بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: ضایعات
موضوع : علوم و صنایع غذایى


موارد یافت شده: 17

1 - ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی‏های نان ترکیبی (گندم – سورگوم) (چکیده)
2 - بررسی میزان ضایعات آرد در استان های مازندران و یزد (چکیده)
3 - کاربرد ضایعات و محصولات جانبی حاصل از فرآوری ماهی (چکیده)
4 - کارآیی زئولیت و اسید سیتریک در کنترل رشد کپک و تولید آفلاتوکسین در ضایعات نان های خشک در سطح شهر مشهد و مدل سازی آن به روش شبکه های عصبی مصنوعی (چکیده)
5 - مقایسه روش های موجود برای جداسازی مخمر های لیپولیتیک از ضایعات مختلف صنعتی و بررسی تولید لیپاز در آن ها (چکیده)
6 - آب مادون - مافوق بحرانی فرایندی سبز در بازیافت ضایعات کشاورزی (چکیده)
7 - بازیافت مواد مؤثره‌ی پوست پسته وحشی به عنوان ضایعات کشاورزی با روش استخراج جدید بر پایه‌ی آب مادون بحرانی (چکیده)
8 - اثر ضایعات سیب بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
9 - بررسی امکان تولید کنستانتره پروتئینی از ضایعات خط تولید رب گوجه فرنگی و تعیین برخی خواص عملکردی آن (چکیده)
10 - بررسی کامپوزیتهای اتیلن سبک-خاک رس در افزایش کیفیت ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری) (چکیده)
11 - استفاده از ضایعات دانه طالبی در تولید نوشیدنی پایدار و ارزیابی ویژگی های تغذیه ای آن (چکیده)
12 - تأثیر اندازه چغندر و ارتفاع نگهداری آن روی ضایعات وزنی و قندی در طی نگهداری در سیلو (چکیده)
13 - استفاده از برچسب های زمان دما در کاهش ضایعات مواد غذائی (چکیده)
14 - تلخی زدایی از ضایعات فرآوری لیموترش برای تهیه مارمالاد و نوشیدنی (چکیده)
15 - استفاده از برچسب های زمان – دما در کاهش ضایعات مواد غذائی (چکیده)
16 - استفاده بهینه از ضایعات نان (چکیده)
17 - روغن سبوس برنج راهی برای کاهش ضایعات آسیاب برنج (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر