بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

موضوع : علوم و صنایع غذایى
کلمات کلیدی: کف


موارد یافت شده: 10

1 - امکان تولید پودر سیب زمینی به روش کف پوشی (چکیده)
2 - مدل سازی ریاضی خشک کردن کف پوشی پالپ طالبی (چکیده)
3 - بررسی ویژگی های کف پالپ طالبی با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
4 - بررسی میزان ضایعات آرد در استان های مازندران و یزد (چکیده)
5 - بهینه سازی تولید کف پنیر جهت تولید پودر پنیر به روش خشک کردن کف پوشی (چکیده)
6 - بررسی عوامل مختلف بر تولید و پایداری کف کنسانتره انار جهت بهینه سازی شرایط خشک کردن آن به روش کف پوشی (چکیده)
7 - بررسی شرایط خشک کردن بر برخی ویژگیهای پودر کنسانتره انار تولیدی به روش کف پوشی (چکیده)
8 - مطالعه اثر اسیدسیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف زایی پوره ی قارچ دکمه ای(Agaricus bisporus) (چکیده)
9 - بررسی خواص عملکردی عصاره خام هیدروکلوئیدی برخی دانه های بومی ایران (چکیده)
10 - بررسی خواص درمانی کفیربه عنوان یک نوشیدنی عملگر (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر