نمایش نتایج جستجو برای
نویسنده: نیازمند
موضوع : علوم و صنایع غذایى
موارد یافت شده: 14
1 - بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا (چکیده)2 - Micelle-enhanced Ultrafiltration of Chemical Pretreated Crude Canola Oil Miscella (چکیده)
3 - بررسی اثر فرایند اولترافیلتراسیون بر محتوای آنتی اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن کانولا (چکیده)
4 - Influence of coupling chemical pretreatment and membrane filtration on quality and stability of canola oil (چکیده)
5 - Effect of Operating Parameters on Performance of Nanofiltration of Sugar Beet Press Water (چکیده)
6 - Investigation of quality and stability of canola oil refined by adding chemical agents and membrane processing (چکیده)
7 - بررسی اثر کلرید کلسیم و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بر دفع فسفر و شار تراوه طی اولترافیلتراسیون روغن کانولا (چکیده)
8 - تخمین پایداری نسبی روغنهای نباتی بر حسب آزمونهای تسریع شده (چکیده)
9 - بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید (چکیده)
10 - Influence of some chemical additives and ultrafiltration operating conditions on purification characterstics and permeate flux of thin sugar beet juice (چکیده)
11 - بررسی مکانیسم های شفاف سازی ورنگبری عصاره خرما (چکیده)
12 - بررسی خواص فیزیکی ارقام کانولای ایران (چکیده)
13 - Kinetic parameter determination of vegetable oil oxidation under Rancimat test conditions (چکیده)
14 - بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران (چکیده)