بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: زاهدی


موارد یافت شده: 54

1 - بررسی تشخیص تغییرات در مناطق شهری با استفاده از تداخل سنجی و رادارگرامتری SAR (چکیده)
2 - چگونگی ارزیابی نرم افزارهای مخزن سازمانی: تجربه ای از یک مورد (چکیده)
3 - تأثیر افزایش طول مؤثر بر مشخصات هیدرولیکی و ضریب تخلیه سرریز جانبی (چکیده)
4 - Immobilization of urease on Fe3O4 magnetic nanoparticles (چکیده)
5 - اثر امواج فراصدا بر فعالیت آنزیم اوره آز (چکیده)
6 - The influence of different plasticisers and fatty acids on functional properties of basil seed gum edible film (چکیده)
7 - Improving the physical and moisture barrier properties of Lepidium perfoliatum seed gum biodegradable film with stearic and palmitic acids (چکیده)
8 - مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی عضله های طویل سین های شتر یک کوهانه ایرانی (Biceps femoris) و دو سر ران (Longissimus thoracis) (چکیده)
9 - The Effect of Semi-circular Side Weirs on Hydraulic Properties and Discharge Coefficient of Side Weirs (چکیده)
10 - Growth Rate of Equine Marrow- Derived Versus Fat- derived Mesenchymal Stem Cells (چکیده)
11 - The effect of increasing the number of cycles on the performance of labyrinth side weir (چکیده)
12 - Application of a lux AB bacterial biosensor to investigate the potential usage of selenium and silver nanoparticles for bacterial disinfection of lettuce (چکیده)
13 - Light output reaction of a luxAB bacterial biosensor to various amount of preservatives concentrations used in milk (چکیده)
14 - Characterisation of a new biodegradable edible film based on sage seed gum: Influence of plasticiser type and concentration (چکیده)
15 - The Relationship between Logical, Naturalist Intelligences and Learning Grammar for EFL Learners at Elementary Level (چکیده)
16 - Study of survival and activity of lux marked Escherichia coli SM10S1 under different antibacterial treatments in lettuce (چکیده)
17 - Lepidium perfoliatum seed gum: A new source of carbohydrate tomake a biodegradable film (چکیده)
18 - Cartilage-specific gene expression in equine mesenchymal stem cells in response to supplemented medium with growth factors (چکیده)
19 - Different pattern of SOX2 expression as an embryonic marker in equine adipose and marrow-derived mesenchymal stem cells (چکیده)
20 - بررسی نگرش اعضاء هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد درباره بهره گیری از مخزن سازمانی آن دانشگاه (چکیده)
21 - Isolation and characterization of horse bone marrow mesenchymal stem cells for treatment of joint injuries: an animal model for human studies (چکیده)
22 - The effects of cell density in primary culture on isolation of bone marrow-derived mesenchymal stem cells (چکیده)
23 - تمایز آزمایشگاهی سلول های بنیادی مزانشیمی بافت چربی اسب به منظور استفاده در درمان بیماری های اندام حرکتی (چکیده)
24 - آزمون قابلیت تمایز آزمایشگاهی سلول‌های بنیادی مزانشیمی استحصال شده از مغز استخوان اسب (چکیده)
25 - تأثیر تراکم کشت اولیــه سلول‌های تک‌هسته‌ای جدا شده از مغزاستخـــوان بر جــداسازی سلول‌های بنیادی اســب (چکیده)
26 - Development of spreadable halva fortified with soy flour and optimization of formulation using mixture design (چکیده)
27 - Effect of Physical State of Fatty Acids on the Physical Properties of PGP-Based Emulsified Edible Film (چکیده)
28 - Application of edible coating and acidic washing for extending the storage life of mushrooms (Agaricus bisporus) (چکیده)
29 - سازماندهی محتوای کتابخانه های دیجیتالی با استفاده از نظام ساده سازماندهی دانش (چکیده)
30 - جداسازی سلولهای بنیادی مزانشیمی اسب از مغز استخوان به منظور درمان بیماری های خاص (چکیده)
31 - Expression of functional leptin receptor (OB-Rb) mRNA in the sheep tissues (چکیده)
32 - ریه گوسفند گیرنده عملکردی لپتین را بیان می‌کند (چکیده)
33 - STUDY ON A NEW RIVER SUBSURFACE WATER HARVESTING METHOD (چکیده)
34 - بررسی مخزن سازمانی دانشگاه فردوسی مشهد و سنجش میزان همخوانی آن با معیارهای تخصصی (چکیده)
35 - شبیه سازی سریز جانبی کنگره ای در کانال مستطیلی با استفاده از Fluent (چکیده)
36 - افزایش ماندگاری قارچ تکمه ای(Agaricus bisporus) از طریق شستشوی اسیدی و پوشش دهی با بیو پلیمر ها (چکیده)
37 - کاربرد جاذب های اکسیزن در بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
38 - ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین پسته و اسید استئاریک (چکیده)
39 - بیان mRNA گیرنده عملکردی لپتین در کبد گوسفند (چکیده)
40 - اثر چای سبز در مهار آسیب های کروموزومی القایی امواج تلفن همراه ( 940 مگا هرتز) بر اریتروسیت های پلی کروماتیک مغز استخوان موش نر بالب سی (چکیده)
41 - DIRECT AND INDIRECT METHODS TO EVALUATE THE YIELD STRESS OF SELECTED FOOD HYDROCOLLOIDS (چکیده)
42 - بررسی اثر اسید پالمیتیک بر ویژگیهای مکانیکی ، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی پروتئین گلوبولین پسته (چکیده)
43 - بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ (چکیده)
44 - Extending OpenMP for Agent Based DSM on GRID (چکیده)
45 - اثر افزودن اوره بر روی میزان تانن و تولید گاز پوست انار سیلو شده (چکیده)
46 - Physical properties of edible emulsified films based on pistachio globulin (چکیده)
47 - طراحی و بهینه سازی تقویت کننده های عملیاتی فقط- ماسفت با فیدبک واحد به کمک الگوریتم های ژنتیکی چند هدفی (چکیده)
48 - پلیمر شدن دوغابی پروپیلن با استفاده از کاتالیزور ناهمگن فعال زیگلر ناتا (چکیده)
49 - Dynamic investigation of solid fuels combustion in a cylindrical chamber (چکیده)
50 - Structure and Vibrational assignment of 3,4-diacetyl-2,5-hexanedione (چکیده)
51 - Structure and vibrational assignment of the enol form of 3-chloro-pentane-2,4-dione (چکیده)
52 - Fuzzy Expert System in Determining Hadith Validation (چکیده)
53 - Structure and vibrational assignment of the enol form of 1,1,1-trifluoro-2,4-pentanedione (چکیده)
54 - Fourier Transform Infrared and Raman Spectra, Vibrational Assignment and Density Functional Theory Calculations of Naphthazarin (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر