بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: هندوانه


موارد یافت شده: 28

1 - اثر تراکم های مختلف کشت و مقادیر مختلف آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد هندوانه بذری (Cirullus Lunatus) (چکیده)
2 - روند بیان ژن های CLsHSP18.1A و CcNAC2 در ژنوتیپ های متحمل و حساس هندوانه آجیلی (Citrullus lanatus) به تنش خشکی با استفاده از روش نیمه کمی RT-PCR (چکیده)
3 - ارزیابی تعدادی از پارامترهای بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی ژنوتیپ های هندوانه بذری (Citrullus lanatus) در پاسخ به تنش خشکی طی مراحل اولیه فنولوژیکی (چکیده)
4 - بررسی تنوع فنوتیپی و برخی پارامترهای ژنتیکی تعدادی از نمونه های هندوانه بذر آجیلی (Citrullus lanatus ) (چکیده)
5 - تعیین میزان قرابت ژنتیکی برخی ژنوتیپ های منتخب هندوانه بذرآجیلی(Citrullus lanatus ) (چکیده)
6 - جداسازی و شناسایی عامل بیماری رگبرگ زردی هندوانه در استان خراسان رضوی (چکیده)
7 - تأثیر پرایمینگ و تداخل علف های هرز روی عملکرد و اجزای عملکرد توده های هندوانه بذری (Citrullus lunatus) (چکیده)
8 - مقایسه تاثیر خوراکی پودر میوه هندوانه ابوجهل( Citrullus colocynthis) با متفورمین (Metformin) بر میزان گلوکز خون رت های نر دیابتی شده با استرپتوزوسین (چکیده)
9 - ارزیابی رسیدگی هندوانه با استفاده از تحلیل صوت حاصل از اعمال ضربه به آن (چکیده)
10 - مقایسه تاثیر پودر میوه هندوانه ابوجهل( Citrullus colocynthis) با متفورمین (Metformin) بر میزان گلوکز خون رت های نر دیابتی شده با استرپتوزوسین (چکیده)
11 - جداسازی ایزوله های Serratia marscecence از میوه های هندوانه آلوده به بیماری لک زدگی میوه هندوانه (چکیده)
12 - بررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه Citrullus lanatus Thunb.)( (چکیده)
13 - فرآوری خربزه، طالبی، هندوانه و کدو حلوایی به منظور افزایش زمان ماندگاری و ارزش افزوده (چکیده)
14 - عنوان: تعیین ترادف نوکلئوتیدی و بررسی علائم دو جدایه جدید ویروس موزائیک هندوانه از استان‌های خراسان رضوی و شمالی (چکیده)
15 - ارزابی تحمل خربزه(Cocomis melo L.) و هندوانه (Citrolus lanattus )به علف کش های متری بیوزین و هالوکسی فوپ-آر- متیل استر (چکیده)
16 - بررسی جوانه زنی بذور هندوانه (Citrullus lanatus) در شرایط این ویترو (چکیده)
17 - طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه تعیین رسیدگی میوه هندوانه بر مبنای تحریک آکوستیکی (چکیده)
18 - تعیین رسیدگی میوه هندوانه مبتنی بر روشهای آکوستیکی (چکیده)
19 - تولید نوشیدنی ماندگار و پالپ منجمد از هندوانه ، طالبی و خربزه (چکیده)
20 - اثر تیمار Sb3+ بر شاخص های فیزیولوژیک در گیاه هندوانه ( Citrullus lanatus Thunb.) (چکیده)
21 - تعیین خواص ویسکوالاستیک هندوانه با استفاده از آزمون خزش (چکیده)
22 - بررسی شکست مکانیکی دو رقم هندوانه در بارگذاری شبه استاتیکی (چکیده)
23 - بررسی خواص فیزیکی دانه سه واریته متداول هندوانه (چکیده)
24 - مقایسه خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم هندوانه چارلستون گری و کریمسون سوئیت (چکیده)
25 - شناسایی تعیین پراکنش و خالص سازی ویروس های موزاییک هندوانه تیپ 1 و 2 در مناطق عمده کشت کدو در استان خراسان (چکیده)
26 - افزایش بهره وری کارخانجات باز یافت از طریق استخراج پکتین موجود در پوست هندوانه (چکیده)
27 - بررسی برخی ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکی دانه هندوانه ، کدو، طالبی و خربزه بومی ایران و تعیین ویژگی های شیمیایی روغن حاصل از آنها (چکیده)
28 - بررسي اثر سيتوتوكسيتي عصاره گياهي هندوانه ابوجهل بر سلول hep2 با استفاده از روش تست mtt و بررسي هاي (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر