بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: فرهمند


موارد یافت شده: 21

1 - Effect of hulling and milling on the physical properties of rice grains (چکیده)
2 - بررسی خواص فیزیکی برنج در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید (چکیده)
3 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزای تهیه شده از مخلوط پنیر گاو و پنیر سویا (چکیده)
4 - Monitoring geometric characteristics of rice during processing by image analysis system and micrometer measurement (چکیده)
5 - الگوی تاثیرگذاری ترویج کشاورزی بر گرایش کشاورزان به بیمه محصولات کشاورزی (چکیده)
6 - Effect of Soy Cheese and Trisodium Citrate on Pizza Cheese (چکیده)
7 - Effect of Trisodium Citrate Concentration and Soy Cheese on Meltability of Pizza Cheese (چکیده)
8 - بررسی اثر غلظت های مختلف دی اکسید کربن بر رشد و صفات آناتومیک و مورفولوژیک دو گیاه زینتی(گل قاشقی و کالانکوئه) (چکیده)
9 - بررسی اثر غلظت های مختلف دی اکسید کربن بر رشد و صفات فیزیومورفولوژیکدو گیاه زینتی(گل قاشقی و کالانکوئه) (چکیده)
10 - ارزش خدمات اکولوژیکی و اقتصادی زنبور عسل در ‬استان خراسان رضوی (چکیده)
11 - بازتاب زن در اشعار سعاد الصباح (چکیده)
12 - Review of interactions between e-commerce, brand and packaging on value added of saffron: A structural equation modeling approach (چکیده)
13 - Physical Properties of Rough Rice (چکیده)
14 - Milled Rice Quality Assessment (چکیده)
15 - تأثیر سیاست‎های دولت بر میزان تورم در ایران: کاربردی از فرآیند یادگیری در چارچوب انتظارات عقلایی (چکیده)
16 - بررسی عوامل موثر بر توسعه ی بازار زعفران با استفاده از روش دلفی فازی (چکیده)
17 - بررسی سطح سرمی متابولیتهای نیتریک اکساید در جوجه های گوشتی مبتلا به کوکسیدیوز تجربی (NO) (چکیده)
18 - دستاوردهای نوین تحقیقاتی در زمینه بسته بندی ماءالشعیر درون بطری های پت (چکیده)
19 - روغن هسته انار: مروری بر خواص و روش های استخراج (چکیده)
20 - ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگیهای کریستالی و میکروسکوپی گرانولهای نشاستة برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ(RSM) (چکیده)
21 - مطالعه آناتومی و بافت شناسی غده اشکی در شترمرغ بالغ (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر