نمایش نتایج جستجو برای
موضوع : علوم و صنایع غذایى
کلمات کلیدی: قارچ
موارد یافت شده: 12
1 - بررسی روشهای مختلف نگهداری و بستهبندی قارچ دکمهای سفید برای افزایش دوره ماندگاری (چکیده)2 - تاثیر شرایط اتمسقر بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پستهی خشک رقم اوحدی (چکیده)
3 - بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیر لیقوان بر روی کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی در آبمیوه (چکیده)
4 - بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه (چکیده)
5 - مطالعه اثر اسیدسیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف زایی پوره ی قارچ دکمه ای(Agaricus bisporus) (چکیده)
6 - روشهای ارتقاء زمان ماندگاری میوه کیوی (چکیده)
7 - بیوسنتز نانو ذرات طلا و نقره با استفاده از قارچ ورتی سیلیوم و فوزاریوم (چکیده)
8 - افزایش ماندگاری قارچ تکمه ای(Agaricus bisporus) از طریق شستشوی اسیدی و پوشش دهی با بیو پلیمر ها (چکیده)
9 - جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی (چکیده)
10 - بررسی ماندگاری قارچ خوراکی در بسته بندی MAP (چکیده)
11 - بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید (چکیده)
12 - شناسایی آلودگیهای قارچی رب گوجه فرنگی فله در سردخانه و تعیین میزان فراوانی آنها (چکیده)