بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: ماهی


موارد یافت شده: 139

1 - مقایسه نیروهای وارد بر مفاصل و ماهیچه‌های منتخب راننده در استفاده از پدال کلاچ تراکتورهای MF285 و MF399 (چکیده)
2 - بررسی مقایسه ای اسکوربیک اسید و تیامین در جلوگیری از ضایعات بافتی ناشی از سرب در بافت مغز ماهی کپور (Cyprinus carpio) (چکیده)
3 - بررسی اثر سرب بر برخی شاخص های استرس اکسیداتیو و پارامتر های بیوشیمیایی خون در ماهی کپور (Cyprinus carpio) (چکیده)
4 - اثر افزودن پیه به جیرههای حاوی ذرت و جو بر عملکرد، فراسنجههای خونی و بیان ژن GLUT4 ماهیچه برههای ماده بلوچی (چکیده)
5 - تحلیل شبکه هاپلوتایپی در ماهی خیاطه حوضه جنوبی دریای خزر (چکیده)
6 - مطالعه خصوصیات ریخت سنجی و شمارشی سیاه ماهی Cyprinidae: Capoeta fusca Nikol’skii (چکیده)
7 - ساخت و کاربرد سیستم بینی الکترونیکی بر پایه سنسورهای نیمه رسانای اکسید فلز - شبکه عصبی مصنوعی به عنوان روش جایگزین برای طبقه بندی فساد ماهی (چکیده)
8 - فیلوژنی ماهیان خیاطه در ایران بر اساس ریخت سنجی هندسی واطلاعات مولکولی (چکیده)
9 - تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیتهای خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن (چکیده)
10 - ماهیت و ضمانت اجرای اذن ولی در نکاح کودکان (چکیده)
11 - شورش ایلامی ها علیه داریوش اول؛ بررسی ماهیت شورشهای ایلام در دورة داریوش اول با تأکید بر کتیبة بیستون (چکیده)
12 - بررسی ساختار بافتی و تکامل لایه های سلولی و گانگلیون های عصبی olfactory bulb در لارو فیل ماهی (چکیده)
13 - تغییرات ناشی از آلودگی آب در سلول های کلرید ابشش در تعدادی از گونه های ماهی دریای خزر (چکیده)
14 - اهمیت مصرف ماهی و نقش آن در سلامت انسان (چکیده)
15 - کاربرد ضایعات و محصولات جانبی حاصل از فرآوری ماهی (چکیده)
16 - بررسی میزان اکسایش چربی فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین کمان (‌Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای یخچال با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
17 - بررسی اثر حفاظتی آسکوربیک اسید در مسمومیت تجربی با سرب در ماهی کپور(Cyprinuscarpio) (چکیده)
18 - اثرات آنتی¬اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره¬های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه¬های گوشتی (چکیده)
19 - اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره¬های حاوی روغن ماهی بر پروفیل اسید چرب عضله سینه جوجه¬های گوشتی (چکیده)
20 - مطالعه‌ی غضروف و استخوان ماهی قزل‌آلا (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از رنگ آمیزی آلسیان بلو و آلیزارین رد (چکیده)
21 - مدیریت زیستگاه بومی ماهی کور ایرانی (Iranocypris typhlops) با به کارگیری تکنیک AHP-SWOT (چکیده)
22 - فقه و پویایی ماهیت سیاست خارجی رانشگر/بازدارنده (چکیده)
23 - مطالعه عادت‌های تغذیه‌ای‌ ماهی لوچ تاجدارMetaschistura cristata موجود در شمال شرق ایران (چکیده)
24 - بررسی اثر محافظتی سیر و ویتامین E در پیشگیری از پراکسیداسیون لیپیدی گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinuscarpio) در زمان‌های مختلف نگهداری (چکیده)
