نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: بلدرچین
موارد یافت شده: 16
1 - اثر سطوح مختلف تریتیکاله در جیره با و بدون مکمل آنزیمی بر عملکرد تولیدی و وزن نسبی دستگاه گوارش بلدرچین ژاپنی (چکیده)2 - اثر سطوح مختلف تریتیکاله در جیره با و بدون مکمل آنزیمی بر ریخت شناسی ژژنوم بلدرچین ژاپنی (چکیده)
3 - اثر پودر برگ رزماری بر عملکرد و متابولیت¬های خونی بلدرچین ژاپنی (چکیده)
4 - اثر جایگزینی تریتیکاله با و بدون مکمل آنزیمی در جیره بر عملکرد بلدرچین ژاپنی (Coturnix coturnix japonica) (چکیده)
5 - اثر تزریق درون تخمی ترئونین و گلوکز در قسمت¬های مختلف تخم بلدرچین ژاپنی (Coturnix japonica) بر میزان رشد جوجه های تفریخ شده (چکیده)
6 - تاثیر تزریق درون تخمی ترئونین و گلوکز در قسمت¬های مختلف تخم بلدرچین ژاپنی (Coturnix japonica) بر رشد جنین (چکیده)
7 - اثر جیره غذایی غنی شده با ال-کارنیتین بر روی فراسنجه های خونی و جوجهدرآوری بلدرچین های ژاپنی (چکیده)
8 - اثر زمان شروع به تغذیه پس از هچ بر رشد، وزن نسبی اندام های گوارشی و جذب زرده ی بلدرچین ژاپنی (چکیده)
9 - اثر زمان تغذیه ی اولیه بر عملکرد، طول و وزن نسبی اندام های گوارشی بلدرچین (چکیده)
10 - اثر چای سبز بر عملکرد و متابولیت¬های خونی بلدرچین ژاپنی (چکیده)
11 - تجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات مربوط به کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی (چکیده)
12 - بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر سیر بر فاکتورهای خونی بلدرچین ژاپنی (چکیده)
13 - تاثیر سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد و ترکیب لاشه بلدرچین ژاپنی (چکیده)
14 - هضم پروتئازی سفیده تخم بلدرچین در حضور پاپائین: شناسایی پپتیدهای مهار کننده آنزیم تبدیل کننده آنژیوتنسین (چکیده)
15 - استخراج و خالص سازی پپتیدهای فعال زیستی حاصل از هضم آنزیمی پروتئینهای سفیده تخم بلدرچین با تریپسین (چکیده)
16 - جداسازی و خالص سازی پپتیدهای دارای فعالیت ضدمیکروبی از هیدرولیزات های سفیده تخم بلدرچین (چکیده)