بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: پونه


موارد یافت شده: 10

1 - ارزیابی میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پونه، کاکوتی، آویشن خراسانی و زیره سبز جمع آوری شده از استان خراسان رضوی (چکیده)
2 - بررسی صفات مورفولوژیک، محتوای فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانتی دو گونه پونه سا (Nepeta spp.) در رویشگاههای طبیعی استان اردبیل و آذربایجان شرقی (چکیده)
3 - اثر افزودن گیاهان کاکوتی، نعنا و پونه به شیر بر عملکرد، متابولیتهای شیمیایی خون و جمعیت میکروبی مدفوع گوساله های هلشتاین (چکیده)
4 - تاثیر اسانسهای گیاهی آویشن، پونه و مرزه بختیاری بر فراسنجههای تولید گاز و تولیدنیتروژن میکروبی در شرایط برون تنی (چکیده)
5 - اثر سطوح مختلف پونه در جیره های بر پایه گندم و سویا جوجه های گوشتی (چکیده)
6 - تاثیر سطوح مختلف اسانس پونه، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر صفات لاشه جوجه های گوشتی (چکیده)
7 - مروری بر گونه پونه سای برگه دار (.Nepeta bracteata Benth) و بررسی اتنوبوتانی آن در چند شهرستان در استان خراسان رضوی (چکیده)
8 - بررسی اثر اسانس سیر و پونه کوهی بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی (چکیده)
9 - مطالعه داروسازی مردمی گونه پونه سای بینالودی ، گونه ای نادر و در حال انقراض از ایران (چکیده)
10 - بررسی خصوصیات جوانه زنی گیاه دارویی بومی و در حال انقراض پونه سای بینالودی (Nepeta binaludensis Jamz (چکیده)