruciani با نشانگر RAPD-PCR در منطقه جیرفت (چکیده)
174 - جداسازی گونه Meloidogyne cruciani از گلخانه های خیار منطقه جیرفت و بررسی تنوع ژنتیکی درون گونه ای آن بانشانگرRAPD (چکیده)
175 - تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی (چکیده)
176 - کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب (چکیده)
177 - ژئوشیمی عناصر اصلی شیل های سازند سردر واقع در بلوک طبس، شرق ایران مرکزی: با نگرشی بر منشأ، موقعیت تکتونیکی و شرایط هوازدگی قدیمه (چکیده)
178 - زمین شناسی، آلتراسیون و پتانسیل کانه زایی در منطقه کوه شاه، خراسان جنوبی (چکیده)
179 - مروری بر زمین شناسی، ژئوشیمی و کانی سازی معدن متروکه مس- طلای رگه ای حیدری، جنوب کجه، فردوس (چکیده)
180 - استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن (چکیده)
181 - بررسی خاستگاه و سازو کار تشکیل گلاکونی های سازند آیتامیر در جنوب شرق درگز (چکیده)
182 - تحلیل مقابله ای ضرب المثل های انگلیسی و فارسی از نظر معنایی و واژگانی (چکیده)
183 - بررسی تطبیقی ترجمه های انگلیسی ارائه شده از آیات مربوط به پوشش در قرآن کریم (چکیده)
184 - تاثیر تحقیقات بازاریابی بر عملکرد از طریق فرهنگ بازارگرایی در آژانسهای مسافرتی شهر مشهد (چکیده)
185 - تفسیر محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی نهشته های نئوژن شرق کپه داغ (چکیده)
186 - بررسی نهشته های کرتاسه بالایی در بلوک لوت و معرفی سازند بصیران (چکیده)
187 - فرامینیفرهای بنتیک شاخص کرتاسه پسین در شمال غرب نهبندان (چکیده)
188 - مطالعه میکروبایواستراتیگرافی و میکروفاسیس سازند تیرگان در برش چمن بید (چکیده)
189 - تحلیل کانون قدرت در سازمانهای امروزی:نوع شناسی هیات مدیره ها از منظر قدرتمندی (چکیده)
190 - هیات مدیره های یاد گیرنده و یاد دهنده (چکیده)
191 - ارائه فرایندهای واژگانی به کودکان دبستانی و بررسی چگونگی تأثیر آن در درک مفاهیم آموزشی (چکیده)
192 - وقفات نحویة وصرفیة فی بعض موارد قراءة الحسن البصری (چکیده)
193 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ساختار توکوفرولی روغن پوست بنه در مقایسه با روغنهای کنجد و سبوس برنج تحت شرایط سرخ کردن عمیق در روغن آفتابگردان (چکیده)
194 - بررسی تاثیر بسته بندی بر میزان تجمع آهن ، قلع و سرب در کمپوت گیلاس (رقم گیلاس سیاه مشهد) طی شرایط نگه داری (چکیده)
195 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزای تهیه شده از مخلوط پنیر گاو و پنیر سویا (چکیده)
196 - پرتو سازی نیمه کور در سیستمهای MIMO-OFDM به روش EM مقید شده بهبود یافته (چکیده)
197 - بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن (چکیده)
198 - تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC )و صمغ های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی (چکیده)
199 - بررسی عوامل اثرگذار برکاربست فناوری های اطلاعاتی توسط هیات مدیره ها و تاثیر آن بر عملکرد آنان (چکیده)
200 - افزایش پایداری اکسایشی روغن زیتون با استفاده از روغن بنه (چکیده)
201 - بررسی کاربرد آنزیم در روغن‌کشی از ارقام زیتون استان گلستان (چکیده)
202 - بررسی تأثیر غلظت آنزیم درفرآیند استخراج آنزیمی- آبی روغن ارقام زیتون استان گلستان (چکیده)
203 - بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس(رقم گیلاس سیاه مشهد) (چکیده)
204 - اهمیت نقش ارتباطی زبان در جهت تکامل فرایند زبان آموزی در کودکان دبستانی (چکیده)
205 - تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست (چکیده)
206 - تأثیر دو روش‌ آبیاری‌ بارانی‌ و جویچه‌ ای‌ بر عملکرد و کیفیت‌ پنبه‌ ورامین (چکیده)
207 - مطالعه بیو استراتیگرافی و میکروفاسیس سازند تیرگان در برش چمن بید (غرب حوضه کپه داغ) (چکیده)
208 - تاریخچه رسوبگذاری و چینه نگاری سکانسی توالی کربناته ماستریشتین پسین در کپه داغ مرکزی (چکیده)
209 - اهمیت چینه نگاری سکانسی افق های پر فسیل: مثالی از سازند آیتامیر در حوضه رسوبی کپه داغ (چکیده)
210 - ساقه های کرینوئیدی رسوبات کربنیفر، نشان دهنده یک محیط رمپ کربناته، ناحیه حوض دوراه-جنوب شرق طبس (چکیده)
211 - بررسی خاستگاه و مکانیزم تشکیل گلاکونی های سازند ایتامیر در جنوب شرق درگز (چکیده)
212 - رخساره های سنگی و محیط رسوبگذاری ماسه سنگ های گلاکونیت دار سازند نیزار در شرق حوضه رسوبی کپه داغ (چکیده)
213 - مطالعه داروسازی مردمی گونه پونه سای بینالودی ، گونه ای نادر و در حال انقراض از ایران (چکیده)
214 - ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ (چکیده)
215 - بررسی مکانیسم های شفاف سازی ورنگبری عصاره خرما (چکیده)
216 - نقش سیکلودکسترینها در بیوتکنولوژی (چکیده)
217 - خصوصیات عملگری چای سبز (چکیده)
218 - بالسهای نوری- تئوری تا کاربرد (چکیده)
219 - فراوری مواد غذایی بامیدانهای الکتریکی بالسی (چکیده)
220 - بررسی علل و عوامل پراکندگی اندازه رسوبات بستر در طول رودخانه بقمچ در حوضه آبخیز ارداک- شمال چناران (چکیده)
221 - چینه نگاری سکانسی سازند پسته لیق در مرکز کپه داغ (درگز) (چکیده)
222 - رخساره های رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازند تیرگان در برش های جوزک و چمن بید در غرب حوضه رسوبی کپه داغ و انطباق با نواحی شرق حوضه (چکیده)
223 - شناسایی انواع دولومیت و مکانیزم تشکیل آنها در سنگهای آهکی سازند تیرگان در غرب کپه داغ (چکیده)
224 - بازنگری سن سازند مزدوران در ناودیس خور, شمال شرق مشهد (چکیده)
225 - لیتواستراتیگرافی و بایواستراتیگرافی سازند تیرگان در برش مرجع، غرب حوضه کپه داغ (چکیده)
226 - بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکو شیمیائی ،میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه انعطاف پذیر (چکیده)
227 - اثر میکروانکپسولاسیون الژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان (چکیده)
228 - بررسی رابطه دمای هوا و دمای اعماق مختلف خاک و براورد عمق یخبندان (چکیده)
229 - بررسی خواص رئولوژیکی ماست تهیه شده از استارترهای پروبیوتیک (چکیده)
230 - بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان زمان رسانیدن بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم (چکیده)
231 - حل عددی برخی از معادلات انتگرالی منفرد با استفاده از موجکهای دابشی (چکیده)
232 - پیش بینی بار میکروبی شیر خام بر اساس مدلهای ریاضی (چکیده)
233 - معکوس سازی عددی تبدیلات لاپلاس دوبعدی برای حل برخی از معادلات موج (چکیده)
234 - اثر میکروانکپسولاسیون الزینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان (چکیده)
235 - بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان رسیدن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم (چکیده)
236 - استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی (چکیده)
237 - بررسی قابلیت کشش پذیری پنیر پیتزا به روش حلقه و گلوله (چکیده)
238 - بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر میزان تجمع فلزات کمیاب در کمپوت گیلاس (چکیده)
239 - پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی (چکیده)
240 - نگرش سیستماتیک در مدیریت بسته بندی (چکیده)
241 - ظرفیت پس انداز روستایی ایران: مطالعه موردی استان فارس (چکیده)
242 - تاثیر نوسانات دوره ای بر حجم سپرده ها در بانک کشاورزی: مطالعه موردی در استان فارس (چکیده)
243 - بررسی سازه های موثر بر پس انداز روستائیان: مطالعه موردی استان فارس (چکیده)
244 - ساختار ظرفیت پس انداز روستایی در ایران: مطالعه موردی استان فارس (چکیده)
245 - بررسی تاثیر میکروسیلیس اضافه شده به ترکیب بتن بر خوردگی فولاد در بتن (چکیده)
246 - چینه‌نگاری سکانسی رسوبات آلبین - سنومانین (سازند آیتامیر) در شرق حوضه کپه داغ بر مبنای داده‌های سطح الارضی و تحت الارضی (چکیده)
247 - تفسیر تاریخچه رسوبگذاری و پس‌از رسوبگذاری‌ سازند سرچشمه (آپسین زیرین) در ناحیه جنوب آق دربند، شرق حوضه رسوبی کپه داغ - شمال شرق ایران (چکیده)
248 - بررسی خصوصیات جوانه زنی گیاه دارویی بومی و در حال انقراض پونه سای بینالودی (Nepeta binaludensis Jamz (چکیده)
249 - تأثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب - شیره خرما (حلوا ارده کم (چکیده)
250 - بررسی اثر رژیم های مختلف آبیاری و میزان کشت بذر بر عملکرد و اجزاء عملکرد و کیفیت گیاه دارویی اسفرزه (چکیده)
251 - کاربرد گلاکونی های اتوکتونوس در ارزیابی پتانسیل مخزنی سازند آیتامیر در شرق حوضه کپه داغ (چکیده)
252 - چینه نگاری سکانسی و تاریخچه تغییرات سطح آب دریا در سنگ های آهکی سازند کلات (ماستریشتین بالایی) در شم (چکیده)
253 - شناسايي و مطالعه درپاهاي پستانداران در رسوبات ائوسن شمال بيرجند (چکیده)
254 - تأثیر کنسانتره‌های پروتئین آب پنیر برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی بستنی (چکیده)
255 - تفكيك واحد جهرم - آسماري در منطقه شيراز براساس شواهد چينه نگاري سكانسي (چکیده)
256 - اثر رژیمهای مختلف آبیاری و تراکم بر عملکرد و خصوصیات زراعی گیاه دارویی اسفرزه (چکیده)
257 - تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا(پاروین) (چکیده)
258 - بررسي تغييرات اسيدهاي آلي در طول دوره رسيدن پنيرهاي سفير آب نمكي ايراني با استفاده از مايه هاي مختلف (چکیده)
259 - بهينه سازي شرايط توليد ماندگاري و كيفيت نوشيدني ميوه اي آبت پنير (چکیده)
260 - تعیین درجه حرارت پایه و بررسی واکنش جوانه زنی بذور گیاه دارویی اسفرزه (Plantag ovata) نسبت به درجه حرارت های مختلف (چکیده)
261 - تاريخچه رسوبگذاري و چينه نگاري سكانسي سنگ آهك هاي كرتاسه زيرين در منطقه امان آباد واقع در جنوب مشهد (چکیده)
262 - مطالعه زمين ريخت شناسي كارست و بررسي پتانسيل آب در سازندهاي سخت گستره مشهد - چناران (چکیده)
263 - مطالعه ميكروفاسيس و محيط رسوبي سازند چمن بيد در دو برش واقع در شمال شرق مشهد (چکیده)
264 - مطالعه ميكروفاسيس و محيط رسوبي سازند چمن بيد در دو برش واقع در شمال شرق مشهد (چکیده)
265 - مطالعه زمين ريخت شناسي كارست و بررسي پتانسيل اب در سازند هاي سخت گسترده مشهد - چناران (چکیده)
266 - بررسي كاني شناسي اوليه سنگهاي اهكي شمال روستاي امان اباد (كرتاسه زيرين) در جنوب مشهد (چکیده)
267 - بررسي چگونگي تشكيل و توزيع كاني گلاكونيت در ماسه سنگهاي سازند نيزار واقع در شرق حوضه رسوبي كپه داغ (چکیده)
268 - چينه شناسي رسوبات كربناته كرتاسه زيرين در شمال غرب اخلمد (بينالود) و معرفي ان به عنوان سازند تيرگان (چکیده)
269 - چينه نگاري سكانسي سنگ اهكهاي كرتاسه زيرين در شرق بينالود (چکیده)
270 - يافته هاي جديد سنگ چينه اي سازند فهليان در فرو افتادگي دزفول (جنوب غرب ايران) با استفاده از نمودارها (چکیده)
271 - مطالعه چينه شناسي سازند مزدوران در منطقه ارداك واقع در شمال غرب مشهد با نگرشي جديد در تعيين مرز فوقا (چکیده)
272 - چينه نگاري سكانسي و تغييرات سطح اب درياي مائستريشتين زيرين در شرق حوضه رسوبي كپه داغ (چکیده)
273 - ارزيابي ويژگيهاي فيزيكو شيميايي و حسي نمونه هاي عسل استان خراسان (چکیده)
274 - بررسي روشهاي مناسب اندازه گيري افلاتوكسين در خرما (چکیده)
275 - بررسي كيفيت و ماندگاري كشمش و برگه آلو در انواع بسته بنديهاي صادراتي (چکیده)
276 - بهینه سازی تولید شیر گیاهی بدون لاکتوز از دانه و کنجاله کنحد بر اساس ذائقه ایرانی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر