بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: رضوی
زبان مقاله: فارسی


موارد یافت شده: 234

1 - استرس اکسیداتیو عناصر کمیاب در گاوهای شیری مبتلا به جابجایی شیردان به چپ (چکیده)
2 - کاربرد تصویربرداری ابرطیفی مرئی- مادون قرمز نزدیک و روش های آنالیز چند متغیره جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف (چکیده)
3 - تحلیل ارگونومیکی ایستگاه¬های کنترل کیفی بر اساس رویکرد فعالیت¬های فیزیکی- فکری همزمان (چکیده)
4 - مسمومیت با آیورمکتین در بره (چکیده)
5 - مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) (چکیده)
6 - داده کاوی در صنعت ورزش با رویکرد مدیریت دانش (چکیده)
7 - طراحی کنترل‌کننده فازی بهینه ‌شده برای کاهش پاسخ سازه در برابر نیروهای زلزله (چکیده)
8 - بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا (چکیده)
9 - ارزیابی فضای سبز شهری و مکان یابی آن با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره فازی )مطالعه موردی منطقه سه شهرداری مشهد( (چکیده)
10 - بهینه سازی تخصیص در طرح پزشک خانواده (چکیده)
11 - مقایسه خسرو و شیرین نظامی و شیرین و خسرو هاتفی با رویکرد روایت شناسی ساختگرا (چکیده)
12 - ارزیابی و طراحی ارگونومیکی باجه های فروش و شارژ بلیت الکترونیکی در مشهد (چکیده)
13 - بررسی اجکتور هندسه متغیر در چرخه تبرید اجکتوری با سیال عامل R600a به منظور تعیین هندسه بهینه با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (چکیده)
14 - بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری (چکیده)
15 - تحلیل ریسک اهمیت مراکز حیاتی، حساس و مهم کلانشهر مشهد با استفاده از مدل ANP (چکیده)
16 - ژئوپلیتیک مواد مخدر و تاثیر آن بر امنیت مرز و مناطق مرزی شرقی (نمونه موردی مرزهای خراسان رضوی-افغانستان) (چکیده)
17 - ارزیابی درونی نظام یافته در یک گروه آموزشی دانشگاهی (چکیده)
18 - اثر صمغ دانه ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب (چکیده)
19 - حذف ناخالصی های شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی (چکیده)
20 - بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک (چکیده)
21 - تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندرقند (چکیده)
22 - کاربرد تصویربرداریابرطیفی مرئی-مادون قرمز و روش های آنالیز چند متغیره جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف (چکیده)
23 - بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته (چکیده)
24 - کاربرد طیف سنجی مرئی- فروسرخ برای پیشگویی رطوبت و نیروی شکست مغزهای پسته طی شرایط مختلف برشته کردن (چکیده)
25 - بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی مخلوط خمیر پسته و خمیر تخمه کدو (چکیده)
26 - بررسی اثر دما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره های گاوی و گوسفندی (چکیده)
27 - بهینه سازی شرایط اکستروژن و نگهداری کره حاوی آلفالینولنیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
28 - بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی، پروتئینها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب (چکیده)
29 - مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکو- شیمیایی مختلف به روش نرو-فازی (چکیده)
30 - بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به روش سطح پاسخ (چکیده)
31 - بهینه سازی فرمولاسیون کره کم چرب بر اساس ویژگیهای حسی به روش سطح پاسخ (چکیده)
32 - تحلیل قابلیت اطمینان هزینه های کنترل موجودی با امکان بازنوکردن کالاهای فسادپذیر (چکیده)
33 - اثربخشی جلسات سازمانی و راهکارهای بهبود آن (چکیده)
34 - مقایسه تطبیقی پراکنش فضایی مساجد با توجه به مولفه های شهر اسلامی (نمونه موردی: مناطق 5 و 11 شهرداری مشهد) (چکیده)
35 - بهینه سازی ترکیب مجموعه رزرو و استراتژی تعویض در سیستمهای پویا (چکیده)
36 - بررسی اثر تغییر پارامترهای عملکردی بر رفتار شعله و توزیع دما و آنالیز اگزرژی مشعلهای کمپیچش پیشآمیخته (چکیده)
37 - بررسی خواص رئولوژیکی و حسی بستنی حاوی پوره کدو حلوایی (چکیده)
38 - بررسی کاربرد صمغ های دانه ریحان و گوار به عنوان جایگزین چربی در بستنی وانیلی (چکیده)
39 - ایجاد یک سیستم خبره به منظور شناسایی مدل مناسب برای پیش‌بینی سری‌های زمانی (چکیده)
40 - بررسی تاثیر عوامل آنتروپومتریک بر حفظ تعادل بدن در کارگران ایرانی (چکیده)
41 - اثر کودهای آلی، زیستی، شمیایی و کشت مخلوط بر عدد کلروفیل متر در گیاه دارویی پنیرک (Malva sylvestris L) (چکیده)
42 - گزارش مننگوانسقالوسل در بره نوزاد در استان خراسان رضوی (چکیده)
43 - نرخ ارز و تأثیر آن بر صادرات غیرنفتی در ایران: رویکرد خود رگرسیون برداری (چکیده)
44 - شبیه سازی و بررسی پارامتری اجکتور مقیاس کوچک هندسه متغیر با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (چکیده)
45 - بررسی شکل زیستی و رویشی گیاهان رطوبت دوست، پایابی و آبزی حقیقی، در شرق و غرب استان مازندران (چکیده)
46 - تصفیه فاضلاب حاصل از احیاء رزین تبادل یونی ستون های رنگبری صنعت قند با استفاده از فرآیند غشایی نانوفیلتراسیون (چکیده)
47 - پیشگویی شار ترواه و درصد دفع کلرید سدیم طی فرآیند نانوفیلتراسیون فاضلاب ستون های رنگبری توسط شبکه های عصبی مصنوعی (چکیده)
48 - اثر جهانی شدن بر رشد اقتصادی با روش خود توضیحی برداری (چکیده)
49 - مدل فازی بهینه سازی ترکیب مجموعه رزرو در سیستم های پویا برای حداکثر کردن قابلیت اطمینان سیستم (چکیده)
50 - ارزیابی درونی نظام یافته در یک گروه آموزشی (چکیده)
51 - ارزیابی و بهینه سازی زمان مخلوط کردن خمیر بر ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
52 - گزارش یک مورد آبسه بالای چشمی و درمان موفقیت آمیز آن در گوساله در ایران (چکیده)
53 - بررسی ارتباط بین امتیاز بهداشتی انتهای کارتیه با میزان رخداد ورم پستان در گله های شیری (چکیده)
54 - ایجاد وبررسی خواص سایشی کامپوزیت سطحی ایجاد شده به کمک لیزر (چکیده)
55 - محاسبه کسر اختصاری در گوسفند بلوچی توسط اکوکاردیوگرافی مد حرکت (چکیده)
56 - شبیه سازی سه بعدی جریان داخلی در انژکتورهای چرخشی فشاری با ورودی های مارپیچ جهت مطالعه اثر هندسه انژکتور بر کیفیت پاشش (چکیده)
57 - تحلیل قابلیت اطمینان هزینه های کنترل موجودی با امکان بازنوکردن کالاهای فسادپذیر (چکیده)
58 - بررسی تاثیر پارامتر‌های فرایند اصلاح سازی سطح آلومینیوم توسط لیزر Nd:YAG پالسی (چکیده)
59 - بررسی استانداردسازی و شبیه سازی در صنعت خودروی هیبرید الکتریک (چکیده)
60 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و بیواکتیو صمغ دانه شاهی (چکیده)
61 - تسهیم عوامل موثر بر اساس تصمیم گیری سلسله مراتبی و آنتروپی معکوس (چکیده)
62 - ایجاد یک سیستم خبره به منظور شناسایی مدل مناسب برای پیش بینی سریهای زمانی (چکیده)
63 - بررسی مقایسه ای عدالت سازمانی و رویکرد‌‌های آن در ورزش دانشگاهی کشور (چکیده)
64 - درمان موفقیت آمیز کزاز عفونی در اسب (چکیده)
65 - بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی (چکیده)
66 - اندازه‌گیری و تحلیل عوامل موثر بر فرایند تبخیری برای رژیم‌های جابجایی آزاد، اجباری و ترکیبی (چکیده)
67 - یادگیری پارامترهای شبکه بیزی از داده حاوی مقادیر گمشده (چکیده)
68 - تحلیل نقش متغیر همسایگی در الگوی رأی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دورة دهم (چکیده)
69 - گزارش یک مورد کورپولمونال در گوساله مبتلا به برونکوپنومونی (چکیده)
70 - مدلسازی دفع یونهای آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM (چکیده)
71 - بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند (چکیده)
72 - مقایسه سه اسید آلی اگزالیک، سیتریک، مالیک و نم کهای سدیمی آن در استخراج فسفر از یک خاک (چکیده)
73 - بررسی امکان استفاده از اگزالیک اسید به منظور افزایش بهره وری کود فسفر در خاک (چکیده)
74 - بررسی گیاهان زیستگاه های آبی شرق و غرب استان مازندران، ایران (چکیده)
75 - تحلیل محتوای سوالات آزمون پایانی دروس رشته های علوم انسانی دانشگاه پیام نور از حیث تطابق با انتظارات حیطه شناختی (چکیده)
76 - مطالعه و بررسی وضعیت ذخیره سازی گاز طبیعی در مخازن زیر زمینی ایران و جهان (چکیده)
77 - بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت (چکیده)
78 - ارزیابی کارایی صنعت خودرو با استفاده از داده های تلفیقی (چکیده)
79 - رابطه سرمایه اجتماعی و سلامت روان در بین دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
80 - فراوانی الگوهای متفاوت موج P در الکتروکاردیوگرام اسب عرب خوزستان (چکیده)
81 - گزارش آرتریت عفونی حاصل از استرپتوکوکوس زواپیدمیکوس در کره اسب تازه متولد شده (چکیده)
82 - اثر پایدار کننده های منتخب بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی (چکیده)
83 - تحلیل ارگونومیکی حمل دستی بار با استفاده از معادله NIOSH و تکنیک تحلیل سلسله مراتبی (چکیده)
84 - طراحی توأم ساختار ارتباطی و جانمایی ایستگاههای کاری بر اساس انبارهای میانی (چکیده)
85 - ارائه یک مدل برنامه ریزی ریاضی برای تخصیص بهینه تسلیحات به اهداف دریایی (چکیده)
86 - تغییرات بیوشیمیایی، آنزیمی و الکترولیتی ناشی از هیپوکلسمی تجربی در گوسفند (چکیده)
87 - بررسی تنوع گونه ای گیاهان آبزی ماکروفیت استان مازندران (چکیده)
88 - مطالعه عوامل موثر بر توزیع گازهای برگشتی و رخنه‌ای تزریق شده به چندراهه ورودی موتور EF7 (چکیده)
89 - اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم چرب (چکیده)
90 - مطالعه خواص الکترو شیمیایی و مورفولوژی سطحی فیلم نانو کامپوزیت چیتو سان-اکسید آهن (Ch-Fe3O4) بر روی بستر (FTO) (چکیده)
91 - نانو کامپوزیت نووین چیتو سان-اکسید آهن (Ch-Fe3O4 )تهیه شده به روش سنتز بیرونی و بررسی ساختارفونونی آن با استفاده از طیف سنجی FTIR (چکیده)
92 - تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
93 - اندازه گیری قطر داخلی دهلیز چپ در گوسفند بلوچی توسط اکوکاردیوگرافی و ارتباط آن با سن، جنس و وزن بدن (چکیده)
94 - اندازه گیری قطر ریشه آئورت در پایان دیاستول در گوسفند بلوچی توسط اکوکاردیوگرافی مد حرکت (چکیده)
95 - بررسی تأثیر ویژگی های سازمانی بر فرایند پذیرش مدیریت ارتباط با مشتری(مورد مطالعه : خودروهای وارداتی شهر مشهد) (چکیده)
96 - تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
97 - تعیین ویژگی های انعقاد پذیری و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلریدکلسیم (چکیده)
98 - بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ (چکیده)
99 - برآورد بیزی پارامترهای توزیع نمایی تعمیم یافته تحت داده های سانسور شده پیشرونده (چکیده)
100 - تعیین سیکل رانندگی به روش مونت کارلو به منظور بررسی تناسب خودرو با کاربری آن (چکیده)
101 - نقش استراتژی توسعه فرهنگ دینی در ایجاد امنیت پایدار در مناطق تلفیقی (چکیده)
102 - بهینه سازی جانمایی ایستگاه‌های کاری در کارخانجات با در نظر گرفتن راهروهای ارتباطی در کارخانجات (چکیده)
103 - خودکنترلی در نظریه خودتعیین‌گری و اندیشه‌های امام علی علیه السلام (چکیده)
104 - بکارگیری مدل سازی الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی جهت پیشگویی شار تراوه، درصد دفع کلرید سدیم و مقاومت هیدرولیکی کل در فرآیند نانوفیلتراسیون (چکیده)
105 - گزارش یک مورد کورپولمونال در گوساله مبتلا به برونکوپنومونی (چکیده)
106 - بررسی نقش تعدیل گری متغیر اهمیت مسؤولیت اجتماعی بر رابطه بین مسؤولیت اجتماعی و تعهد سازمانی؛ نمونه مورد مطالعه: شرکت های صنایع غذایی شهر مشهد (چکیده)
107 - استفاده از شبکه عصبی مصنوعی، پردازش تصویر و تئوری فرکتال به منظور پیشگویی چروکیدگی کیوی خشک شده، به روش اسمزی- هوای داغ (چکیده)
108 - ارزیابی عملکرد و بهره وری آب در برنج تحت شرایط مدیریت مختلف آبیاری و فاصله ORYZA کاشت با استفاده از مدل 2000 (چکیده)
109 - مدیریت وراهکارهای کاهش آلودگی های زیست محیطی ضایعات ساختمانی وبازیافت آنها (چکیده)
110 - بهینه سازی جانمایی تجهیزات در کارخانجات فرایندی با در نظر گرفتن تقسیم کننده‌های مرکزی (چکیده)
111 - فرمولاسیون کره پسته کم کالری محتوی صمغ دانه بالنگو: استفاده از متدلوژی سطح پاسخ (چکیده)
112 - بررسی اثر فرایند اولترافیلتراسیون بر محتوای آنتی اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن کانولا (چکیده)
113 - مدل سازی و پیش بینی ضایعات نان با استفاده از مدلهای سری زمانی و شبکه عصبی (چکیده)
114 - بررسی خواص عملکردی عصاره خام هیدروکلوئیدی برخی دانه های بومی ایران (چکیده)
115 - انتخاب اعضای تیم پروژه بر مبنای معیارهای اثر بخشی به روش PROMETHEE (چکیده)
116 - شیوع کزاز در بره های اخته شده توسط حلقه های لاستیکی (چکیده)
117 - اثر فشار و دما بر رفتار شار و گرفتگی نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندر قند (چکیده)
118 - بررسی نحوه پیاده سازی الزامات PMBOK با استفاده از نرم افزار ERP در شرکت برق منطقه ای خراسان (چکیده)
119 - بررسی صحت روش تعقیب ذرات برای مطالعه توزیع گازهای تزریق شده به منیفولد ورودی به کمک آزمایش (چکیده)
120 - بررسی استاندارد سازی یک خودروی هیبرید الکتریک سدان (چکیده)
121 - بهینه سازی سیستم خنک کاری موتور الکتریکی خودروی هیبریدی به روش CFD (چکیده)
122 - نظری اجمالی بر قسمت فوقانی سازند کلات در حوضه رسوبی کپه داغ (چکیده)
123 - بررسی اثر کلرید کلسیم و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بر دفع فسفر و شار تراوه طی اولترافیلتراسیون روغن کانولا (چکیده)
124 - رفتار رئولوژیکی جریان مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ های گوار و لوبیای لوکاست (چکیده)
125 - تأثیر تیمارهای مختلف شفاف سازی با روش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار (چکیده)
126 - تعیین سطح جدایش در قالب های تزریقی به کمک کامپیوتر (چکیده)
127 - بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط (چکیده)
128 - تاثیر دی اکسید کربن و نیتروژن بر تجزیه بقایای گندم و یونجه در دو خاک آهکی و غیر آهکی (چکیده)
129 - بالا بردن راندمان کارخانجات تولید شکر از طریق تصفیه آب پرس تفاله چغندر برگشتی به دیفوزیون با استفاده از نانوفیلتراسیون (چکیده)
130 - اثر پارامترهای عملیاتی و غلظت خوراک بر رفتار شار و گرفتگی نانوفیلتراسیون فاضلاب حاصل از احیاء ستون های رنگبری صنعت قند (چکیده)
131 - بررسی اثرات سناریوهای مختلف سرد سازی بر عملکرد واحدهای شیرین سازی پالایشگاه شهید هاشمی نژاد با استفاده از شبیه سازی توسط نرم افزارهای HYSYS و Aspen (چکیده)
132 - تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده (چکیده)
133 - بهینه‌یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده (چکیده)
134 - تاثیر تیمارهای مختلف شفاف سازی با مواد کمک صاقی بر ویژگی های کیفی و رنگ آب انار (چکیده)
135 - بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی (چکیده)
136 - بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ (چکیده)
137 - بررسی برخی خواص فیزیکی بذر و لپه نخود دسی واریته کاکا (چکیده)
138 - بهینه سازی منعکس کننده های گوشه ای سه وجهی به منظور کاهش تغییرات سطح مقطع راداری آن برحسب زاویه (چکیده)
139 - تعیین شاخصهای قابلیت فرایند برای پارامترشیب در یک پروفایل خطی یک متغیره (چکیده)
140 - تاثیرات طولانی مدت عصاره آبی گیاه شاهدانه بر تثبیت حافظه فضایی در رت (چکیده)
141 - تاثیر ویژگیهای شخصیتی کارآفرینانه مدیران آموزشی بر یادگیرنده بودن سازمان مدارس (چکیده)
142 - مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی کیوی توسط شبک ههای عصبی مصنوعی (چکیده)
143 - تحلیل عددی توزیع گازهای برگشتی و نشتی از محفظه لنگ تزریق شده به جند راهه ورودی در هر استوانه (چکیده)
144 - تدوین شرح وظایف سازمانی با دیدگاه فرایندی (چکیده)
145 - سرمایه اجتماعی : رویکردی جامعه شناختی به سلامت (چکیده)
146 - تاثیر دی اکسیدکربن و نیتروژن روی کربن آلی محلول دو خاک آهکی و غیر آهکی (چکیده)
147 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد پوست سبز پسته (چکیده)
148 - بررسی تاثیر شکل و ابعاد بر رفتار جداسازهای لاستیکی (چکیده)
149 - یافته های جدید در مورد نقش سلنیوم در افزایش میزان جذب ایمنوگلوبولین جی (IGg) در آغوز مصرفی توسط گوساله ها (چکیده)
150 - برنامه ریزی توسعه شبکه انتقال تحت شرایط بازار برق با در نظر گرفتن هزینه برقراری امنیت (چکیده)
151 - اثر اسانس آویشن شیرازی، pH ، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینم تایپ A در محیط BHI. (چکیده)
152 - بررسی نقش عصاره آبی گیاه شاهدانه بر رسپتورهای کانابینوئیدی در تثبیت حافظه فضایی رت (چکیده)
153 - بررسی تاثیر عصاره الکلی بذر گیاه شاهدانه بر تثبیت حافظه طولانی مدت در رت های نر بالغ نژاد ویستار (چکیده)
154 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزای تهیه شده از مخلوط پنیر گاو و پنیر سویا (چکیده)
155 - بهینه سازی توابع وایب و مثلثی برای پیش بینی نرخ حرارت آزاد شده در موتور پژو XU7 (چکیده)
156 - بررسی اثر مغناطیسی کردن سوخت بر عملکرد موتور اشتعال جرقه ای (چکیده)
157 - بررسی اثر یک دوره برنامه تمرینی منتخب (هوازی) بر کیفیت زندگی بیماران سرطان سینه (چکیده)
158 - بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های شیمیایی وحسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا (چکیده)
159 - بررسی فلورستیکی گیاهان آبزی در شرق و غرب استان مازندران (چکیده)
160 - سرمایه اجتماعی ،شبکه اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی افراد تالاسمی (چکیده)
161 - شبیه سازی موتور اشتعال جرقه ای با سوخت هیدروژن و بررسی تاثیر پارامترهای مختلف بر کارایی موتور (چکیده)
162 - شبیه سازی جریان تراکم پذیر درون یک لوله ضربه با استفاده از روش شبکه بولتزمن (چکیده)
163 - بررسی آزمایشگاهی نوفه جریانی یک سامانه تخلیه گاز (چکیده)
164 - پیش بینی پدیده کوبش در یک موتور اشتعال جرقه ای با سوخت هیدروژن (چکیده)
165 - توسعه مدل احتراق مثلثی جهت شبیه سازی احتراق در موتور اشتعال جرقه ای (چکیده)
166 - توسعه روش تهیه نقشه های عملکردی موتورهای اشتعال جرقه ای با توجه به استانداردهای مربوطه (چکیده)
167 - مطالعه عملکرد موتور اشتعال جرقه ای هیدروژنی با سیستم بازیافت گازهای خروجی رقیق کننده (چکیده)
168 - بررسی عوامل بوجود آمدن خطا در محاسبه نرخ سوختن آزمایشگاهی (چکیده)
169 - مطالعه دینامیک جریان ضربانی خون در مجرای تنگ شده (چکیده)
170 - تأثیر عوامل مختلف بر ویسکوزیته و دانسیته پرمیت در طی فرآیند اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
171 - پتانسیل کاربرد فرآیندهای غشایی در صنعت قند (چکیده)
172 - کاربرد اولترافیلتراسیون در کاهش رنگ و بهبود کیفیت نیشکر (چکیده)
173 - بررسی کاربرد تکنیک های نوین غشایی در فرآوری و پالایش روغن های خوراکی (چکیده)
174 - پپتانسیل تصفیه شربت خام چغندر قند به روش میکروفیلتراسیون (چکیده)
175 - بررسی مکانیسم های گرفتگی، روش های کنترل، پیشگیری و تمیز کردن غشاها در صنایع لبنی (چکیده)
176 - بررسی خواص فیزیکی برنج در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید (چکیده)
177 - بهبود کارایی فرآیند تصفیه و رنگبری تراوه میکروفیلتراسیون شربت خام چغندر قند به روش اولترافیلتراسیون (چکیده)
178 - تاثیر پارامترهای عملیاتی بر رفتار اولترافیلتراسیون شربت رقیق چغندر قند (چکیده)
179 - بررسی خواص فیزیکی سه واریته متداول کدوی خوراکی (چکیده)
180 - بررسی خواص فیزیکی دانه سه واریته متداول هندوانه (چکیده)
181 - بررسی خواص فیزیکی ارقام کانولای ایران (چکیده)
182 - بررسی خواص فیزیکی ارقام گندم اصلاح شده ایران (چکیده)
183 - کنترل کیفیت فرآیند و فرآورده های غذایی با استفاده از سیستم های بینایی کامپیوتری (چکیده)
184 - بکارگیری غشای اسمز معکوس در شفاف سازی آب پرس تفاله چغندر قند و بکار گیری مجدد آن در استخراج قند (چکیده)
185 - بررسی توانایی روش اولترافیلتراسیون در صمغ گیری، رنگبری و تصفیه روغن خام کلزا (چکیده)
186 - تاثیر درصد چربی بر کارایی دینامیکی فرآیند اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
187 - اثر ژنوتوکسیک پراکسید هیدروژن بر اریتروسیت های مغز استخوان موش ماده کوچک آزمایشگاهی (چکیده)
188 - تعیین میزان هموسیستئین(homocysteine) پلاسما بعنوان شاخصی حساس و جدید درتشخیص کمبود کبالت درگاو (چکیده)
189 - مطالعه برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی خون بدنبال ایجاد کاهش کلسیم بطور تجربی در گوسفند (چکیده)
190 - فراوا نی اشکال غیر معمول از مجموعه QRS در الکتروکاردیوگرام های اخذ شده از اسب های عرب به ظاهر سالم (چکیده)
191 - اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست غلیظ شده (چکیده)
192 - بررسی خواص رئولوژیکی ماست تهیه شده از استارترهای پروبیوتیک (چکیده)
193 - بهینه سازی فرمولاسیون مارمالاد پوست پسته (چکیده)
194 - استفاده از تکنیک پردازش تصویر در اندازه گیری خواص هندسی دانه های کوچک (چکیده)
195 - بررسی برخی خصوصیات فیزیکی، اصطکاکی و آیرودینامیکی انجیر خشک (چکیده)
196 - بررسی تاثیر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی دانه انگور (چکیده)
197 - بررسی خواص فیزیکی دانه های بالنگو و شاهی (چکیده)
198 - بررسی تاثیر ماده جامد بدون چربی و کلرور کلسیم بر بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده (چکیده)
199 - بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان زمان رسانیدن بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم (چکیده)
200 - تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون میسلای روغن خام سویا (چکیده)
201 - بررسی روند تغییرات در فاکتورهای اندازه و شکل در برنج رقم طارم محلی طی مراحل مختلف پوست کنی با استفاده از اسکنر و پردازش تصویر (چکیده)
202 - تاثیر متغیرهای عملیاتی بر شاخص های کارایی فرآیند میکروفیلتراسیون شربت خام چغندر (چکیده)
203 - A Verifiable Multi-Authority E-Voting Scheme for Real World Environment (چکیده)
204 - An Electronic Voting Scheme through Blind Signature over the Internet (چکیده)
205 - بررسی اثر افزایش سرمایه برارزش افزوده بازار در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بها دار تهران (چکیده)
206 - بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) (چکیده)
207 - مدلسازی آماری و یسکوزیته و دانسیته تراوه به عنوان تابعی از عوامل مختلف اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
208 - تأثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب - شیره خرما (حلوا ارده کم (چکیده)
209 - بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران (چکیده)
210 - بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری (چکیده)
211 - تأثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندرقند (چکیده)
212 - تأثیر پارامترهای عملیاتی برکارایی فرایند اولترافیلتراسیون شربت رقیق چغندرقند (چکیده)
213 - بررسی اثر دمای فرآیند بر کارایی اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
214 - بررسی کارایی روشهای میکروفیلتراسیون و میکرواولترافیلتراسیون در تصفیه و رنگبری شربت خام چغندرقند (چکیده)
215 - بررسی تأثیر دماهای مختلف نگهداری بر خصوصیات شیمیایی ارقام خرما (چکیده)
216 - بررسی اثر فشار بر کارایی و گرفتگی غشاء در عمل فراپالایش شیر (چکیده)
217 - مطالعه کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون به‌عنوان تابعی از pH شیر (چکیده)
218 - تأثیر کنسانتره‌های پروتئین آب پنیر برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی بستنی (چکیده)
219 - گزارش وقوع نوعی مسمومیت حادگیاهی در گوسفندان شمال خراسان (چکیده)
220 - تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا(پاروین) (چکیده)
221 - اثر عوامل گوناگون بر پایداری رنگ توت فرنگی در تولید کنسانتره (چکیده)
222 - ارزش غذایی ذرت اوپک -2 در تغذیه دام و طیور (چکیده)
223 - بررسي خاصيت كف زايي پروتئين هاي غذايي و عوامل موثر بر ان (چکیده)
224 - پتانسيل كاربرد فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي كشور (چکیده)
225 - بهينه سازي اقتصادي - اگزژري چرخه توربين گاز (چکیده)
226 - بررسي اثر موقعيت شمع روي احتراق در موتورهاي اشتعال جرقه اي (چکیده)
227 - تحليل عددي ميدان جريان سه بعدي حول يك كره در رينولدزهاي پايين به روش مختصات منطبق بر مرز (چکیده)
228 - بررسي ديناميك جريان سه بعدي در داخل لوله هاي خميده (چکیده)
229 - تحلیل جریان تراکم پذیر غیر دائم در داخل لوله ضربه پرشده با مواد متخلخل (چکیده)
230 - طراحی خفه کنها در سیستم های ورودی و خروجی موتورهای احتراق داخلی (چکیده)
231 - مدلسازی خفه کنها در سیستم خروجی موتورهای احتراق داخلی (چکیده)
232 - بررسی عوامل موثر بر عملکرد خفه کنها در موتورهای احتراق داخلی با استفاده از تحلیل عددی (چکیده)
233 - مدلسازی انشعاب چند شاخه ای و منبع تحریک اکوستیکی در بالا دست خفه کن های موتورهای احتراق داخلی (چکیده)
234 - کنترل کیفیت فرایند و فراورده های غذایی با استفاده از سیستمهای بینایی کامپیوتری (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر