بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: عسل


موارد یافت شده: 15

1 - بررسی آثار غذایی عسل بر ویژگی‌ها و رفتار انسان از دیدگاه قرآن، حدیث و علم پزشکی (چکیده)
2 - بررسی رشد و نمو غدد هیپوفارنژیال در زنبورهای کارگر ایرانی (Apis mellifera meda) تغذیه شده با سطوح مختلف تیامین (چکیده)
3 - تولید ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی موادغذایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی آنها با استفاده از روش سطح پاسخ RSM (چکیده)
4 - بررسی هیستوپاتولوژیک اثر حفاظتی عسل بر ضایعات ناشی از آکریل آمید در بافت های مغز و کبد رت (چکیده)
5 - بررسی خصوصیات بافتی و حسی پخشینه مالت عسلی (چکیده)
6 - بهبود ویژگی های مقاومت به آب و نفوذپذیری به روغن ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی موادغذایی با استفاده از فیلم های مرکب ایزوله پروتئین سویا، نشاسته ذرت و موم عسل (چکیده)
7 - ارزیابی اثرات ساختگاهی در منطقه ی ویژه ی اقتصادی انرژی پارس)عسلویه( (چکیده)
8 - ارزیابی پتانسیل روانگرایی در عسلویه با استفاده از داده های میکروترمور (چکیده)
9 - بررسی مخاطرات زمین شناسی مهندسی در منطقه و یژه پارس چنوبی (چکیده)
10 - تأثیر کنه واروا varroa destructor روی پارامترهای فیزیکی، فیزیولوژیکی و زیستی زنبور عسل اروپایی Apis melllifera (چکیده)
11 - ارزش خدمات اکولوژیکی و اقتصادی زنبور عسل در ‬استان خراسان رضوی (چکیده)
12 - بررسی تاثیر عسل و پکتیناز در شفاف سازی آب سیب (چکیده)
13 - ارزیابی اثر عسل و پکتیناز بر شفاف کردن آب سیب (چکیده)
14 - مطالعه گرده شناسی چند نمونه از عسلهای استان خراسان (چکیده)
15 - مطالعه نقش‌ زنبور عسل‌ و تراکم‌ در تولید بذر اسپرس (Onobrychis viciifolia scop) در منطقه‌ مشهد در گرده‌ افشانی‌ اسپرس‌ (چکیده)