نمایش نتایج جستجو برای
کلمات کلیدی: هویج
موارد یافت شده: 7
1 - بررسی اثر نشاسته و گوار بر پارامترهای بافتی، رنگی و پذیرش پاستیل هویج (چکیده)2 - بررسی اثر میزان مالتو دکسترین و دبی ورودی بر تغییرات دمایی طی خشک کردن آب هویج-کرفس به روش پاششی (چکیده)
3 - کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای مدل سازی و پیش بینی پارامترهای بافتی پاستیل هویج (چکیده)
4 - بررسی تغییرات پروفایل بافت پاستیل هویج طی خشک کردن در خشک کن هوای داغ (چکیده)
5 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی هویج فرنگی (Daucus carota L) بر اشرشیا کلی (چکیده)
6 - بررسی سینتیک بافت و رنگ پاستیل هویج طی خشک کردن با خشک کن هوای داغ (چکیده)
7 - بررسی رفتار خشک شدن پاستیل هویج و ضرایب نفوذ موثر آن طی خشک کردن با خشک کن هوای داغ (چکیده)