مقالات ارائه شده در مجلات

فارسی

  1. مژگان اکبری , رضا فرهوش , مرضیه معین فرد , بررسی پایداری حرارتی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های آفتابگردان و زیتون تحت تثیر اسید‌گالیک و متیل‌گالات, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (20), شماره (2), سال (2024-5), صفحات (217-227)
  2. فاطمه مرتضوی , رسول خدابخشیان کارگر , مرضیه معین فرد , مقایسه و بررسی میزان تانن پوست سیب‌زمینی با چهار حلال مختلف, ماشین های کشاورزی, سال (2023-7)
  3. مرضیه معین فرد , پانیذ خالوکرمانی , هادی مهدویان مهر , تاثیر واریته و روش تهیه بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی هسته خرما, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (32), شماره (4), سال (2022-11), صفحات (87-102)
  4. پانیذ خالوکرمانی , مرضیه معین فرد , رضا فرهوش , آرمیندا آلوش , توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریل‌آمید در واریته‌های هسته خرمای برشته‌, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, سال (2021-9)
  5. فریده مجریان شرقی , مرضیه معین فرد , رضا فرهوش , هادی مهدویان مهر , بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا Coffea Arabica), پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (18), شماره (1), سال (2022-3), صفحات (96-112)
  6. علی سعیدان , مهدی خجسته پور , محمودرضا گلزاریان , مرضیه معین فرد , دره‌بندی دانه‌های کاکائو آلوده به آفلاتوکسین با استفاده از طیف‌سنی مادون قرمز نزدیک, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (18), شماره (1), سال (2022-3), صفحات (129-138)
  7. مرضیه معین فرد , پانیذ خالوکرمانی , شیما جلدانی , علی شریف , تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تاثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (17), شماره (1), سال (2021-3), صفحات (186-173)
  8. سید علی مرتضوی , مرضیه معین فرد , الناز میلانی , ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی, نوآوری در علوم و فناوری غذایی, دوره (6), شماره (2), سال (2014-9), صفحات (83-93)
  9. مرضیه معین فرد , هاشم پورآذرنگ , مصطفی مظاهری طهرانی , اثرات میزان ماده جامد بدون چربی شیر بر برخی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی ماست منجمد, علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه, دوره (6), شماره (4), سال (2012-2), صفحات (33-40)
  10. سید علی مرتضوی , الناز میلانی , مرضیه معین فرد , ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی های فیزیکوشمیایی و حسی فراورده در طول دوره رسیدگی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (2), سال (2015-7), صفحات (140-151)

انگلیسی

  1. زهرا خوش بین , فاطمه محمدی , Marzieh Moeenfard , خلیل آبنوس , سیدمحمد تقدیسی , An ultrasensitive liquid crystal aptasensing chip assisted by three-way junction DNA pockets for acrylamide detection in food samples, Journal of Hazardous Materials, Volume (480), Year (2024-12), Pages (136240-136240)
  2. S Mahdi Tabatabaee , Mehdi Varidi , Marzieh Moeenfard , Can natural pigments in different emulgel phases stabilize each other against UV radiation? Anthocyanin and β-carotene co-loaded in an emulgel based on soy protein isolate-gellan gum conjugates, Food Chemistry: X, Volume (23), Year (2024-10), Pages (101781-101788)
  3. Mahdieh Ostadimoghadam , Marzieh Moeenfard , How does particle size of spent coffee ground affect the physicochemical properties of isolated cellulose nanosphere?, Results in Chemistry, Volume (10), Year (2024-8), Pages (101683-101683)
  4. فاطمه محمدی , زهرا خوش بین , محمد رمضانی , مونا علی بلندی , خلیل آبنوس , سید محمد تقدیسی حیدریان , Marzieh Moeenfard , A simple Label-Free aptasensor for acrylamide monitoring using a Four-Way arm junction structure of DNA strands, Microchemical Journal, Volume (199), No (199), Year (2024-4), Pages (110215-110222)
  5. Seyyedeh Zahra Khoshbin , Marzieh Moeenfard , خلیل آبنوس , سید محمد تقدیسی , A food safety gadget for acrylamide determination: Aptamer placement at surfactant-liquid crystal interface, LWT- Food Science and Technology, Volume (187), Year (2023-9)
  6. Seyyedeh Zahra Khoshbin , Marzieh Moeenfard , Khalil Abnous , Seyed Mohammad Taghdisi , A label-free aptasensor for colorimetric detection of food toxin: Mediation of catalytically active gold nanozymes and smartphone imaging strategy, Food Chemistry, Volume (433), Year (2024-2)
  7. paniz khaloo kermani , Marzieh Moeenfard , Reza Farhoosh , Arminda Alves , Modified QuEChERS purification method for analysis of acrylamide in roasted Phoenix dactylifera L. seeds via HPLC–PDA, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (17), No (5), Year (2023-10), Pages (5034-5044)
  8. Seyyedeh Zahra Khoshbin , Marzieh Moeenfard , خلیل آبنوس , سید محمد تقدیسی , Nano-gold mediated aptasensor for colorimetric monitoring of acrylamide: Smartphone readout strategy for on-site food control, Food Chemistry, Volume (399), Year (2023-1), Pages (133983-133992)
  9. Marzieh Moeenfard , Maria Joao Pena , Pedro Barata , Raquel Soares , Raquel Costa , Effect of Raw and Roasted Phoenix dactylifera L. Seed Polyphenols Extracts on Suppression of Angiogenesis in Endothelial Cells, Plant Foods for Human Nutrition, Volume (77), No (4), Year (2022-12), Pages (560-567)
  10. marzieh sadat shojaee , Marzieh Moeenfard , Reza Farhoosh , Kinetics and stoichiometry of gallic acid and methyl gallate in scavenging DPPH radical as affected by the reaction solvent, Scientific Reports, Volume (12), No (8765), Year (2022-5), Pages (1-9)
  11. Seyedh Zahra Khoshbin , Marzieh Moeenfard , Hamed Zahraee , NEGIN DAVOODIAN , A fluorescence imaging-supported aptasensor for sensitive monitoring of cadmium pollutant in diverse samples: A critical role of metal organic frameworks, Talanta, Volume (246), Year (2022-8), Pages (123514-123522)
  12. Guillaume Erny , Marzieh Moeenfard , Arminda Alves , Iterative Multivariate Peaks Fitting—A Robust Approach for The Analysis of Non-Baseline Resolved Chromatographic Peaks, Separations, Volume (8), No (10), Year (2021-10), Pages (178-189)
  13. Ali saeidan , Mehdi Khojastehpour , Mahmood Reza Golzarian , Marzieh Moeenfard , Haris Ahmad Khan , Detection of foreign materials in cocoa beans by hyperspectral imaging technology, Food Control, Volume (129), Year (2021-11)
  14. Marzieh Moeenfard , آرمیندا آلوش , New trends in coffee diterpenes research from technological to health aspects, Food Research International, Volume (134), Year (2020-4), Pages (109207-109227)
  15. Marzieh Moeenfard , Guillaume erny , Arminda Alves , Determination of diterpene esters in green and roasted coffees using direct ultrasound assisted extraction and HPLC–DAD combined with spectral deconvolution, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (14), No (3), Year (2020-2), Pages (1451-1460)
  16. Marzieh Moeenfard , Ligia Rocha , Arminda Alves , Quantification of chlorogenic acids in coffee brews by HPLC-DAD, Journal of Analytical Methods in Chemistry, Volume (2014), No (965353), Year (2014-12), Pages (1-10)
  17. Marzieh Moeenfard , A. Cortez , V. Machado , R. Costa , C. Luis , P. Coelho , R. Soares , A. Alves , N. Borges , A. Santos , Anti-angiogenic Properties of Coffee Diterpene Esters, Cafestol and Kahweol Palmitate, Journal of Cellular Biochemistry, Volume (117), No (12), Year (2016-4), Pages (2748-2756)
  18. , Marzieh Moeenfard , , Liquid chromatography with diode array detection combined with spectral deconvolution for the analysis of some diterpene esters in Arabica coffee brew, Journal of Separation Science, Volume (38), No (4), Year (2015-2), Pages (612-620)
  19. Marzieh Moeenfard , , N. Borges , A. Santos , A. Alves , Quantification of Diterpenes and Their Palmitate Esters in Coffee Brews by HPLC-DAD, International Journal of Food Properties, Volume (18), No (10), Year (2015-10), Pages (2284-2299)
  20. Marzieh Moeenfard , J. Avelino Silva , N. Borges , A. Santos , A. Alves , Diterpenes in espresso coffee: impact of preparation parameters, European Food Research and Technology, Volume (240), No (4), Year (2015-4), Pages (763-773)
  21. Marzieh Moeenfard , Guillaume L. Erny , , Variability of diterpene esters in coffee beverages as influenced by different preparation procedures, Journal of Food Science and Technology, Volume (53), No (11), Year (2016-11), Pages (3916-3927)
  22. , Marzieh Moeenfard , , , , , (Microencapsulation of a Natural Antioxidant from Coffee - Chlorogenic Acid (3-caffeoylquinic acid, Food and Bioprocess Technology, Volume (10), No (8), Year (2017-8), Pages (1521-1530)
  23. E. Milani , Seyed Mohammad Ali Razavi , Arash Koocheki , V. Nikzadeh , N. Vahedi , Marzieh Moeenfard , Aliakbar Gholamhosseinpour , Moisture dependent physical properties of cucurbit seeds, International Agrophysics, Volume (21), No (2), Year (2007-5), Pages (157-168)

مقالات ارایه شده در کنفرانس

فارسی

  1. شیما تقوی , مرضیه معین فرد , رضا فرهوش , مقایسه طیف‌سنج تحرک یونی و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا به منظور تعیین مقدار آکریل‌آمید در قهوه , همایش ملی پژوهش های کاربردی - امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت , 2023-10-16
  2. رسول خدابخشیان کارگر , فاطمه مرتضوی , مرضیه معین فرد , استخراج و ارزیابی میزان تانن محصولات کشاورزی , چهاردهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران , 2022-09-06
  3. مریم حکیمی راد , مرضیه معین فرد , محسن جهانشاهی , محمدحسن شاهوی , مروری بر روش‌های تولید نانوسلولزها از ضایعات صنعت کشاورزی , چهاردهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران , 2022-09-06
  4. مریم برآوردی , مرضیه معین فرد , حمید معین فرد , استخراج ترکیبات پلی‌فنولی به عنوان رنگ طبیعی از هسته خرما و مطالعه برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن تحت شرایط مختلف , بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2022-02-23
  5. مریم حکیمی راد , مرضیه معین فرد , محسن جهانشاهی , محمدحسن شاهوی , فناوری های نوین استخراج سلولوز و همی سلولوز از تفاله قهوه جهت مصرف در خوراک دام , اولین کنفرانس ملی فناوریهای نوین دامپزشکی , 2021-09-08
  6. فریده مجریان شرقی , مرضیه معین فرد , رضا فرهوش , هادی مهدویان مهر , بررسی امکان جایگزینی قهوه عربیکا با هسته خرمای برشته شده در تهیه نوشیدنی قهوه , بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2021-02-02
  7. مرضیه معین فرد , پانیذ خالوکرمانی , هادی مهدویان مهر , قهوه هسته خرما: بررسی تاثیر واریته و روش تهیه بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی , بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2021-02-02
  8. مرضیه معین فرد , شیما تقوی , پانیذ خالوکرمانی , علی شریف , اعتبارسنجی روش اندازه گیری کافئین در نوشیدنی قهوه با کمک طیف سنج تحرک یونی , همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی , 2019-11-13

انگلیسی

  1. Marzieh Moeenfard , Ocorrência de cafestol e caveol em amostras de café , XXII Encontro Nacional da Sociedade Portuguesa de Química , 2011-07-03
  2. Marzieh Moeenfard , Cafestol, kahweol and related esters profile in espresso coffee , VII Encontro Nacional de Cromatografia , 2012-01-09
  3. گیلیوم ارنی , Marzieh Moeenfard , آرمیندا آلوش , Analytical Performance of Spectral Deconvolution Approach for the Analysis of Diterpene Esters in Coffee Using HPLC-DAD. , 12th International Chemical and Biological Engineering Conference – CHEMPOR , 2014-09-10
  4. Marzieh Moeenfard , لیژیا روشا , آرمیندا آلوش , Evaluation of chlorogenic acids in coffee brews prepared by recent technologies. , 12th International Chemical and Biological Engineering Conference – CHEMPOR , 2014-09-10
  5. Marzieh Moeenfard , ژوزه سیلوا , آلخاندرو سانتوش , نونو بورگش , آرمیندا آلوش , Cafestol and kahweol in espresso coffee as influenced by preparation parameters , 12th International Chemical and Biological Engineering Conference – CHEMPOR , 2014-09-10
  6. Marzieh Moeenfard , آلیس کورتز , ورا ماشادو , پدرو کوئلیو , راکل سوارش , آرمیندا آلوش , نونو بورگش , آلخاندرو سانتوش , Coffee diterpene derivatives as anti-angiogenesis agent , 7th Symposium in Metabolism , 2015-10-21
  7. Marzieh Moeenfard , گیلیوم ارنی , آرمیندا آلوش , Discrimination between Arabica and Robusta coffee brews according to their diterpene esters profile - application of deconvolution approach , Third International Congress on Cocoa Coffee and Tea , 2015-06-22
  8. Marzieh Moeenfard , ژوزه آولینو سیلوا , سارا راموش , ایستنسون , سیگرجیسون , نونو راتولا , Semi-volatile organic contaminants -SVOCs- in pine needles from Iceland , SETAC Europe 28th Annual Meeting , 2018-05-13
  9. Marzieh Moeenfard , Nuno Borges , Alejandro Santos , Arminda Alves , ?Coffee Drinks – Changing Patterns of Ingestion of Bioactive Compounds , International Symposium on occupational Safety and Heigien , 2016-03-23
  10. , Marzieh Moeenfard , Sara Ramos , E. Silva , Vera Homem , Lucia Santos , Arminda Alves , Nuno Ratola , Seasonal and spatial trends of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) and synthetic musks in Portugal using pine needles , ICCE 2017 – 16th International Conference on Chemistry and the Environment , 2017-06-18
  11. Marzieh Moeenfard , Sara Ramos , Jose Avelino Silva , M. Matache , Nuno Ratola , Preliminary study to compare and relate pine needles uptake of semi-volatile organic compounds (SVOCs) , ICCE 2017 – 16th International Conference on Chemistry and the Environment , 2017-06-18
  12. Marzieh Moeenfard , Sara Ramos , Jose Avelino Silva , M. Machade , Nuno Ratola , Comparison of semi-volatile organic compounds (SVOCs) levels in pine needles towards a uniform assessment using different species , EMEC 18 – 18th European Meeting on Environmental Chemistry , 2017-11-26