نمایش نتایج جستجو برای
کلمات کلیدی: کرفس
موارد یافت شده: 9
1 - بررسی خواب بذر در هفت گونه گیاه دارویی از تیره چتریان (Apiaceae) (چکیده)2 - مقایسه اثر مهارکنندگی و ضدباکتریایی عصاره ی آبی و اتانولی کرفس کوهی (Kelussia odoratissima) بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
3 - تاثیر بازدارندگی اسانسهای موسیر، مریمگلی و کرفسکوهی روی نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) و استخراج مواد موثره آنها (چکیده)
4 - بررسی اثر میزان مالتو دکسترین و دبی ورودی بر تغییرات دمایی طی خشک کردن آب هویج-کرفس به روش پاششی (چکیده)
5 - بررسی ترکیبات موثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی و کلپوره علیه برخی پاتوژن های مواد غذایی (چکیده)
6 - تأثیر ضدمیکروبی عصاره های آبی و اتانولی کرفس کوهی بر انتروکوکوس فکالیس و سالمونلا تیفی در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
7 - بررسی اثر مهارکنندگی و کشندگی عصاره های آبی و اتانولی کرفس کوهی (Kelussia odoratissima) برEscherichia coli Bacillus cereus,و Listeria inocua در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
8 - بررسی الگوی بیان اندونوکلئاز CEL I در گیاه کرفس (چکیده)
9 - ساخت نانو ذرات نقره با استفاده از گیاه Kelussia odoratissima واندازه گیری خاصیت آنتی اکسیدانتی عصاره های مختلف آن (چکیده)