مقالات ارائه شده در مجلات

فارسی

  1. بهرام حسنی , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , محبت محبی , رضا فرهوش , The effect of using ultrasound pretreatment and pectinase enzyme on the extraction efficiency and antioxidant properties of the polyphenolic extract of sour grape (Vitis viniferia (waste, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (20), شماره (142), سال (2023-10), صفحات (196-218)
  2. علیرضا ریاضی , رضا فرهوش , هاشم پورآذرنگ , کریستین اسکامان , زینب رفتنی امیری , علی شریف , Fabrication and Characterization of Molecularly Imprinted Microspheres as Highly Effective Sorbent for Fast and Selective Solid Phase Extraction of Nicotinamide in Beef and Wheat Flour Samples, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (18), شماره (120), سال (2021-12), صفحات (317-334)
  3. پانیذ خالوکرمانی , مرضیه معین فرد , رضا فرهوش , آرمیندا آلوش , توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریل‌آمید در واریته‌های هسته خرمای برشته‌, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, سال (2021-9)
  4. فریده مجریان شرقی , مرضیه معین فرد , رضا فرهوش , هادی مهدویان مهر , بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا Coffea Arabica), پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (18), شماره (1), سال (2022-3), صفحات (96-112)
  5. محمدرضا تورانی , رضا فرهوش , محمد تقی گلمکانی , علی شریف , بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتی‌اکسیدان سزامول, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (17), شماره (1), سال (2021-5), صفحات (121-132)
  6. آزاده صفاریزدی , علی گنجعلی , رضا فرهوش , منیره چنیانی , بهینه سازی محیط کشت جهت پینه زایی گیاه خرفه (Portulaca oleracea) و تأثیر عصاره مخمر بر ترکیبات آنتی اکسیدان, علوم باغبانی, دوره (34), شماره (1), سال (2019-7), صفحات (107-118)
  7. آزاده مردانی قهفرخی , رضا فرهوش , علی شریف , مکانیسم فعالیت آنتی اکسیدانی اسید جنتیسیک در پایداری اکسیداتیو روغن های زیتون و سویا, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (30), شماره (1), سال (2020-6), صفحات (151-166)
  8. طاهره عربی , رضا فرهوش , محبت محبی , شیوا گل محمدزاده , تأثیر نمک‌های کلرید سدیم و پتاسیم و pH بر ویژگی‌های صمغ دانه شنبلیله, فرآوری و نگهداری مواد غذایی, دوره (11), شماره (1), سال (2019-6), صفحات (49-64)
  9. سیدحسن جلیلی حسن کیاده , رضا فرهوش , آرش کوچکی , عباسعلی مطلبی , اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (16), شماره (1), سال (2020-5), صفحات (103-115)
  10. مهدی نیک خواه ممان , محمدباقر حبیبی نجفی , مریم هاشمی , رضا فرهوش , فعالیت ضد قارچی و اثرات همافزایی ترکیب اسانسهای گیاهی آویشن، دارچین، رزماری و مرزنجوش برعلیه قارچهای مولد فساد در میوه سیب, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (29), شماره (1), سال (2019-5), صفحات (43-54)
  11. فاطمه حبیبی نوده , رضا فرهوش , علی شریف , ارزیابی پایداری اکسایشی روغنهای زیتون سرخ کردنی طی فرایندهای حرارتی و سرخ-کردنی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (2), سال (2019-6), صفحات (235-243)
  12. آزاده مردانی قهفرخی , رضا فرهوش , علی شریف , بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک در محیطهای روغنی و امولسیونهای روغن در آب آنها, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (5), سال (2019-1), صفحات (743-753)
  13. سیدمحمد احمدی , رضا فرهوش , علی شریف , میترا رضایی , ارزیابی میزان کارایی لوتئولین بر پایداری روغن های زیتون و کانولا در درجه حرارتهای مختلف بر اساس مکانیسم مهارکنندگی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (16), شماره (86), سال (2019-5), صفحات (361-372)
  14. الگا عظیمی , رضا فرهوش , محبت محبی , مهدی سعادتمند , کاربرد تحلیل تصویر رقمی و تشخیص الگو در طبقه‌بندی روغن‌های خوراکی به کمک تغییرات رنگ در طی اکسایش اولیه و ثانویه, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (4), سال (2018-12), صفحات (503-516)
  15. نجمه ملااحمدی بهرآسمان , رضا فرهوش , سعید جانی , علی شریف , فعالیت آنتی اکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (5), سال (2016-12), صفحات (588-595)
  16. نجمه ملااحمدی بهرآسمان , رضا فرهوش , علی شریف , بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (5), سال (2016-12), صفحات (565-571)
  17. سمانه پژوهان مهر , رضا فرهوش , رضا اسماعیل زاده کناری , علی شریف , پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت تاثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی ناشونده آنها, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (2), سال (2016-6), صفحات (214-225)
  18. حسن صالح , ابوالقاسم گلیان , حسن کرمانشاهی , رضا فرهوش , پوران ابریشم چی , اثرات آنتی اکسیدانی α- توکو فرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی, پژوهشهای علوم دامی ایران, دوره (7), شماره (3), سال (2015-11), صفحات (305-317)
  19. محمدجواد آگاه , ابوالقاسم گلیان , حسن نصیری مقدم , احمدرضا راجی , اصغر زربان , رضا فرهوش , تاثیر مکمل روغن کنجد (Sesamum indicum L.) و یا آلفا-توکو فریلاستات خوراک بر عملکرد، ریخت شناسی روده و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی, پژوهش های تولیدات دامی, دوره (6), شماره (12), سال (2016-2), صفحات (30-41)
  20. حسن صالح , ابوالقاسم گلیان , حسن کرمانشاهی , رضا فرهوش , محمد طاهر میرکزهی , اثرات -α توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و معدنی شدن استخوان جوجه های گوشتی, پژوهش های تولیدات دامی, دوره (6), شماره (12), سال (2016-1), صفحات (1-11)
  21. هادی مهدویان مهر , رضا فرهوش , علی شریف , تاثیر درجه غیر اشباعیت سیستم لیپیدی و درجه حرارت بر فعالیت آنتی اکسیدانی ترسیوبوتیل هیدروکینون, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (71), سال (2017-12), صفحات (111-120)
  22. عاطفه زمانی قلعه شاهی , رضا فرهوش , سیدمحمدعلی رضوی , ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (4), سال (2015-11), صفحات (309-318)
  23. محمدجواد آگاه , حسن نصیری مقدم , ابوالقاسم گلیان , احمدرضا راجی , رضا فرهوش , اصغر زربان , تأثیر افزودن عصاره برگ زیتون (Olea europaea L ) و آلفا-توکوفریل استات در جیره بر عملکرد و ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی از سن 7 تا 28 روزگی, پژوهشهای علوم دامی ایران, دوره (7), شماره (1), سال (2015-6), صفحات (34-46)
  24. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , رضا فرهوش , فرشته حسینی , کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (50), سال (2016-4), صفحات (41-51)
  25. راضیه نیازمند , رضا فرهوش , سیدمحمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (10), شماره (40), سال (2013-12), صفحات (81-91)
  26. مریم اثنی عشری , رضا فرهوش , علی شریف , بررسی اثر متیل گالات بر سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکای تخلیص شده با استفاده از تحلیل حساسیت مدل شبکه عصبی مصنوعی, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (24), شماره (3), سال (2014-10), صفحات (473-485)
  27. بهاره مهران , رضا فرهوش , محمد شاهدی , علی شریف , بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریلآمید نان سنگک, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (1), سال (2015-4), صفحات (100-106)
  28. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , رضا فرهوش , فرشته حسینی , اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر چند باکتری بیماری زا, دانشگاه علوم پزشکی قم, دوره (8), شماره (4), سال (2014-10), صفحات (53-57)
  29. محمدشاهین دانشمندی , مجید عزیزی ارانی , رضا فرهوش , بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان, علوم باغبانی, دوره (28), شماره (1), سال (2014-4), صفحات (10-17)
  30. شادی بصیری , فخری شهیدی , رضا فرهوش , رسول کدخدایی , تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته انار منطقه سبزوار, نوآوری در علوم و فناوری غذایی, دوره (4), شماره (4), سال (2013-3), صفحات (97-107)
  31. پروین شرایعی , رضا فرهوش , هاشم پورآذرنگ , محمدحسین حدادخداپرست , بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمینی تحت تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرایند سرخ کردن عمیق, تحقیقات مهندسی کشاورزی, دوره (14), شماره (3), سال (2013-10), صفحات (97-112)
  32. علیرضا صادقیان , رسول کدخدایی , رضا فرهوش , آرش کوچکی , مسعود نجف نجفی , بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (2), شماره (2), سال (2013-8), صفحات (139-152)
  33. رضا فرهوش , پروین شرایعی , هاشم پورآذرنگ , محمدحسین حدادخداپرست , بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC), پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (9), شماره (1), سال (2013-4), صفحات (10-20)
  34. آزاده سعادتمندی , محمد الهی , رضا فرهوش , مهدی کریمی , بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (8), شماره (4), سال (2013-1), صفحات (387-392)
  35. پروین شرایعی , رضا فرهوش , هاشم پورآذرنگ , محمدحسین حدادخداپرست , بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازه‌گیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر, فرآوری و نگهداری مواد غذایی, دوره (1), شماره (4), سال (2010-1), صفحات (93-113)
  36. اشرف گوهری اردبیلی , رضا فرهوش , محمدحسین حدادخداپرست , پایداری روغن های زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازه گیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC), فرآوری و نگهداری مواد غذایی, دوره (1), شماره (4), سال (2010-1), صفحات (25-41)
  37. سمیه السادات علوی رفیعی , رضا فرهوش , محمدحسین حدادخداپرست , پایداری اکسایشی روغنهای زیتون تجاری ایران, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (8), شماره (3), سال (2012-12), صفحات (288-293)
  38. سمیه السادات علوی رفیعی , رضا فرهوش , محمدحسین حدادخداپرست , مشخصات فیزیکی شیمیایی روغن های زیتون تجاری ایرانی, علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه, دوره (7), شماره (2), سال (2012-7), صفحات (85-94)
  39. شادی بصیری , فخری شهیدی , رسول کدخدایی , رضا فرهوش , بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری براستخراج روغن از هسته انار, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (8), شماره (31), سال (2011-12), صفحات (115-122)
  40. راضیه نیازمند , رضا فرهوش , سیدمحمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , بررسی اثر کلرید کلسیم و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بر دفع فسفر و شار تراوه طی اولترافیلتراسیون روغن کانولا, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (7), شماره (1), سال (2011-1), صفحات (60-70)
  41. رضا فرهوش , راضیه نیازمند , محبوبه سرابی جماب , میترا رضائی گرکانی , تخمین پایداری نسبی روغنهای نباتی بر حسب آزمونهای تسریع شده, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (8), شماره (1), سال (2011-4), صفحات (11-17)
  42. امیر سالاری , محمدباقر حبیبی نجفی , رضا فرهوش , سیدحسن مرعشی , استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (5), شماره (1), سال (2009-9), صفحات (1-10)
  43. مرضیه بلندی , فخری شهیدی , ناصر صداقت , رضا فرهوش , راحله قاسم زاده , بررسی اثر دما، فعالیت آبی و مدت نگه‌داری بر شدت رنگ، عطر و تلخی کلاله زعفران, علوم آب و خاک, دوره (13), شماره (47), سال (2009-5), صفحات (61-65)
  44. رضا فرهوش , سمانه پژوهان مهر , هاشم پورآذرنگ , مشخصات فیزیکوشیمیایی روغن ارقام رایج کانولا در ایران, علوم کشاورزی و منابع طبیعی, دوره (16), شماره (3), سال (2009-10), صفحات (182-192)
  45. رضا فرهوش , سمانه پژوهان مهر , هاشم پورآذرنگ , پایداری حرارتی روغن ارقام رایج کانولا در ایران, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (6), شماره (4), سال (2009-10), صفحات (11-16)
  46. امیر سالاری , محمدباقر حبیبی نجفی , رضا فرهوش , سیدحسن مرعشی , بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (4), شماره (2), سال (2009-2), صفحات (71-79)
  47. رضا فرهوش , سیدمحمدرضا موسوی , علی شریف , بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (5), شماره (1), سال (2008-7), صفحات (13-19)
  48. معصومه مدرس , پروانه ابریشم چی , رضا فرهوش , حمید اجتهادی , بررسی تغییر فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه و برگ Salvia leriifolia Benth در مراحل مختلف رشد و نمو, تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران, دوره (23), شماره (3), سال (2007-12), صفحات (285-294)
  49. رضا فرهوش , بررسی پایداری اکسایشی یک نمونه تجارتی از روغنهای سرخ کردنی بر اساس آزمونهای رنسیمت، پراکسید و کربنیل, علوم و صنایع کشاورزی, سال (2006-0)
  50. رضا فرهوش , سیدمحمدرضا موسوی , علی شریف , بررسی پایداری روغنهای سرخ کردنی تولیدشده درایران در ین فرایند سرخ کردن, علوم و صنایع کشاورزی, دوره (20), شماره (7), سال (2006-3), صفحات (116-123)
  51. رضا فرهوش , محمدحسین حدادخداپرست , هاشم پورآذرنگ , محمد رحیمی زاده , سیدمحمد سیدی , مقاومت حرارتی فراکسیون عمده آنتی اکسیدانی برگ گیاه نوروزک(Salvia leriifolia), علوم و صنایع کشاورزی, دوره (17), شماره (1), سال (2003-6), صفحات (53-60)

انگلیسی

  1. Elham Sarfaraz Khabaz , Melika Jooyandeh , Shima Jaldani , Reza Farhoosh , Cut-off conjugated diene values for rejection of vegetable oils, LWT- Food Science and Technology, Volume (192), Year (2024-1)
  2. Melika Jooyandeh , Shima Jaldani , Reza Farhoosh , Stepwise peroxidation of canola and olive oils: A kinetic study, Journal of the American Oil Chemists Society, Volume (100), No (12), Year (2023-12), Pages (975-983)
  3. Bahram Hassani , Fakhri Shahidi , Sayed Ali Mortazavi , Mohebbat Mohebbi , Reza Farhoosh , Effect of encapsulation of polyphenolic compounds of unripe (sour) grape waste on its quality and stability, Journal of Food and Bioprocess Engineering, Volume (6), No (1), Year (2023-8), Pages (1-13)
  4. Shima Jaldani , Elham Sarfaraz Khabaz , Melika Jooyandeh , Reza Farhoosh , Kinetics of simultaneous change in the concentration of total lipid hydroperoxides and total conjugated dienes during peroxidation of canola, sunflower, and olive oils, Food Chemistry, Volume (435), Year (2024-3)
  5. Ghazale Sadeghi , Reza Farhoosh , Frying Performance of Gallic Acid and/or Methyl Gallate Accompanied by Phosphatidylcholine, Foods, Volume (12), No (19), Year (2023-9), Pages (3560-3560)
  6. hasan salehi , Reza Farhoosh , Frying Stability of Virgin and Refined Sesame Oils as Compared to Refined Olive Oil, Advances in Nutrition and Food Science, Volume (8), No (1), Year (2023-7)
  7. somayeh pakseresht , Mostafa Mazaheri Tehrani , Reza Farhoosh , Arash Koocheki , The monoglyceride oleogel characteristics modified by carnauba wax, LWT- Food Science and Technology, Volume (185), No (185), Year (2023-8), Pages (115156-115156)
  8. maedeh hosseinkhani Abadchi , Reza Farhoosh , بررسی اثر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Year (2022-5)
  9. maedeh hosseinkhani Abadchi , Reza Farhoosh , Kinetics of chemical deteriorations over the frying protected by gallic acid and methyl gallate, Scientific Reports, Volume (13), No (1), Year (2023-7)
  10. paniz khaloo kermani , Marzieh Moeenfard , Reza Farhoosh , Arminda Alves , Modified QuEChERS purification method for analysis of acrylamide in roasted Phoenix dactylifera L. seeds via HPLC–PDA, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (17), No (5), Year (2023-10), Pages (5034-5044)
  11. Elham Sarfaraz Khabaz , Shima Jaldani , Reza Farhoosh , Unusual multiphase peroxidation of sunflower oil: A kinetic study, LWT- Food Science and Technology, Volume (184), Year (2023-7), Pages (114981-114981)
  12. somayeh pakseresht , Mostafa Mazaheri Tehrani , Reza Farhoosh , Arash Koocheki , Rheological and thermal properties of reinforced monoglyceride‐carnauba wax oleogels, Journal of the Science of Food and Agriculture, Volume (103), No (8), Year (2023-6), Pages (4184-4194)
  13. Seyed Mohammad Reza Moosavi , Reza Farhoosh , A New Insight into the Evaluation of Used Frying Oils Based on the Kinetics of Chemical Changes during the Process, Foods, Volume (12), No (2), Year (2023-1), Pages (316-316)
  14. Reza Farhoosh , Quantitative criteria characterizing the time change pattern of total lipid-peroxidation carbonyls, Scientific Reports, Volume (12), No (1), Year (2022-12)
  15. marzieh sadat shojaee , Marzieh Moeenfard , Reza Farhoosh , Kinetics and stoichiometry of gallic acid and methyl gallate in scavenging DPPH radical as affected by the reaction solvent, Scientific Reports, Volume (12), No (8765), Year (2022-5), Pages (1-9)
  16. azadeh saffaryazdi , Ali Ganjeali , Reza Farhoosh , Monireh Cheniany , Zahra Lari , Interactive effects of chilling and wounding stresses on antioxidant compounds and fatty acid profile of purslane, Acta Physiologiae Plantarum, Volume (44), No (4), Year (2022-3)
  17. Reza Farhoosh , New insights into the kinetic and thermodynamic evaluations of lipid peroxidation, Food Chemistry, Volume (375), No (375), Year (2022-5), Pages (131659-131659)
  18. Mohamad Reza Toorani , Reza Farhoosh , Mohamad-Taghi Golmakani , Ali Sharif , Thermal antioxidative kinetics of sesamol in triacylglycerols and fatty acid methyl esters of sesame, olive, and canola oils, Journal of the American Oil Chemists Society, Volume (98), No (8), Year (2021-8), Pages (871-880)
  19. Reza Farhoosh , Initiation and propagation kinetics of inhibited lipid peroxidation, Scientific Reports, Volume (11), No (1), Year (2021-3)
  20. azadeh mardanighahfarokhi , Reza Farhoosh , Antioxidant activity and mechanism of inhibitory action of gentisic and α-resorcylic acids, Scientific Reports, Volume (10), No (1), Year (2020-11)
  21. Reza Farhoosh , Critical kinetic parameters and rate constants representing lipid peroxidation as affected by temperature, Food Chemistry, Volume (340), No (7), Year (2021-3), Pages (128137-128137)
  22. azadeh saffaryazdi , Ali Ganjeali , Reza Farhoosh , Monireh Cheniany , Variation in phenolic compounds, α-linolenic acid and linoleic acid contents and antioxidant activity of purslane (Portulaca oleracea L.) during phenological growth stages, Physiology and Molecular Biology of Plants, Volume (26), No (7), Year (2020-7), Pages (1519-1529)
  23. Hassan Mansouri , Reza Farhoosh , Mitra Rezaie , Interfacial performance of gallic acid and methyl gallate accompanied by lecithin in inhibiting bulk phase oil peroxidation, Food Chemistry, Volume (328), No (12), Year (2020-10), Pages (127128-127134)
  24. Reza Farhoosh , A reconsidered approach providing kinetic parameters and rate constants to analyze the oxidative stability of bulk lipid systems, Food Chemistry, Volume (327), Year (2020-10), Pages (127088-127094)
  25. seyed mohammad ahmadi , Reza Farhoosh , Ali Sharif , میترا رضایی , Structure‐Antioxidant Activity Relationships of Luteolin and Catechin, Journal of Food Science, Volume (85), No (2), Year (2020-2), Pages (298-305)
  26. Nader Samadi Ghorbani , Mostafa Mazaheri Tehrani , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Reza Farhoosh , Effect of temperature, time, and asparaginase on acrylamide formation and physicochemical properties of bread, Acta Alimentaria, Volume (48), No (2), Year (2019-6), Pages (160-168)
  27. SeyedHossein Razavizadegan Jahromi , Reza Farhoosh , بهرام همتی نژاد , Mehdi Varidi , Characterization of the binding of cyanidin-3-glucoside to bovine serum albumin and its stability in a beverage model system: A multispectroscopic and chemometrics study, Food Chemistry, Volume (311), Year (2020-5), Pages (126015-126028)
  28. مریم اثنی عشری , Reza Farhoosh , رضا فرهمندفر , Preservation of gallic acid and methyl gallate on purified Kilka fish oil oxidation by Rancimat, Food Science and Nutrition, Volume (7), No (12), Year (2019-12), Pages (4007-4013)
  29. Olga Azimi , Mohebbat Mohebbi , Reza Farhoosh , Mahdi Saadatmand , Discerning expiration status of edible vegetable oils based on color changes during oxidation process: Using digital image and linear discriminant analysis in both primary and secondary oxidations, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (15), No (6), Year (2020-3), Pages (145-158)
  30. fatemeh habibi nodeh , Reza Farhoosh , Ali Sharif , Frying stability time of olive oils estimated from the oxidative stability index, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (13), No (3), Year (2019-9), Pages (1831-1838)
  31. Seyed Hassan Jalili Hassan Kyadeh , Reza Farhoosh , Arash Koocheki , عباسعلی مطلبی , پایداری میکروکپسول تولید شده از روغن ماهی کیلکا با استفاده از خواص عملکردی هیدرولیز پوست ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix), علمی شیلات ایران, Volume (27), No (6), Year (2019-1), Pages (67-79)
  32. Mohamad Reza Toorani , Reza Farhoosh , Mohamadtaghi Golmakani , Ali Sharif , Antioxidant activity and mechanism of action of sesamol in triacylglycerols and fatty acid methyl esters of sesame, olive, and canola oils, LWT- Food Science and Technology, Volume (103), No (4), Year (2019-2), Pages (271-278)
  33. somayeh alavi rafiee , Reza Farhoosh , Ali Sharif , Antioxidant Activity of Gallic Acid as Affected by an Extra Carboxyl Group than Pyrogallol in Various Oxidative Environments, European Journal of Lipid Science and Technology, Volume (120), No (11), Year (2018-11), Pages (1-8)
  34. Reza Farhoosh , Reliable determination of the induction period and critical reverse micelle concentration of lipid hydroperoxides exploiting a model composed of pseudo-first and -second order reaction kinetics, LWT- Food Science and Technology, Volume (98), No (12), Year (2018-12), Pages (406-410)
  35. ali akhoondi , Mohebbat Mohebbi , Reza Farhoosh , شادی بلوریان , Production and characterization of nanostructured lipid carriers and solid lipid nanoparticles containing lycopene for food fortification, Journal of Food Science and Technology, Volume (55), No (1), Year (2018-1), Pages (287-298)
  36. Reza Farhoosh , A Kinetic Approach to Evaluate the Structure‐Based Performance of Antioxidants During Lipid Oxidation, Journal of Food Science, Volume (83), No (1), Year (2018-1), Pages (101-107)
  37. Mohsen Gavahian , Reza Farhoosh , K. Javidnia , Fakhri Shahidi , M-T. Golmakani , A .Farahnaky , Effects of Electrolyte Concentration and Ultrasound Pretreatment on Ohmic-Assisted Hydrodistillation of Essential Oils from Mentha piperita L., International Journal of Food Engineering, Volume (13), No (10), Year (2017-10), Pages (20170010-20170010)
  38. Mansooreh Heidarpour , Reza Farhoosh , A preliminary Rancimat-based kinetic approach of detecting olive oil adulteration, LWT- Food Science and Technology, Volume (90), No (4), Year (2018-4), Pages (77-82)
  39. Mitra Nosratpour , Reza Farhoosh , Ali Sharif , Quantitative Indices of the Oxidizability of Fatty Acid Compositions, European Journal of Lipid Science and Technology, Volume (119), No (12), Year (2017-10), Pages (1700203-1700203)
  40. hooman molavi , Seyed Mohammad Ali Razavi , Reza Farhoosh , Impact of hydrothermal modifications on the physicochemical, morphology, crystallinity, pasting and thermal properties of acorn starch, Food Chemistry, Volume (245), No (7), Year (2018-4), Pages (385-393)
  41. Reza Farhoosh , L. Nystrom , Antioxidant potency of gallic acid, methyl gallate and their combinations in sunflower oil triacylglycerols at high temperature, Food Chemistry, Volume (244), No (8), Year (2018-4), Pages (29-35)
  42. سودابه عین افشار , Hashem Puorazrang , Reza Farhoosh , اصیلی , Isolation and identification of antioxidants components From Cumin seed (Cuminum cyminum), پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (12), No (6), Year (2017-3), Pages (724-749)
  43. Mehdi nikkhah maman , Maryam Hashemi , Mohammad B Habibi Najafi , Reza Farhoosh , Synergistic effects of some essential oils against fungal spoilage on pear fruit, International Journal of Food Microbiology, Volume (257), No (8), Year (2017-8), Pages (285-294)
  44. Mohsen Gavahian , Reza Farhoosh , A.Farahnaky , K.Javadian , Fakhri Shahidi , Evaluation of antioxidant activities of Mentha piperita essential oils obtained by different extraction methods, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (11), No (6), Year (2016-2), Pages (729-737)
  45. hadi mahdavian mehr , Reza Farhoosh , Ali Sharif , Thermal Antioxidative Kinetics of Hydroxytyrosol in Selected Lipid Systems of Different Unsaturation Degree, Journal of the American Oil Chemists Society, Volume (93), No (12), Year (2016-11), Pages (1655-1661)
  46. Parvin Sharayei , Reza Farhoosh , Improved frying stability of canola oil blended with palm olein and virgin olive oils as affected by bene kernel oil and its unsaponifiable matter, European Journal of Lipid Science and Technology, Volume (118), No (10), Year (2016-10), Pages (1495-1506)
  47. hadi mahdavian mehr , Reza Farhoosh , Ali Sharif , Mechanism of the Inhibitory Effect of Hydroxytyrosol on Lipid Oxidation in Different Bulk Oil Systems, Journal of the American Oil Chemists Society, Volume (93), No (9), Year (2016-7), Pages (1233-1242)
  48. Maryam Asnaashari , Reza Farhoosh , Reza Farahmandfar , Prediction of oxidation parameters of purified Kilka fish oil including gallic acid and methyl gallate by adaptive neuro-fuzzy inference system (ANFIS) and artificial neural network, Journal of the Science of Food and Agriculture, Volume (96), No (13), Year (2016-3), Pages (4594-4602)
  49. Reza Farhoosh , Ali Sharif , maryam asnaashari , Saeed Johnny , najmeh molaahmadi , Temperature‐Dependent Mechanism of Antioxidant Activity of o‐Hydroxyl, o‐Methoxy, and Alkyl Ester Derivatives of p‐Hydroxybenzoic Acid in Fish Oil, Journal of the American Oil Chemists Society, Volume (93), No (4), Year (2016-1), Pages (555-567)
  50. Mohsen Gavahian , Reza Farhoosh , Katayoun Javidnia , Fakhri Shahidi , Asgar Farahnaky , Effect of applied voltage and frequency on extraction parameters and extracted essential oils from Mentha piperita by ohmic assisted hydrodistillation, Innovative Food Science and Emerging Technologies, Volume (29), No (3), Year (2015-3), Pages (161-169)
  51. samaneh pazhouhanmehr , Reza Farhoosh , Ali Sharif , رضا اسماعیل زاده کناری , Oxidation kinetics of common Kilka (Clupeonella cultiventris caspia) oil in presence of bene oils’ unsaponifiable matter, Food Chemistry, Volume (190), No (1), Year (2016-1), Pages (748-754)
  52. mitra rezaei garekany , Reza Farhoosh , Ali Sharif , جواد اصیلی , مهرداد ایرانشاهی , Chemical composition, antioxidant and antibacterial properties of Bene (Pistacia atlantica subsp. mutica) hull essential oil, Journal of Food Science and Technology, Volume (52), No (10), Year (2015-3), Pages (6784-6790)
  53. mitra rezaei garekany , Reza Farhoosh , Ngoc Pham , Ronald J. Quinn , Mehrdad Iranshahi , Dereplication of antioxidant compounds in Bene (Pistacia atlanticasubsp. mutica) hull using a multiplex approach of HPLC–DAD, LC–MS and 1H NMR techniques, Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, Volume (117), No (1), Year (2016-1), Pages (352-362)
  54. Mohsen Gavahian , Reza Farhoosh , Asgar Farahnaky , Katayoun Javidnia , Fakhri Shahidi , Ohmic-assisted hydrodistillation of essential oils from Mentha piperita: A comparison with conventional hydrodistillation, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (11), No (3), Year (2015-9), Pages (236-246)
  55. Reza Farhoosh , Saeed Johnny , maryam asnaashari , najmeh molaahmadi , Ali Sharif , Structure–antioxidant activity relationships of o-hydroxyl, o-methoxy, and alkyl ester derivatives of p-hydroxybenzoic acid, Food Chemistry, Volume (194), No (1), Year (2016-3), Pages (128-134)
  56. Razieh Njazmand , Seyed Mohammad Ali Razavi , Reza Farhoosh , Colloid-Enhanced Ultrafiltration of Canola Oil: Effect of Process Conditions and MWCO on Flux, Fouling and Rejections, Journal of Food Processing and Preservation, Volume (39), No (3), Year (2015-6), Pages (292-300)
  57. Mohsen Gavahian , Reza Farhoosh , Katayoun Javidnia , Fakhri Shahidi , Asgar Farahnaky , Effect of applied voltage and frequency on extraction parameters and extracted essential oils from Mentha piperita by ohmic assisted hydrodistillation, Innovative Food Science and Emerging Technologies, Volume (29), No (6), Year (2015-6), Pages (161-169)
  58. Mohsen Gavahian , Reza Farhoosh , Asgar Farahnaky , Katayoun Javidnia , Fakhri Shahidi , Comparison of extraction parameters and extracted essential oils from Mentha piperita L. using hydrodistillation and steamdistillation, International Food Research Journal, Volume (22), No (1), Year (2015-1), Pages (277-282)
  59. Mohsen Gavahian , Asgar Farahnaky , Reza Farhoosh , Katayoun Javidnia , Fakhri Shahidi , Extraction of essential oils from Mentha piperitausing using advanced techniques: Microwave versus ohmic assisted hydrodistillation, Food and Bioproducts Processing, Volume (94), No (1), Year (2015-1), Pages (50-58)
  60. samaneh pazhouhanmehr , Reza Farhoosh , Reza Esmaeilzadeh Kenari , Ali Sharif , Oxidative stability of purified common Kilka (Clupeonella cultiventris caspia) oil as a function of the bene kernel and hull oil, International Journal of Food Science and Technology, Volume (50), No (2), Year (2015-2), Pages (396-403)
  61. mahmoud yolmeh , Mohammad B Habibi Najafi , Reza Farhoosh , Fakhreddin Salehi , Modeling of antibacterial activity of annatto dye on Escherichia coli in mayonnaise, Food Bioscience, Volume (8), No (4), Year (2014-11), Pages (8-13)
  62. mitra rezaei , Reza Farhoosh , Mehrdad Iranshahi , Ali Sharif , Shiva Golmohamadzadeh , Ultrasonic-assisted extraction of antioxidative compounds from Bene (Pistacia atlantica subsp. mutica) hull using various solvents of different physicochemical properties, Food Chemistry, Volume (173), No (7), Year (2015-4), Pages (577-583)
  63. maryam asnaashari , Reza Farhoosh , Ali Sharif , Antioxidant activity of gallic acid and methyl gallate in triacylglycerols of Kilka fish oil and its oil-in-water emulsion, Food Chemistry, Volume (159), No (1), Year (2014-9), Pages (439-444)
  64. mahmoud yolmeh , Mohammad B Habibi Najafi , Reza Farhoosh , Optimization of ultrasound-assisted extraction of natural pigment from annatto seeds by response surface methodology, Food Chemistry, Volume (155), No (5), Year (2014-6), Pages (319-324)
  65. Reza Farhoosh , zohre hoseyni yazdi , Evolution of Oxidative Values during Kinetic Studies on Olive Oil Oxidation in the Rancimat Test, Journal of the American Oil Chemists Society, Volume (91), No (2), Year (2014-2), Pages (281-293)
  66. M. M. Neamatshahi , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Reza Farhoosh , A. H. Elhami Rad , M. Hooshmand Dalir , Nafiseh Nematshahi , Ahmad Pedram Nia , Evaluating Compositions and Comparing Pathos radical power and Oxidative Stability of Different Concentrations of Laurus Nobilis Leaf Extract with BHT, Jokull Journal, Volume (63), No (10), Year (2013-10), Pages (186-197)
  67. Reza Farhoosh , zohre hoseyni yazdi , Shelf-life prediction of olive oils using empirical models developed at low and high temperatures, Food Chemistry, Volume (141), No (1), Year (2013-11), Pages (557-565)
  68. Reza Farhoosh , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Ali Sharif , somayeh alavi rafiee , Effect of Initial Quality and Compositional Parameters on Total Polar Compounds Formation during Continuous Heating of Olive Oil, Journal of Agricultural Science and Technology, Volume (15), No (3), Year (2013-5), Pages (527-535)
  69. Abdollah Akbarian , Abolghasem Golian , Hassan Kermanshahi , Reza Farhoosh , Ahmad Reza Raji , S. De Smet , J. Michiels , Growth performance and gut health parameters of finishing broilers supplemented with plant extracts and exposed to daily increased temperature, Spanish Journal of Agricultural Research, Volume (11), No (1), Year (2013-1), Pages (109-119)
  70. Reza Farhoosh , Mohammad Hossein Tavassoli Kafrani , Ali Sharif , Assaying Antioxidant Characteristics of Sesame Seed, Rice Bran, and Bene Hull Oils and their Unsaponifiable Matters by Using DPPH Radical-Scavenging Model System, Journal of Agricultural Science and Technology, Volume (15), No (1), Year (2013-1), Pages (241-253)
  71. Nassim Raoufi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Reza Farhoosh , Shiva Golmohammadzadeh , The effects of adding water and PolyglycerolPolyricinoleate on the texture, appearance and sensory qualities of compound milk chocolate, European Journal of Lipid Science and Technology, Volume (114), No (12), Year (2012-11), Pages (1390-1399)
  72. Reza Farhoosh , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Ali Sharif , zohre hoseyni yazdi , atefeh zamani , Antioxidative and synergistic effects of bene kernel and hull oils during oxidation of virgin olive oil, European Journal of Lipid Science and Technology, Volume (114), No (11), Year (2012-11), Pages (1284-1291)
  73. Razieh Niazmand , Reza Farhoosh , Seyed Mohammad Ali Razavi , Filtration of crude canola oil miscella utilizing PVDF membrane: the effects of pretreatments and operating conditions, International Journal of Food Engineering, Volume (8), No (3), Year (2012-3), Pages (1-17)
  74. Ali Rafe , Seyed Mohammad Ali Razavi , Reza Farhoosh , Rheology and microstructure of basil seed gum and b-lactoglobulin mixed gels, Food Hydrocolloids, Volume (30), No (1), Year (2013-1), Pages (134-142)
  75. Azadeh Saadatmandi , Mohammad Elahi , Reza Farhoosh , Mahdi Karimi , The effect of sugar beet fiber addition on the chemical properties of tortilla chips, Zuckerindustrie, Volume (6), No (127), Year (2012-6), Pages (385-388)
  76. Reza Farhoosh , راضیه نیازمند , Seyed Mohammad Ali Razavi , Seyed Mahmoud Mousavi , Micelle-enhanced Ultrafiltration of Chemical Pretreated Crude Canola Oil Miscella, International Journal of Food Engineering, Volume (8), No (2), Year (2012-4), Pages (1-16)
  77. Reza Farhoosh , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Ali Sharif , atefeh zamani , zohre hoseyni yazdi , Oxidative Stability of Virgin Olive Oil as Affected by the Bene Unsaponifiable Matters and Tertiary‐Butylhydroquinone, Journal of Food Science, Volume (77), No (6), Year (2012-6)
  78. B. Emadzadeh , Seyed Mohammad Ali Razavi , M. Hashemi , Mehdi Nassiri Mahallati , Reza Farhoosh , Optimization of Fat Replacers and Sweetener Levels to Formulate Reduced- Calorie Pistachio Butter: A Response Surface Methodology, International Journal of Nuts and Related Sciences, Volume (2), No (4), Year (2011-12), Pages (37-54)
  79. soudabeh einafshar , Hashem Puorazrang , Reza Farhoosh , Seyed Mohammad Seyedi , Antioxidant activity of the essential oil and methanolic extract of cumin seed (Cuminum cyminum), European Journal of Lipid Science and Technology, Volume (114), No (2), Year (2012-2), Pages (168-174)
  80. Reza Farhoosh , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Ali Sharif , somayeh alavi rafiee , Olive oil oxidation: Rejection points in terms of polar, conjugated diene, and carbonyl values, Food Chemistry, Volume (131), No (4), Year (2012-4), Pages (1385-1390)
  81. Ashraf Gohari Ardabili , Reza Farhoosh , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Chemical Composition and Physicochemical Properties of Pumpkin Seeds (Cucurbita pepo Subsp. pepo Var. Styriaka) Grown in Iran, Journal of Agricultural Science and Technology, Volume (13), No (6), Year (2011-12), Pages (1053-1063)
  82. parvin sharayei , Reza Farhoosh , Hashem Puorazrang , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Improvement of canola oil frying stability by bene kernel oil’s unsaponifiable matter, Journal of the American Oil Chemists Society, Volume (88), No (7), Year (2011-7), Pages (993-1000)
  83. parvin sharayei , Reza Farhoosh , Hashem Puorazrang , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Effect of Bene Kernel Oil on the Frying Stability of Canola Oil, Journal of the American Oil Chemists Society, Volume (88), No (5), Year (2011-5), Pages (647-654)
  84. Reza Farhoosh , Mohammad Hossein Tavassoli Kafrani , Ali Sharif , Antioxidant activity of sesame, rice bran and bene hull oils and their unsaponifiable matters, European Journal of Lipid Science and Technology, Volume (113), No (4), Year (2011-4), Pages (506-512)
  85. Reza Farhoosh , Mohammad Hossein Tavassoli Kafrani , Ali Sharif , Antioxidant activity of the fractions separated from the unsaponifiable matter of bene hull oil, Food Chemistry, Volume (126), No (2), Year (2011-5), Pages (583-589)
  86. Reza Farhoosh , Mohammad Hossein Tavassoli Kafrani , Simultaneous monitoring of the conventional qualitative indicators during frying of sunflower oil, Food Chemistry, Volume (125), No (1), Year (2011-3), Pages (209-213)
  87. , Seyed Mohammad Ali Razavi , Reza Farhoosh , Optimization of Hydrocolloid Extraction From Wild Sage Seed (Salvia macrosiphon) Using Response Surface, International Journal of Food Properties, Volume (13), No (6), Year (2010-10), Pages (1380-1392)
  88. Ashraf Gohari Ardabili , Reza Farhoosh , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Frying stability of canola oil in presence of pumpkin seed and olive oils, European Journal of Lipid Science and Technology, Volume (112), No (8), Year (2010-8), Pages (871-877)
  89. Reza Farhoosh , Mohammad Hossein Tavassoli Kafrani , Polar compounds distribution of sunflower oil as affected by unsaponifiable matters of Bene hull oil (BHO) and tertiary-butylhydroquinone (TBHQ) during deep-frying, Food Chemistry, Volume (122), No (1), Year (2010-9), Pages (381-385)
  90. Reza Farhoosh , Mohammad Hossein Tavassoli Kafrani , Frying performance of the hull oil unsaponifiable matter of Pistacia atlantica subsp. mutica, European Journal of Lipid Science and Technology, Volume (112), No (3), Year (2010-3), Pages (343-348)
  91. Reza Farhoosh , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Ali Sharif , Bene hull oil as a highly stable and antioxidative vegetable oil, European Journal of Lipid Science and Technology, Volume (111), No (12), Year (2009-12), Pages (1259-1265)
  92. Hojjat Karazhiyan , Seyed Mohammad Ali Razavi , Glyn O. Phillips , Yapeng Fang , Saphwan Al-Assaf , Katsuyoshi Nishinari , Reza Farhoosh , Rheological properties of Lepidium sativum seed extract as a function of concentration, temperature and time, Food Hydrocolloids, Volume (23), No (8), Year (2009-12), Pages (2062-2068)
  93. Ali Sharif , Reza Farhoosh , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Mohammad Hossein Tavassoli Kafrani , ANTIOXIDANT ACTIVITY OF BENE HULL OIL COMPARED WITH SESAME AND RICE BRAN OILS DURING THE FRYING PROCESS OF SUNFLOWER OIL, Journal of Food Lipids, Volume (16), No (3), Year (2009-5), Pages (394-406)
  94. Reza Farhoosh , reza esmaeilzadeh kenari , Anti‐Rancidity Effects of Sesame and Rice Bran Oils on Canola Oil During Deep Frying, Journal of the American Oil Chemists Society, Volume (86), No (6), Year (2009-6), Pages (539-544)
  95. Reza Farhoosh , soudabeh einafshar , parvin sharayei , The effect of commercial refining steps on the rancidity measures of soybean and canola oils, Food Chemistry, Volume (115), No (3), Year (2009-8), Pages (933-938)
  96. Reza Farhoosh , , Evaluating the performance of peroxide and conjugated diene values in monitoring quality of used frying oils, Journal of Agricultural Science and Technology, Volume (11), Year (2009-3), Pages (173-179)
  97. Reza Farhoosh , samaneh pazhouhanmehr , Relative contribution of compositional parameters to the primary and secondary oxidation of canola oil, Food Chemistry, Volume (114), No (3), Year (2009-6), Pages (1002-1006)
  98. - - , Fakhri Shahidi , Nasser Sedaghat , Reza Farhoosh , H. Mousavi-Nik , Shelf-life Determination of Saffron Stigma: Water Activity and Temperature Studies, World Applied Sciences Journal, Volume (5), No (2), Year (2008-5), Pages (132-136)
  99. Reza Farhoosh , , Carbonyl value in monitoring of the quality of used frying oils, Analytica Chimica Acta, Volume (617), No (127), Year (2008-1), Pages (18-21)
  100. Reza Farhoosh , reza esmaeilzadeh kenari , Hashem Puorazrang , Frying Stability of Canola Oil Blended with Palm Olein, Olive, and Corn Oils, Journal of the American Oil Chemists Society, Volume (86), No (1), Year (2009-1), Pages (71-76)
  101. Reza Farhoosh , javad tavakoli , Physicochemical properties of the kernel oil from Amygdalus scoparis growing wild in Iran, Journal of Food Lipids, No (15), Year (2008-10), Pages (433-443)
  102. Reza Farhoosh , javad tavakoli , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Chemical Composition and Oxidative Stability of Kernel Oils from Two Current Subspecies of Pistacia atlantica in Iran, Journal of the American Oil Chemists Society, Volume (85), No (8), Year (2008-8), Pages (723-729)
  103. Reza Farhoosh , razieh niazmand , mitra rezaei , mahboobe sarabi jamab , Kinetic parameter determination of vegetable oil oxidation under Rancimat test conditions, European Journal of Lipid Science and Technology, Volume (110), No (6), Year (2008-6), Pages (587-592)
  104. Reza Farhoosh , The Effect of Operational Parameters of the Rancimat Method on the Determination of the Oxidative Stability Measures and Shelf‐Life Prediction of Soybean Oil, Journal of the American Oil Chemists Society, Volume (84), No (3), Year (2007-3), Pages (205-209)
  105. Reza Farhoosh , Shelf - life prediction of edible fats and oils using Rancimat, Lipid Technology, Year (2007-3)
  106. Reza Farhoosh , A compositional study on two current types of salep in Iran and their rheological properties as a function of concentration and temperature, Food Hydrocolloids, Volume (21), No (4), Year (2007-1), Pages (660-666)
  107. Reza Farhoosh , غلامعلی گلی موحد , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Antioxidant activity of various extracts of old tea leaves and black tea wastes (Camellia sinensis L.), Food Chemistry, Volume (100), No (1), Year (2007-3), Pages (231-236)
  108. Reza Farhoosh , DETERMINATION OF CARBONYL VALUE IN RANCID OILS: A CRITICAL RECONSIDERATION, Journal of Food Lipids, Volume (13), No (3), Year (2006-1), Pages (298-305)
  109. Reza Farhoosh , Antioxidant activity and mechanism of action of butein in linoleic acid, Intenational Journal of Poultry Science, Year (2005-1)
  110. Reza Farhoosh , RANCIMAT TEST FOR THE ASSESSMENT OF USED FRYING OILS QUALITY, Journal of Food Lipids, Volume (14), No (3), Year (2007-2), Pages (263-271)

مقالات ارایه شده در کنفرانس

فارسی

  1. شیما تقوی , مرضیه معین فرد , رضا فرهوش , مقایسه طیف‌سنج تحرک یونی و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا به منظور تعیین مقدار آکریل‌آمید در قهوه , همایش ملی پژوهش های کاربردی - امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت , 2023-10-16
  2. فریده مجریان شرقی , مرضیه معین فرد , رضا فرهوش , هادی مهدویان مهر , بررسی امکان جایگزینی قهوه عربیکا با هسته خرمای برشته شده در تهیه نوشیدنی قهوه , بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2021-02-02
  3. علی آخوندزردینی , محبت محبی , رضا فرهوش , شادی بلوریان , مروری بر نانوذرات لیپیدی جامد و کاربرد آن در حوزة غذایی , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2014-11-17
  4. مریم اثنی عشری , رضا فرهوش , علی شریف , بررسی تاثیر متیل گالات بر سینتیک اکسایش تریاسیلگلیسرول روغن ماهی کیلکا با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی , اولین همایش کاربرد علوم و فناوری های نوین در کشاورزی و منابع طبیعی , 2014-03-06
  5. سمانه پژوهان مهر , رضا فرهوش , رضا اسماعیل زاده کناری , علی شریف , مقایسه اثر آنتی اکسیدانی روغن پوست پسته وحشی (بنه) و آنتی اکسیدانهای سنتزی آلفا توکوفرول و بوتیل هیدروکسی تولوئن در اکسایش تری آسیل گلیسرول خالص روغن ماهی کیلکا , دومین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران , 2014-02-26
  6. مریم اثنی عشری , رضا فرهوش , علی شریف , مدلسازی پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا در حضور اسیدگالیک با استفاد از شبکه عصبی مصنوعی , دومین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران , 2014-02-26
  7. بهاره مهران , رضا فرهوش , محمد شاهدی , کاهش آکریلامید نان سنگک با استفاده از اسید استیک و اسید اسکوربیک , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22
  8. رضا فرهوش , محمدحسین توسلی کفرانی , سمیه سادات علوی رفیعی , عاطفه زمانی قلعه شاهی , ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، قدرت احیاء کنندگی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی روغن پوست بنه , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22
  9. شادی بصیری , فخری شهیدی , رضا فرهوش , رسول کدخدائی , بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22
  10. شادی بصیری , رسول کدخدائی , فخری شهیدی , رضا فرهوش , بررسی فراوری هسته انار با امواج فراصوت جهت استخراج روغن , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22
  11. رضا فرهوش , سمیه السادات علوی رفیعی , عاطفه زمانی قلعه شاهی , بررسی اثر آنتی اکسیدانی روغن مغز و پوست بنه بر پایداریاکسایشی روغن زیتون , همایش ملی زیتون - زیتون و سلامت جامعه , 2011-12-29
  12. رضا فرهوش , کیفیت و پایداری روغنهای زیتون تجاری کشور , همایش ملی زیتون - زیتون و سلامت جامعه , 2011-12-29
  13. بهاره عمادزاده , سیدمحمدعلی رضوی , مجید هاشمی , رضا فرهوش , فرمولاسیون کره پسته کم کالری محتوی صمغ دانه بالنگو: استفاده از متدلوژی سطح پاسخ , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22
  14. پروین شرایعی , رضا فرهوش , بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر اختلاط با روغنهای زیتون/پالم اولئین و ترسیوبوتیلهیدروکینون طی فرایند سرخ کردن , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22
  15. راضیه نیازمند , رضا فرهوش , سیدمحمدعلی رضوی , بررسی اثر فرایند اولترافیلتراسیون بر محتوای آنتی اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن کانولا , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22
  16. نسیم رئوفی , مصطفی مظاهری طهرانی , رضا فرهوش , بررسی اثر افزودن آب و امولسیفایر PGPR بر خواص بافتی و حسی شکلات شیری آبدار , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22
  17. نسیم رئوفی , مصطفی مظاهری طهرانی , رضا فرهوش , استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات اندازه ذرات و میزان سفیدک شکلات شیری آبدار , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22
  18. شادی بصیری , فخری شهیدی , رضا فرهوش , رسول کدخدایی , سید علی مرتضوی , شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی , همایش ملی انار , 2011-10-05
  19. شادی بصیری , رضا فرهوش , فخری شهیدی , رسول کدخدایی , سید علی مرتضوی , بررسی راندمان تولید عصاره های مختلف از هسته انار و اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی آنها , همایش ملی انار , 2011-10-05
  20. آزاده سعادتمندی , محمد الهی , رضا فرهوش , مهدی کریمی , استفاده از فیبر چغندر قند در غنی سازی چیپس تورتیلا , سی و سومین دوره سمینار سالانه کارخانه های قند و شکر ایران , 2011-07-27
  21. شاهین دانشمندی , مجید عزیزی ارانی , رضا فرهوش , شناخت و بررسی اسیدهای چرب، مواد آنتی اکسیداتیو و پراکسید روغن در پسته دانشمندی و مقایسه آن با برخی ارقام غالب در استان خراسان , هفتمین کنگره علوم باعبانی ایران , 2011-09-05
  22. اشرف گوهری اردبیلی , رضا فرهوش , محمدحسین حدادخداپرست , ویژگیهای شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن دانه کدو تخم کاغذی (کوکوربیتا پپو زیرگونه پپو رقم استیریاکا) , دومین همایش منطقه ای دستاوردهای نوین صنعتی و تغذیه ای روغنها و چربیهای خوراکی , 2009-12-23
  23. علی شریف , رضا فرهوش , محمدحسین حدادخداپرست , محمدحسین توسلی کفرانی , وحید نجفی , بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ساختار توکوفرولی روغن پوست بنه در مقایسه با روغنهای کنجد و سبوس برنج تحت شرایط سرخ کردن عمیق در روغن آفتابگردان , دومین همایش منطقه ای دستاوردهای نوین صنعتی وتغذیه ای روغنها و چربیهای خورکی , 2009-12-23
  24. شاهین دانشمندی , مجید عزیزی ارانی , رضا فرهوش , معرفی رقم جدیدی از پسته اهلی - پسته دانشمندی- و مقایسه خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی ان بابرخی از ارقام غالب در استان خراسان , ششمین کنگره علوم باغبانی ایران , 2009-07-13
  25. جواد توکلی , رضا فرهوش , محمدحسین حدادخداپرست , بررسی ساختار شیمیایی روغن دو واریته رایج بنه(Pistacia Atlantica) در ایران , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2008-10-15
  26. رضا فرهوش , سمانه پژوهان مهر , بررسی و مقایسه ساختار شیمیایی روغن دو رقم رایج کانولا (اوکاپی، طلایه یا کبری) در ایران , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2008-10-15
  27. رضا فرهوش , جواد توکلی , بررسی ساختار شیمیایی روغن بادام وحشی (Amygdalus scoparia) در ایران , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2008-10-15
  28. امیر سالاری , محمدباقر حبیبی نجفی , رضا فرهوش , استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2008-10-15
  29. رضا فرهوش , مریم رواقی , روغن سبوس برنج راهی برای کاهش ضایعات آسیاب برنج , همایش منطقه ای صنایع غذایی , 2008-03-05
  30. رضا فرهوش , عملکرد مخلوط روغنهای کانولا و پالم اولئین در سرخ کردن عمیق , ششمین اجلاس بین المللی غذا 2008 , 2008-12-15
  31. رضا فرهوش , بررسی خصوصیات رئولوژیکی دو نوع ثعلب رایج در ایران , ? , 2006-03-26
  32. رضا فرهوش , محمدحسین حدادخداپرست , غلامعلی گل موحد , فعالیت آنتی اکسیدانی ضایعات چای (Camellia sinensis L) , ؟ , 2006-03-21
  33. پوران ابریشم چی , محمدحسین حدادخداپرست , رضا فرهوش , بررسی نقش آنتی اکسیدانهای طبیعی در صنایع روغن از دیدگاه سلامتی و تغذیه , اولین سمینار علمی- کاربردی صنعت روغن نباتی ایران- گذشته، حال و آینده , 2005-03-24

انگلیسی

  1. - - , Fakhri Shahidi , Nasser Sedaghat , Reza Farhoosh , Mehdi Nassiri Mahallati , Modelling of chemical characteristics of saffron stigma during storage for shelf- life estimation , 3rd International symposiume on saffron , 2009-05-20
  2. Abdollah Akbarian , Abolghasem Golian , Hassan Kermanshahi , Ahmad Reza Raji , Reza Farhoosh , The effects of some plant extracts on performance and intestinal morphology of broilers exposed to heat stress , 37th Animal Nutrition Reasearch Forum , 2012-04-18
  3. Abdollah Akbarian , Abolghasem Golian , Hassan Kermanshahi , Ahmad Reza Raji , Reza Farhoosh , S. De Smet , J. Michiels , Microbial changes in the ileal and caecal digesta of broilers fed lemon peel and orange peel extracts and cuecuma xanthorrhize essential oilT and subjected to chronic heat stress , Internationa symposium Alternatives to antibiotics(ATA) , 2012-09-25
  4. razieh niazmand , Reza Farhoosh , Seyed Mohammad Ali Razavi , Seyed Mahmoud Mousavi , Influence of coupling chemical pretreatment and membrane filtration on quality and stability of canola oil , International Conference on Food Innovation , 2010-10-25
  5. Bahareh Emadzadeh , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mehdi Nassiri Mahallati , Reza Farhoosh , The time dependent rheological characteristics of low- calorie pistachio butter: A response surface methodology , 11th INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD , 2011-05-22
  6. razieh niazmand , Reza Farhoosh , Seyed Mohammad Ali Razavi , Seyed Mahmoud Mousavi , , Investigation of quality and stability of canola oil refined by adding chemical agents and membrane processing , 11th INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD , 2011-05-22
  7. , Fakhri Shahidi , Reza Farhoosh , Rassoul Kadkhodaee , soudabeh einafshar , Pomegranate seed oil, an extremely rich and nutritious oil , 9th Euro Fed Lipids Congress , 2011-09-18
  8. parvin sharayei , Reza Farhoosh , Hashem Puorazrang , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Image analysis of color changes in canola oil to influence of bene kernel oil and its unsaponifiable matters fraction during frying Process , 9th Euro Fed Lipids Congress , 2011-09-18
  9. soudabeh einafshar , Hashem Puorazrang , Reza Farhoosh , Hossein Khorsand Beheshti , Antioxidant activity of the essential oil and methanolic extract of cuminum cyminum at three concentrations in purified sunflower oil , 9th Euro Fed Lipids Congress , 2011-09-18
  10. Reza Farhoosh , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Ali Sharif , somayeh alavi rafiee , Analytical evaluation of olive oil oxidation , 9th Euro Fed Lipids Congress , 2011-09-18
  11. reza esmaeilzadeh kenari , Reza Farhoosh , elham shokooh saremi , کامبیز ضیائی فرکوش , Effect of antioxidants on the stability of canola oil during deep frying , World Conference on Oilseed Processing, Fats and Oils Processing, Biofuels and Applications , 2011-06-21
  12. Reza Farhoosh , parvin sharayei , Hashem Puorazrang , Antioxidative Effects of Bene Oil on the Accumulation of Polar Compounds in Canola Oil during Deep-fat Frying , 8th Euro Fed Lipid Congress , 2010-11-21
  13. Reza Farhoosh , soudabeh einafshar , parvin sharayei , The TPC changes of Soybean and Canola Oils in the Commercial Refining Steps , 8th Euro Fed Lipid Congress , 2010-11-21
  14. Reza Farhoosh , Ashraf Gohari Ardabili , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Frying Stability of Canola Oil in the Presence of Pumpkin Seed and Olive Oils , 8th Euro Fed Lipid Congress , 2010-11-21
  15. Reza Farhoosh , Mohammad Hossein Tavassoli Kafrani , Anti-rancidity effect of the unsaponifiable matters of Bene hull oil , 7th Euro Fed Lipid Congress , 2009-10-18
  16. Reza Farhoosh , reza esmaeilzadeh kenari , Hashem Puorazrang , Deep-Frying Performance of Canola Oil Blended with Palm Olein Oil , 6th International Food Convention , 2008-12-15
  17. Reza Farhoosh , Alireza Riazi , Seyed Mohammad Ali Razavi , A Comparative Study on Rheological Behavior of Saleps, CMC and Guar Gum as a Function of Concentration and Temperature , The 9th International Hydrocolloids Conference , 2008-06-15
  18. Reza Farhoosh , , Discarding of used frying oils in terms of color index, refractive index and viscosity values , ? , 2007-02-04
  19. Reza Farhoosh , غلامعلی گلی موحد , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Antioxidant Activity of Various Extracts of Old Tea Leaves and Black Tea Wastes (Camellia sinensis L.) , ؟ , 2005-02-11