مرور مقالات بر اساس سال انتشار

2014   2013   قبل از 2013

موارد یافت شده: 3326

3101 - A recursive algorithm for optimizing differentiation (چکیده)
3102 - A Study on Combination of von Mises and Tresca Yield Loci in Non-associated Viscoplasticity (چکیده)
3103 - Stochastic analysis of elastic wave and second sound propagation in media with Gaussian uncertainty in mechanical properties using a stochastic hybrid mesh-free method (چکیده)
3104 - Effects of Particle Migration on Nanofluid Forced Convection Heat Transfer in a Local Thermal Non-Equilibrium Porous Channel (چکیده)
3105 - سازوکار تشکیل سیلیس و دولومیت در سنگ های کربناتی ژوراسیک فوقانی (آکسفوردین – کیمریجین- تیتونین؟) در غرب بجنورد و جاجرم (چکیده)
3106 - Performance Analysis of Two-Level Asynchronous Optical CDMA Systems Utilizing Wrapped OPPM (چکیده)
3107 - بررسی اثر تداخل گل جعفری در مخلوط با گوجه فرنگی 1- اثر بر ترکیب و تنوع علف های هرز (چکیده)
3108 - Genotyping of Clostridium perfringens isolated from healthy and diseased ostriches (Struthio camelus) (چکیده)
3109 - Structure and vibrational assignment of bis(benzoylacetonato)copper(II) (چکیده)
3110 - A newly recorded genus and species of Megaseliini (Diptera: Phoridae), a parasitoid of ladybird pupae (Coleoptera: Coccinellidae), from Iran (چکیده)
3111 - Pathogenicity of Lecanicillium longisporum (Ascomycota: Hypocreomycetidae) on the aphid Cinara pini (Hemiptera: Lachnidae) in laboratory condition (چکیده)
3112 - Influences of rennet and container types on proteolysis of traditional Kurdish cheese during the ripening (چکیده)
3113 - Response Surface Optimization of Barbari Bread-Making Process Variables: Interrelationship of Texture, Image and Organoleptic Characteristics; Using Image Analysis for Quality and Shelf Life Prediction (چکیده)
3114 - Bread-Making Process Optimization: Staling Kinetics, Relationship of Batter Rheology, Shelf Life, Quality and Sensory Characteristics of Barbari Bread (چکیده)
3115 - Effect of aluminum nanoparticles on combustion characteristics and pollutants emission of liquid fuels – A numerical study (چکیده)
3116 - Effects of dietary melatonin supplementation on some blood oxidative status biomarkers and biochemical parameters in common carp (Cyprinus carpio) (چکیده)
3117 - Screening of selected feedstuffs by sub-adult narrow clawed crayfish, Astacus leptodactylus leptodactylus Eschscholtz, 1823 (چکیده)
3118 - اثرآب ازن دار بر کاهش باکتری های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن (چکیده)
3119 - اثر درجه چرخ کردن بر ویژگی های رنگی گوشت گاو, شتر و شتر مرغ (چکیده)
3120 - The Investigation of Mediating Role of Organizational structure and Organizational learning in Relationship between Knowledge management and Organizational Performance (چکیده)
3121 - کاربرد روش تلفیقی چندشاخصه با GIS در انتخاب روستاهای نمونه اکوتوریستی (چکیده)
3122 - تاثیر کم آبیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد و کارایی مصرف آب ارقام گندم در مشهد (چکیده)
3123 - Investigation of temporal and spatial climate variability and aridity of Iran (چکیده)
3124 - بررسی رابطه ی بین خودکارآمدی پژوهشی با عملکرد پژوهشی در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد (چکیده)
3125 - اثربخشی مهدهای قرآنی و مراکز پیش دبستانی عادی در پیشرفت مهارتهای خود تنظیمی و خواندن دانش‌آموزان پایه اول دبستان (چکیده)
3126 - مقایسه انگیزش تحصیلی و کیفیت زندگی دانش‌آموزان پسر مشمول ارزشیابی توصیفی با ارزشیابی سنتی (چکیده)
3127 - آزمون مدل نقش میانجی‌گرانه خودتنظیمی در رابطه‌ی بین جو روانی اجتماعی کلاس و ناسازگاری کلاسی دانش‌آموزان دوره راهنمایی (چکیده)
3128 - The role of epiphyticPseudomonasandPantoeapopulation diversity on prevalence of fire blight disease (چکیده)
3129 - Pathogenicity of the fungus Lecanicillium longisporum against Sipha maydis and Metopolophium dirhodum in laboratory conditions (چکیده)
3130 - A review of strategies to monitor water and sediment quality for a sustainability assessment of marine environment (چکیده)
3131 - Numerical simulation of a submerged cylindrical wave energy converter (چکیده)
3132 - تحلیل بدون المان مواد مرکب هدفمند حاوی ترک تحت بارگذاری حرارتی (چکیده)
3133 - Emotion-Based Language Instruction (EBLI) as a new perspective in bilingual education (چکیده)
3134 - میزان انطباق اهداف کتابهای تعلیمات اجتماعی دوره راهنمایی تحصیلی با اسناد فرا دست آن (چکیده)
3135 - درمان با محرمات (چکیده)
3136 - ارزیابی روند دراز مدت ثبات عملکرد در غلات اصلی کشور (چکیده)
3137 - Molecular characterization of Avian Adenoviruses in Iranian Broiler Flocks (چکیده)
3138 - Molecular diagnosis of mycoplasma conjunctivae in an outbreak of infectious keratoconjunctivitis in sheep. (چکیده)
3139 - Isolation, antimicrobial susceptibility and mecA gene analysis of methicillin-resistant Staphylococcus aureus in Iranian white cheeses (چکیده)
3140 - Sequence analysis of VP1 gene in three Iranian very virulent Infectious bursal disease virus strains (چکیده)
3141 - Evaluation of broadleaf weeds control with some post-emergence herbicides in maize (Zea mays L.) in Iran (چکیده)
3142 - Online neural network model for non-stationary and imbalanced data stream classification (چکیده)
3143 - Evaluation of process behavior and crystallite specifications of mechano-chemically synthesized WC–Al2O3 nano-compositesEvaluation of process behavior and crystallite specifications of mechano-chemically synthesized WC–Al2O3 nano-composites (چکیده)
3144 - Direct solid state synthesis ofW–Al2O3 nanostructured composite using ammonium paratungstate (APT) and Al powder mixture (چکیده)
3145 - بررسی ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی (چکیده)
3146 - Investigation of microstructure and mechanical properties of Al6061-nanocomposite fabricated by stir casting (چکیده)
3147 - Electrochemical and quantum chemical assessment of two organic compounds from pyridine derivatives as corrosion inhibitors for mild steel in HCl solution under stagnant condition and hydrodynamic flow (چکیده)
3148 - تأثیر محیط یادگیری ترکیبی بر رضایت و یادگیری کارشناسان بخش صنعت (چکیده)
3149 - Creep Characterization of Ni-Based Superalloy IN-792 Using the 4 and 6-h Projection Method (چکیده)
3150 - گرایش به تفکر انتقادی، یادگیری خود تنظیمی و موفقیت تحصیلی در بستر الگوی تدریس کاوشگری (چکیده)

  • «
  •  
  • 1
  •  
  • 2
  •  
  • 3
  •   · · ·
  •  
  • 62
  •  
  • 63
  •  
  • 64
  •  
  • 65
  •  
  • 66
  •  
  • 67
  •  
  • »