بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: انجماد


موارد یافت شده: 18

1 - بررسی جوانه زایی در چدن نشکن با افزودن ترکیبات حاوی منیزیم، کلسیم و باریم و مقایسه با جوانه زای مرسوم فروسیلیس 75 درصد (چکیده)
2 - مطالعه عددی عملکرد گذرای یک سیستم ذخیره انرژی حرارتی مبتنی بر گرمای نهان (چکیده)
3 - شبیه سازی عددی جابجائی طبیعی در یک حفره با مقطع دایره ای (چکیده)
4 - روش های نوین انجماد در صنایع غذایی (چکیده)
5 - فرآوری و نگهداری طالبی به شیوه اسمز – انجماد (چکیده)
6 - افزایش زمان ماندگاری طالبی فرآوری شده به روش اسمز – انجماد به مدت 6 ماه (چکیده)
7 - شبیه سازی عددی فرآیند انجماد ماهی به دو روش غوطه وری و وزش هوای سرد (چکیده)
8 - فرمولاسیون ماست میوه‌ای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
9 - بررسی عددی تاثیر تغییرات خواص سیال بر پدیده های دو فازی (چکیده)
10 - بررسی عددی تاثیر پارامترهای مختلف در زمان انجماد سیال جاری درون لوله (چکیده)
11 - شبیه سازی عددی پدیده انجماد آب در لوله ها (چکیده)
12 - بهینه‌سازی فرمولاسیون ماست معمولی میوه‌ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
13 - اثر انجماد بر روی رشد ریشه های تلخه (چکیده)
14 - آماده نمودن ماست خشک شده با روش انجمادی به عنوان غذایی فضایی (چکیده)
15 - بهینه‌سازی فرمولاسیون ماست میوه‌ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
16 - بهینه سازی فرمولاسیون ماست غلیظ شده میوه ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
17 - مقایسه روشهای یون زدایی از آب مصرفی کارخانجات نیشکر (چکیده)
18 - بررسی امکان فرآوری طالبی به روش اسمز - انجماد، انجمادزدایی دردمای یخچال و مایکرویو (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر