بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: کرفس


موارد یافت شده: 10

1 - مقایسه اثر مهارکنندگی و ضدباکتریایی عصاره ی آبی و اتانولی کرفس کوهی (Kelussia odoratissima) بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
2 - تاثیر بازدارندگی اسانس‌های موسیر، مریم‌گلی و کرفس‌کوهی روی نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) و استخراج مواد موثره آن‌ها (چکیده)
3 - بررسی اثر میزان مالتو دکسترین و دبی ورودی بر تغییرات دمایی طی خشک کردن آب هویج-کرفس به روش پاششی (چکیده)
4 - بررسی ترکیبات موثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی و کلپوره علیه برخی پاتوژن های مواد غذایی (چکیده)
5 - تأثیر ضدمیکروبی عصاره های آبی و اتانولی کرفس کوهی بر انتروکوکوس فکالیس و سالمونلا تیفی در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
6 - بررسی ترکیب هورمونی بر القا کالوس در گیاه دارویی کرفس کوهی و بررسی رشد آن در محیط کشت مایع (چکیده)
7 - بررسی اثر مهارکنندگی و کشندگی عصاره های آبی و اتانولی کرفس کوهی (Kelussia odoratissima) برEscherichia coli Bacillus cereus,و Listeria inocua در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
8 - تکثیر و کلونینگ یکی از اعضا خانواده اندونوکلئاز S1 از گیاه کرفس (چکیده)
9 - بررسی الگوی بیان اندونوکلئاز CEL I در گیاه کرفس (چکیده)
10 - تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی یکی از اعضای خانواده اندونوکلئاز S1 از گیاه کرفس (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر