بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: عسل


موارد یافت شده: 18

1 - تعیین الگوی بهینه بافت در طراحی مجتمع مسکونی در اقلیم گرم و مرطوب نمونه موردی: عسلویه، استان بوشهر (چکیده)
2 - بررسی آثار غذایی عسل بر ویژگی‌ها و رفتار انسان از دیدگاه قرآن، حدیث و علم پزشکی (چکیده)
3 - اثر کشت مخلوط ردیفی کاهو پیچ (Lactuca sativa L. var. capitata) و گلعسلی (Lobularia maritima L. Desv.) بر جمعیت علفهای هرز (چکیده)
4 - بررسی هیستوپاتولوژیک اثر حفاظتی عسل بر ضایعات ناشی از آکریل آمید در بافت های مغز و کبد رت (چکیده)
5 - بررسی خصوصیات بافتی و حسی پخشینه مالت عسلی (چکیده)
6 - بهبود ویژگی های مقاومت به آب و نفوذپذیری به روغن ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی موادغذایی با استفاده از فیلم های مرکب ایزوله پروتئین سویا، نشاسته ذرت و موم عسل (چکیده)
7 - مدلسازی انرژی مصرفی تولید عسل در استان خراسان جنوبی (چکیده)
8 - طراحی و توسعه الگوریتم پردازش تصویر برای مانیتورینگ فعالیت زنبور عسل در کلونی در شرایط نور طبیعی (چکیده)
9 - ارزیابی اثرات ساختگاهی در منطقه ی ویژه ی اقتصادی انرژی پارس)عسلویه( (چکیده)
10 - ارزیابی پتانسیل روانگرایی در عسلویه با استفاده از داده های میکروترمور (چکیده)
11 - تأثیر کنه واروا varroa destructor روی پارامترهای فیزیکی، فیزیولوژیکی و زیستی زنبور عسل اروپایی Apis melllifera (چکیده)
12 - ارزش خدمات اکولوژیکی و اقتصادی زنبور عسل در ‬استان خراسان رضوی (چکیده)
13 - بررسی تاثیر عسل و پکتیناز در شفاف سازی آب سیب (چکیده)
14 - ارزیابی اثر عسل و پکتیناز بر شفاف کردن آب سیب (چکیده)
15 - مطالعه گرده شناسی چند نمونه از عسلهای استان خراسان (چکیده)
16 - مطالعه نقش‌ زنبور عسل‌ و تراکم‌ در تولید بذر اسپرس (Onobrychis viciifolia scop) در منطقه‌ مشهد در گرده‌ افشانی‌ اسپرس‌ (چکیده)
17 - تاثیر فیتوبیوتیک جمع آوری شده توسط زنبور عسل بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی (چکیده)
18 - ارزيابي ويژگيهاي فيزيكو شيميايي و حسي نمونه هاي عسل استان خراسان (چکیده)