بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: غلات


موارد یافت شده: 16

1 - مقایسه ساختار مولکولی کربوهیدرات در انواع مختلف غلات (جو، ذرت و سورگوم) با استفاده از طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه (چکیده)
2 - بررسی همبستگی شاخص خشکسالیKeetch/Byram (KBDI) با عملکرد غلات پاییزه (چکیده)
3 - برآورد ارزش اقتصادی انتشار گازهای گلخانه ای غلات در ایران (چکیده)
4 - بررسی تاثیر قیمت تضمینی در واکنش عرضه غلات (چکیده)
5 - فراتحلیل مصرف کود شیمیایی نیتروژن در تولید غلات در ایران (چکیده)
6 - ارزیابی روند دراز مدت ثبات عملکرد در غلات اصلی کشور (چکیده)
7 - شناسایی و ردیابی مولکولی ویروس های عامل موزاییک خاکزاد غلات در برخی از استان های ایران (چکیده)
8 - مقایسه تاثیر کشت دیم یونجه و غلات بر تغییرات کربن آلی خاک در منطقه روئین خراسان شمالی (چکیده)
9 - توانایی های خمیر ترش جهت بهبود ارزش تغذیه ای و ایجاد خواص سلامتی بخش در فراورده های غلات (چکیده)
10 - ارزیابی عملکرد زعفران Crocus sativus L در کشت مخلوط باغلات، حبوبات و گیاهان زراعی (چکیده)
11 - وجود نماتد سیستی غلاتHeterodera avenae در مزارع گندم در استان فارس (چکیده)
12 - بررسی عوامل موثر بر کاهش ضایعات برداشت غلات – کاربرد روش AHP و برنامه ریزی آرمانی (چکیده)
13 - تحلیل مزیت نسبی غلات و حبوبات در استان خراسان (چکیده)
14 - بیع شرط، ساز و کاری مشروع برای رهن مستغلات (چکیده)
15 - بررسی روند 50 ساله تغییرات سطح زیر کشت، عملکرد و تولید غلات در کشور و پیش بینی وضعیت آینده (چکیده)
16 - تاثیر کاربرد علف کش های تو، فور- دی و تری بنورون متیل در مزارع غلات روی حشرات: شته ها و سیرفید های شته خوار (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر