نمایش نتایج جستجو برای
نویسنده: فرخانی
موارد یافت شده: 20
1 - ارزیابی میزان جذب روغن ناگت گوشت سرخ شده به روش عمیق تحت تاثیر: افزودن آرد لوبیا قرمز، صمغ کتیرا، دما و زمان (چکیده)2 - STT-RAM Write Energy Consumption Reduction by Differential Write Termination Method (چکیده)
3 - Low Energy Write Operation for 1T-1MTJ STT-RAM Bitcells with Negative Bitline Technique (چکیده)
4 - A new solvated thiophosphoramide: single crystal X-ray diffraction, NMR study and Hirshfeld surface analysis (چکیده)
5 - The First Coordination Polymers withan [O]2[N]P(S)—HgSegment (چکیده)
6 - Construction of a New Aluminum(III) Cation Selective Electrode Based on 12-Crown-4 as an Ionophore (چکیده)
7 - ارائهی مدل رفتار اخلاقی پرستاران با بهرهگیری از تئوری اخلاق فضیلتمحور (چکیده)
8 - واکاوی مؤلفههای رفتار اخلاقی پرستاران با همراهان بیمار با بهرهگیری از تئوری اخلاق فضیلت محور (چکیده)
9 - A New Write Assist Technique for SRAM Design in 65nm CMOS Technology (چکیده)
10 - Conductometric Study of Complexation Reaction of 4'-Nitrobenzo-15-crown-5 with Mn+2, Co+2, Y+3, and ZrO+2 Cations in Acetonitrile, Methanol and Their Binary Solvent Solutions (چکیده)
11 - A new asymmetric 6T SRAM cell with a write assist technique in 65 nm CMOS technology (چکیده)
12 - Comparative Study of FinFETs versus 22nm Bulk CMOS technologies: SRAM Design Perspective (چکیده)
13 - سنتز و بررسی طیف جرمی ترکیبات جدیدی از خانواده تیوفسفرآمیدها (چکیده)
14 - بررسی تاثیر جو اخلاقی سازمان بر عملکرد سازمانی و تمایل به ترک خدمت (چکیده)
15 - تاثیر جو اخلاقی سازمان بر هویت سازمانی و تمایل به ترک خدمت فروشندگان (چکیده)
16 - بررسی رابطه میان فرهنگ سازمانی و انگیزه کارکنان جهت بکارگیری نوآوری شغلی (چکیده)
17 - بررسی اثر غلظت های متفاوت تیدیازورون و کینتین بر باززایی و پرآوری ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم رداکسپلوژن (چکیده)
18 - کاربست مدل تحلیل پوششی داده ها در اندازه گیری و تحلیل انواع کارایی بخش کشاورزی مطالعه موردی:کشت گندم دیم در شهرستانهای استان خراسان رضوی (چکیده)
19 - A fully digital ADC using a new delay element with enhanced linearity (چکیده)
20 - تعیین سطح سیگما در یک کارخانه تولید فراورده های غذایی (چکیده)