بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: نوشیدنی


موارد یافت شده: 17

1 - اثرات حاد دو نوشیدنی انرژی زا ( ردبول و پاورید) بر عملکرد هوازی و بی هوازی فوتبالیستهای جوان (چکیده)
2 - اثر یک نوشیدنی حاوی تورین و کافئین بر سطوح لاکتات خون و توان بیهوازی مردان فعال (چکیده)
3 - اثر متغیرهای تولید بر رنگ، خصوصیات حسی و الگوی الکتروفورزی پروتئین های نوشیدنی گیاهی فراسودمند تهیه شده از دانه کنجد (چکیده)
4 - بررسی متغیر های موثر بر پایداری و رنگ نوشیدنی گیاهی فراسودمند تهیه شده از کنجد (چکیده)
5 - تاثیر آلودگی میکروبی مواد اولیه بر کیفیت نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ) (چکیده)
6 - اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا (چکیده)
7 - استفاده از ضایعات دانه طالبی در تولید نوشیدنی پایدار و ارزیابی ویژگی های تغذیه ای آن (چکیده)
8 - تولید نوشیدنی میوه ای از دانه طالبی و بررسی ماندگاری آن طی زمان نگهداری (چکیده)
9 - چای یک نوشیدنی عملگر (چکیده)
10 - تولید نوشیدنی ماندگار و پالپ منجمد از هندوانه ، طالبی و خربزه (چکیده)
11 - بررسی اثر شیر سویا بر بقای باکتری های Lactobacillus Acidophilus در طی نگهداری نوشیدنی ماست پروبیوتیک (چکیده)
12 - فرمولاسیون نوشیدنی پرتقالی بر پایه دانه طالبی و ارزیابی ویژگی‌های آن در زمان نگه‌داری (چکیده)
13 - تلخی زدایی و تولید مارمالاد و نوشیدنی از ضایعات حاصل از (چکیده)
14 - بررسی خواص درمانی کفیربه عنوان یک نوشیدنی عملگر (چکیده)
15 - بررسی اثر درصد شیر سویا و پکتین بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی (چکیده)
16 - بررسی اثر درصد شیر سویا و ماده جامد کل بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی (چکیده)
17 - تلخی زدایی از ضایعات فرآوری لیموترش برای تهیه مارمالاد و نوشیدنی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر