نمایش نتایج جستجو برای
موضوع : علوم و صنایع غذایى
کلمات کلیدی: فیبر
موارد یافت شده: 7
1 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته خرما (چکیده)2 - بررسی تأثیر اختلاط آرد گندم با سبوس برنج و آرد سویا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت (چکیده)
3 - بررسی میزان قند، فیبرو خاکستر درمان گزو (چکیده)
4 - بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تاثیر آن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری (چکیده)
5 - استفاده از فیبر چغندر قند در غنی سازی چیپس تورتیلا (چکیده)
6 - تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی (چکیده)
7 - اثر آنزیم پاپائین بر درجه هیدرولیز و طول زنجیره پپتیدی پروتئین های میوفیبریلار ماهی کیلکا (چکیده)