بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: farimani


موارد یافت شده: 22

1 - تولید قوانین فازی از نمونه‌های آموزشی برای سیستم‌های طبقه‌بندی فازی (چکیده)
2 - Study of magnetic and structural and optical properties of Zn doped Fe3O4nanoparticles synthesized by co-precipitation method for biomedicalapplication (چکیده)
3 - کانی سازی و اکتشافات ژئوشیمیایی اندیس سرب و روی سرنخواب 2، شمال غرب بردسکن، استان خراسان رضوی (چکیده)
4 - کانی سازی و اکتشافات ژئوشیمیایی اندیس آهن سرنخواب 1، شمال غرب بردسکن،استان خراسان رضوی (چکیده)
5 - Dynamic-Growing Fuzzy-Neural Controller, as Control System of Special 3PSP Parallel Robot (چکیده)
6 - Optimization of Membership Functions for an Indirect Adaptive Interval Type-2 Fuzzy Sliding Mode Control using Particle Swarm (چکیده)
7 - Optimal Design of Adaptive Interval Type-2 Fuzzy Sliding Mode Control Using Genetic Algorithm (چکیده)
8 - اثر استفاده از سه نوع جیره آغازین پلت، آجیلی و آردی بر مصرف خوراک، افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل و فرآسنجه های شکمبه ای در گوساله های شیر خوار هلشتاین (چکیده)
9 - GC-MS Analysis and Antimicrobial activity ofthe essential oil of trunk exudates from Pistacia atlantica var. mutica (چکیده)
10 - A Dynamic-Growing Fuzzy-Neuro Controller, Application to a 3PSP Parallel Robot (چکیده)
11 - تهیه نانو کامپوزیت زیست سازگار هسته -لایهFe3O4@SiO2 تحت گازN2 و مطالعه خواص ساختاری و مغناطیسی آن (چکیده)
12 - Simple Synthesis of Superparamagnetic MagnetiteNanoparticles and Study of Their Magnetic, Optical and Structural Properties for Biomedical Applicationsl (چکیده)
13 - Effect of Zn Doping on Structural and Optical Properties ofFe3O4 Nanoparticles Prepared by Co-Precipitation Method (چکیده)
14 - ارزیابی ایمنی و مقررات تجارت فرآورده های اصلاح شده ژنتیکی (چکیده)
15 - تاثیر میزان آلاییدگی Znبرخواص ساختاری نانو ذرات اکسیدآهن (فاز مگنتایت)تهیه شده تحت خلا (چکیده)
16 - تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس (چکیده)
17 - شبیه سازی اتمی و محیط پیوسته روی خاصیت کششی یک تک کریستال دارای سوراخ در ابعاد نانومتر (چکیده)
18 - بهینه‌یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده (چکیده)
19 - بررسی خواص فیزیکی ارقام گندم اصلاح شده ایران (چکیده)
20 - بررسی قابلیت کشش پذیری پنیر پیتزا به روش حلقه و گلوله (چکیده)
21 - تحلیل مقایسه ای بروش اجزاء محدود، گالرکین بدون المان، اجزاء مرزی و حجم محدود در مسائل مکانیک جامدات (چکیده)
22 - تحلیل ارتعاشات تیر تیموشنکو دارای ترک باز لبه ای (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر