نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: سلولز
موارد یافت شده: 19
1 - بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تأثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال (چکیده)2 - خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسیمتیلسلولز حاوی اسانس گیاهی و تأثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند (چکیده)
3 - بررسی تاثیر نانولوله های کربنی بر خواص رسانایی و مکانیکی فیلم نازک نانوسلولزی (چکیده)
4 - اثر شوری بر سلولز، همی سلولز و لیگنین ساقه و برگ و خصوصیات دیواره های سلولی ساقه کوشیا (Kochia scoparia) (چکیده)
5 - پساب صنایع سلولزی (چکیده)
6 - تصفیه زیستی پساب های صنایع سلولزی به روش راکتور لجن فعال (چکیده)
7 - تاثیر عوامل گاززای کربنات کلسیم و سلولز در تولید فوم کامپوزیتیTiC/Al2O3 به روش سنتز احتراقی (چکیده)
8 - ارزیابی اثر پوشش خوراکی بر پایه ی متیل سلولز بر ماندگاری و رسیدگی سیب گلاب (چکیده)
9 - مروری بر روش های اندازه گیری و کنترل مهاجرت در بسته بندی های بر پایه فیبر های سلولزی (چکیده)
10 - بررسی اثر ضد قارچی پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر افزایش زمان ماندگاری پرتقال در دمای محیط (چکیده)
11 - بررسی اثر ضد قارچی پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره اتانولی برگ گیاه حرا بر Alternaria citri در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
12 - بهبود عملکرد غشای نانوکامپوزیت نامتقارن استات سلولز - سیلیکا (چکیده)
13 - ارزیابی تاثیر متیل سلولز و سویا و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات مهندسی و حسی فلافل سرخ شده به روش عمیق (چکیده)
14 - فرمولاسیون نان سورگوم بدون گلوتن با استفاده از صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)و بالنگو شیرازی (چکیده)
15 - ساخت غشای نانوکامپوزیت نامتقارن استات سلولز/سیلیکا به منظور جداسازی گازها (چکیده)
16 - بررسی خواص ضد باکتری نانوساختار اکسید تیتانیوم تولید شده به روش سل ژل با کمک هیدروکسی پروپیل سلولز (چکیده)
17 - تولید بایواتانل از ضایعات لیگنوسلولزی: بهینه سازی مرحله پیش فرآوری توسط اسید غلیظ (چکیده)
18 - بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغهای کربوکسیمتیلسلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامهای (چکیده)
19 - کاربرد ترکیبات هیدروکلوئیدی دانه بالنگو شیرازی، ثعلب پنجه ای و کربوکس یمتیل سلولز به عنوان پایدار کننده در فرمولاسیون بستنی (چکیده)