25 - فیلوژنی گاوماهیان زیرخانوادهOxudercinae ،با تأکید بر موقعیت گلخورک والتونی.... (چکیده)
26 - تاثیر نوع ماده ضد انعقاد بر برخی فاکتور های بیوشیمیایی پلاسمای خون ماهی کپور ( Cyprinus carpio ) در مقایسه با مقادیر مشابه آن در سرم (چکیده)
27 - بررسی تغییرات مکانی و زمانی کیفیت آب رودخانه ارتکند ناشی از پساب مزارع پرورش ماهی (چکیده)
28 - مطالعه هیستوپاتولوژی و بیوشیمیایی اثر موسیر(Allium hirtiofolium) و فنی توئین سدیم بر التیام ضایعه جلدی در ماهی کپور (Cyprinus carpio ) (چکیده)
29 - بررسی تاثیر متیل گالات بر سینتیک اکسایش تریاسیلگلیسرول روغن ماهی کیلکا با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی (چکیده)
30 - مقایسه اثر آنتی اکسیدانی روغن پوست پسته وحشی (بنه) و آنتی اکسیدانهای سنتزی آلفا توکوفرول و بوتیل هیدروکسی تولوئن در اکسایش تری آسیل گلیسرول خالص روغن ماهی کیلکا (چکیده)
31 - مدلسازی پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا در حضور اسیدگالیک با استفاد از شبکه عصبی مصنوعی (چکیده)
32 - مطالعه هورمون های استروئیدی جنسی پلاسمای خون ماهیان مولد ماده خواجو (Schizothorax pelzami) در طی فصول سال (چکیده)
33 - تحلیل کارکرد بازارچه های مرزی از منظر پدافند غیر عامل نمونه موردی بازارچه مرزی ماهیرود سربیشه (چکیده)
34 - بررسی فقهی حقوقی ماهیت قرارداد انتشار (چکیده)
35 - بررسی ماهیت و مبانی حقوقی تایم شرینگ (مالکیت زمانی) در حقوق انگلیس (چکیده)
36 - بازنگری ارایه شناختی جنس Puntius در میان کیور ماهیان جنوب شرق آسیا (چکیده)
37 - ارزیابی کارایی مارکرهای شناسانگر میتوکندری و هسته ای در بارب های مالزی(کپورماهیان: Puntius ) (چکیده)
38 - اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) (چکیده)
39 - بررسی ترکیبات ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوب و نمک بافت آن طی روش های نمک زنی و خشک کردن (چکیده)
40 - تأثیر جهانی شدن بر ماهیت مرزها (چکیده)
41 - بررسی تاثیر تیامین (Vit B1) بر برخی از آنزیم های سرم خون ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در معرض سرب (چکیده)
42 - تعیین مقادیر مرجع برخی از الکترولیت‌های سرم خون ماهی قره برون (چکیده)
43 - مقادیر گروه های تیول و مالون دی آلدهید در بافت کبد ماهی قزل آلای(oncorhynchus mykiss) رنگین کمان (چکیده)
44 - مقادیر شاخص های استرس اکسیداتیو در بافت کلیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss) (چکیده)
45 - بررسی و تحلیل بازتاب های سیاسی فضایی بازارچه های مرزی(نمونه موردی بازارچه های مرزی استان خراسان جنوبی با تاکید بر بازارچه مرزی ماهیرود) (چکیده)
46 - بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روش های نمک زنی و خشک کردن اصل مقاله (چکیده)
47 - باز خوانی ماهیت و مصادیق محاربه در جرایم علیه نظم عمومی (چکیده)
48 - تعیین میزان فعالیت برخی از آنزیم های سرم خون مولدین ماهی سفید (چکیده)
49 - بررسی ماهیت، ساختار و وردایی زمانی گردش بزرگ مقیاس جو تابستانه بر روی جنوب غرب آسیا (چکیده)
50 - فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین یونجه ی خشک و پودر ماهی به روش نوین برون تنی (چکیده)
51 - بررسی تغییرات آنزیم های بافتی دراثر مسمومیت با سیانید در ماهی کپور (Cyprinus carpio) (چکیده)
52 - ماهیت الف و نگارش آن در عربی و فارسی (چکیده)
53 - اثر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول در جیرههای حاوی روغن ماهی بر ترکیب اسیدهای چرب شیر بزهای سانن (چکیده)
54 - اثر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول در جیرههای حاوی روغن ماهی بر متابولیتهای خون، تولید و ترکیب شیر بزهای سانن (چکیده)
55 - استفاده از کنسانتره پروتئینی کانولای تخمیر شده موجب بهبود شاخص های ایمنی و کاهش سطح استرس در ماهی قزل آلای رنگین کمان می شود (چکیده)
56 - بررسی تاثیر بسته‌بندی بر خصوصیات کیفی وبازاریابی صنعتی کیمچی حاوی عصاره ماهی و میگو (چکیده)
57 - بررسی میزان اشرشیاکلی در گوشت چرخ شده ماهی هامور معمولی (Epinepheelus coioides) حاوی عصاره اتانولی برگ اکالیپتوس کامالدوالنس (چکیده)
58 - درآمدی توصیفی-تحلیلی برچیستی و ماهیت ادبیات تطبیقی (چکیده)
59 - انتقال قیمت نهاده های وارداتی بخش طیور از بازارهای جهانی به بازارهای داخلی مطالعه موردی کنجاله سویا و پودر ماهی (چکیده)
60 - حس آمیزی: سرشت و ماهیت (چکیده)
61 - بررسی مقاومت ریزکپسول های روغن ماهی در شرایط شکمبه و تأثیر آنها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی (چکیده)
62 - مطالعه تکامل مغز تاس ماهی ایرانی (چکیده)
63 - جهتگیری هدفی و خودتنظیمی دانشجویان شهر مشهد: نقش ماهیت تکلیف و جنسیت (چکیده)
64 - وضعیت الکترولیت ها وغیر الکترولیت های سرم خون مولدین ماهی سفید (چکیده)
65 - فقه و پویایی ماهیت سیاست خارجی رانشگر/بازدارنده (چکیده)
66 - تحولات فناورانه و تغییر ماهیت و مفهوم جنگ در روابط بین الملل (چکیده)
67 - آنالیز موجک نوار عضلانی سطحی (SEMG)برای تشخیص خستگی ماهیچه (چکیده)
68 - ماهیت تحولات ژئوپلیتیکی خاورمیانه و شمال آفریقا (چکیده)
69 - تاثیر علف کش آترازین برفرآیند اوئوژنز در گورخرماهی Daniorerio (چکیده)
70 - مبانی و چارچوب گزارشگری اجتماعی ماهیت، محتوا، علل و مزایا (چکیده)
71 - تاثیر جایگزینی کنجاله کانولا بجای آرد ماهی بر رشد، جذب عناصر مغذی و هورمون های تیروئیدی در جیره قزل آلای رنگین کمان پرواری (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
72 - تاثیر گلوکوسینولات موجود در جیره های کنجاله کانولا بر سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
73 - بررسی تاثیر محرک های ایمنی (کیتین، کیتوزان، لوامیزول و عصاره اتانولی پروپولیس) و منابع پروتئینی موجود در جیره (حیوانی و گیاهی) بر برخی شاخص های زیستی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
74 - بررسی تاثیر جایگزینی نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
75 - بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
76 - تعیین گونه های داکتیلوژیروس جدا شده از ماهیان کپور پرورشی شهرستان مشهد (چکیده)
77 - تعیین گونه های داکتیلوژیروس در ماهی کپور علفخوار شهرستان مشهد (چکیده)
78 - بررسی تأثیر مصرف خوراکی آلیسین (allicin) بر برخی آنزیم های سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مسمومیت تجربی با سرب. (چکیده)
79 - بررسی اثر اسید اسکوربیک بر تعدادی از فاکتورهای بیوشیمیایی ماهی کپور (Cyprinus carpio) (چکیده)
80 - تاثیر آترازین بر فرایند اوئوژنز در گورخر ماهی گونهDanio rerio (چکیده)
81 - تحلیل سینوپتیکی ماهیت سامانه های کم فشار سودانی (مطالعه موردی: توفان دسامبر 2001) (چکیده)
82 - مقایسه پیشبینی بارندگی ماهیانه بر اساس سری زمانی ARMA و توابع غیر خطی در ایستگاه باران‏سنجی ناهارخوران گرگان (چکیده)
83 - فیلوژنی کپور ماهیان براساس اطلاعات مورفولوژی و مولکولی (چکیده)
84 - مقادیر طبیعی زمان های انعقادی در ماهی کپور نقره ای (چکیده)
85 - ماهیت حقوقی وصیت تملیکی (چکیده)
86 - شبیه سازی عددی فرآیند انجماد ماهی به دو روش غوطه وری و وزش هوای سرد (چکیده)
87 - تحلیل جامعه شناختی رفتار مصرف ماهی در شهر مشهد (چکیده)
88 - گزارش الودگی شدید یه انگل ایکتیوفیتریوس مولتی فیلیس و تریکودینا در ماهیان اکواریومی گلدفیش کله شیری (چکیده)
89 - گزارش الودگی شدید یه انگل ایکتیوفیتریوس مولتی فیلیس در ماهیان اکواریومی خانواده سیچلیده(اسکار) (چکیده)
90 - بکارگیری روش PCR رقابتی به منظور بررسی کمی ضایعات طیور در پودر ماهی (چکیده)
91 - مطالعه بافت شناسی تکامل مری در ماهی قره برون (چکیده)
92 - اثر آنزیم پاپائین بر درجه هیدرولیز و طول زنجیره پپتیدی پروتئین های میوفیبریلار ماهی کیلکا (چکیده)
93 - بررسی بالینی و آسیب شناسی حمام دراز مدت سولفات روی بر التیام ضایعات جلدی در ماهی کپور cyprinus carpio (چکیده)
94 - مطالعه بافت شناسی زوائد پیلوریک در ماهی قزل آلا (چکیده)
95 - مقایسه بافت شناسی ساختمان آبشش در ماهی قزل آلا و خاویاری (چکیده)
96 - تشخیص تقلب در پودر ماهی با استفاده از توالی های ژنی 12SrRNA و 16SrRNA از DNA میتوکندری (چکیده)
97 - تصویر رمانتیک مبانی نظری، ماهیت و کارکرد (چکیده)
98 - تمثیل، ماهیت، اقسام،‌ کارکرد (چکیده)
99 - تاثیر حفاظتی تیامین روی ضایعات ناشی از مسمومیت تجربی با سرب در ماهی حوض (چکیده)
100 - اجتماع دو منظر اصالت ماهیت و اصالت وجود در نظریه اصالت پدیداری معنا (چکیده)
101 - گزارش سندرم کم خونی در بچه ماهیان قزل الای رنگین کمان (چکیده)
102 - گزارش آبسه های جلدی در گربه ماهی ناشی از آئروموناس هیدروفیلا (چکیده)
103 - ماهیت هدف ها و محتوای برنامه درسی ریاضیات در دوره ابتدایی (چکیده)
104 - ماهیت سیالهای درگیر در سنگهای کالک آلکالن کانی سازی مس و طلای پورفیری منطقه تنورجه (شمال کاشمر) (چکیده)
105 - ماهیت و مفهوم مشروطیت در مذاکرات نمایندگان نخستین مجلس شورای ملی (چکیده)
106 - واکاوی ماهیت و جایگاه نقد در برنامه های درسی آموزش عالی: با تاکید بر حوزه علوم انسانی (چکیده)
107 - گزارش فورونکلوزیس ناشی از ائروموناس سالمونیسیسدا در ماهی قزل الا در مشهد (چکیده)
108 - تعیین میزان الودگی انگل های خارجی خانواده کپور ماهیان در استخرهای پرورش ماهیان گرمابی در برخی از شهرستان های خراسان جنوبی (چکیده)
109 - تعیین برخی فاکتورهای خونی ماهی ازون برون در سواحل جنوب شرقی دریای خزر (چکیده)
110 - بررسی هیستوپاتولوژیک مسمومیت مزمن تجربی با سرب در ماهی قرمز و تاثیر تیامین بر آن (چکیده)
111 - گزارش سپتی سمی ناشی از آئروموناس هیدروفیلا در ماهیان آکواریومی اسکار (چکیده)
112 - انحراف ستون فقرات ناشی از افزایش حرارت در ماهیان اسکار (چکیده)
113 - تلفات ناشی از نفخ در ماهیان انگشت قد در قزل الای رنگین کمان (چکیده)
114 - برسی هیستوپاتولوژیک مسمومیت تجربی در ماهی قرمز و تاثیر تیامین بر ان (چکیده)
115 - تلفات ماهیان ناشی از افزایش امونیاک در استخر پرورش ماهیان گرمابی (چکیده)
116 - گزارش الودگی به تریکودینا در ماهیان قزل الای رنگین کمان در چناران (چکیده)
117 - بررسی بالینی و اسیب شناسی اثرات فنی توئین سدیم در بافت های ابشش، کبد و کلیه در ماهی حوض (چکیده)
118 - تاثیر تغییر نسبت متیونین به کل اسیدهای آمینه جیره بر عملکرد گاوهای هلشتاین در اوائل شیرواری در جیره های بر پایه پودرماهی (چکیده)
119 - بررسی اثر جایگزینی کامل و یا بخشی از پودر ماهی با بقایای کشتارگاهی طیور بر عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
120 - تاثیر جایگزینی پودر ماهی کیلکا با کنجاله سویا بر تولید و ترکیب شیر و غلظت متابولیتها و پروژسترون پلاسمای گاوهای تازه زای هلشتاین (چکیده)
121 - کاربرد مدل سری‌های زمانی در پیش‌بینی بارندگی ماهیانه و سالانه مشهد (چکیده)
122 - تعیین مقادیر برخی از آنزیم‌های سرم خون فیل ماهی خاویاری (چکیده)
123 - تعیین مقادیر برخی از غیرالکترولیت‌های سرم خون ماهی خاویاری قره برون (چکیده)
124 - بررسی اثرات جایگزینی پروتئین پودر ماهی توسط پودر خون در در عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
125 - بررسی تأثیر آلکیل بنزین سولفانات خطی (LABS) بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون‌ماهی قرمز (چکیده)
126 - بررسی بالینی و آسیب‌شناسی بافتی اثر فنی‌توئین سدیم در ترمیم ضایعه جلدی ماهی حوض (Carassius auratus) (چکیده)
127 - بررسی تأثیر ماده شوینده آنیونی (شامپو) برپارامترهای خونی ماهی حوض (Carassius auratus) (چکیده)
128 - بررسی بالینی و آسیب شناسی بافت آبشش در مسمومیت تجربی با نفت سفید د رماهی حوض (چکیده)
129 - بررسی بالینی و اسیب شناسی اثرات ماده شوینده انیونی بر ابشش ماهی حوض (چکیده)
130 - بررسی ساختمان آبشش در کپور ماهیان (چکیده)
131 - تعیین برخی شاخص هی خونی ماهیان خاویاری انگشت قد (قره برون و ازون برون) در استان گیلان (چکیده)
132 - گزارش سندرم سوراخ در سر ماهی سورم و ماهی اسکار (چکیده)
133 - بررسی مقایسه ای اثرات التیامی اکسید روی و فنی توئین سدیم در ضایعه جلدی ماهی قرمز (چکیده)
134 - هیپرپلازی ویروسی بافت پوششی کپور ماهیان پرورشی (چکیده)
135 - گزارش یک مورد ماهی میکزوما در ماهی آنجل آب شیرین (چکیده)
136 - بررسی مقایسه ای هیستوپاتولوژی اثرات التیامی ویتامین A و فنی توئین سدیم در ضایعه جلدی ماهی قرمز (چکیده)
137 - ماهیت و نقش سیال های دگرگونی در تشکیل سنگ های دگرگونی ده نو ( مشهد ) (چکیده)
138 - تعیین مقادیر طبیعی برخی از آنزیم های سرم خون ماهی قره برون (Acipenserpersicus) (چکیده)
139 - بررسی امکان تشخیص آلودگی پودر ماهی به فرآورده های طیور، نشخوارکنندگان و اسب سانان بر اساس روش واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر