بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: کوشا


موارد یافت شده: 44

1 - Allocation of marketing budgets to customer acquisition and retention spending based on decision calculus (چکیده)
2 - طراحی سیستم خبره جهت پیشبینی رفتار مشتری برمبنای بخشبندی مشتریان (مطالعه موردی : شرکت صنایع چوب و فلز تولیکا) (چکیده)
3 - A New Model for the Calculation of Customer Life-time Value in Iranian Telecommunication Companies (چکیده)
4 - ارائه یک روش ابتکاری برای حل مسأله طراحی چیدمان تسهیلات چند ردیفه با در نظر گرفتن هزینه فرصت (چکیده)
5 - رابطه بهزیستی روان‌شناختی با عملکرد شغلی پرستاران و مقایسه آن‌ها در بخش‌های ویژه و عادی (چکیده)
6 - رابطه بین ادراک پزشکان از اقدامات شواهدمحور و اقدامات مدیریت منابع انسانی عملکرد بالا با ادراک آنان از جو خدمت مداری (مورد مطالعه: مراکز بهداشت اصفهان) (چکیده)
7 - انتخاب سبد بهینه‌ی پروژه‌ها در شرایط عدم اطمینان با استفاده از برنامه‌ریزی تصادفی چند مرحله‌ای با قابلیت جایگزینی پروژه‌ها در طول اُفق زمانی (چکیده)
8 - پیش‌بینی رویگردانی مشتری در صنعت بیمه با استفاده از تکنیک بردار پشتیبان (چکیده)
9 - مدل چند هدفه بودجه بندی سرمایه بابکارگیری برنامه ریزی آرمانی و فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی (چکیده)
10 - مدلی ترکیبی برای بودجه بندی سرمایه‌ای بر اساس فرایند تحلیل شبکه‌ای (ANP) و برنامه‌ریزی آرمانی (چکیده)
11 - توسعه پایدار از طریق بازیافت با تمرکز بر بهینه سازی شبکه (چکیده)
12 - به کارگیری ریاضیات تصمیم در تخصیص بودجه های بازاریابی متکی بر زنجیره های مارکوف (چکیده)
13 - ارائه مدل مکانیابی تصادفی تسهیلات با استفاده از روش برنامه ریزی تصادفی (چکیده)
14 - بخش بندی بازار با مدل جدید RFMP و اولویت بندی بخش ها با روش AHP (چکیده)
15 - بخش بندی بازار و اولویت بندی بخشها مبتنی بر تصمیم گیری چند معیاره (چکیده)
16 - Customer Lifetime Value: Literature Scoping Map, and an Agenda for Future Research (چکیده)
17 - An Application of Discriminant Analysis for Measuring Customer Lifetime Value (چکیده)
18 - An integrated approach to budget allocation in partnership construction projects based on multiple criteria decision making (چکیده)
19 - اثر رهبری همنوا بر تعهد سازمانی از طریق نقش واسط اعتماد و تشریک دانش (چکیده)
20 - اثر اعتماد به مدیران بر تفکر راهبردی سازمانی و نقص آنها در بهبود عملکرد سازمانی از راه تعهد سازمانی در بستر آموزش عالی (چکیده)
21 - شناسایی عوامل بحرانی موفقیت و شکست پروژه های استقرار سیستم مدیریت کیفیت در خدمات (چکیده)
22 - بخش‌بندی بازار به کمک مفهوم ارزش زمان عمر مشتری (چکیده)
23 - به کارگیری بهینه سازی استوار برای تخصیص بودجه های ارتباط با مشتریان (چکیده)
24 - کاربرد ریاضیات تصمیم گیری در مدیریت ارتباط با مشتری (چکیده)
25 - رویکردی پویا برای تخصیص بودجه‌های ارتباط با مشتریان (چکیده)
26 - اولویت‌بندی مشتریان با استفاده از ارزش دوره عمر مشتری و واریانس (چکیده)
27 - عوامل بحرانی موفقیت و شکست پروژه های استقرار سیستم مدیریت کیفیت (ISO 9000) در بخش خدمات (چکیده)
28 - A Robust Optimization approach to Customer Equity Maximization (چکیده)
29 - A Robust Optimization Approach to Customer Equity Management (چکیده)
30 - A robust optimization approach to allocation of marketing budgets (چکیده)
31 - به کارگیری الگوی حذف فراگیر فعالیت های بدون ارزش افزوده در شرکت جهان افروز بر پایه مدیریت ناب (چکیده)
32 - Quinolone resistance among Salmonella enterica and Escherichia coli of animal origin (چکیده)
33 - اثر توانمندسازی بر تمایل به ترک خدمت کارکنان (چکیده)
34 - طراحی مکانیزم تعیین موقعیت قرارگیری ادوات متصل به تراکتور نسبت به سطح زمین (چکیده)
35 - طراحی مکانیزم زیرشکنی عمق متغیر (چکیده)
36 - The effect of short-time microwave exposures on Escherichia coli O157:H7 inoculated onto beef slices (چکیده)
37 - بهینه سازی تولید فرآورده های سیب زمینی (چکیده)
38 - Association of virulence factors and quinolones and fluoroquinolones resistance among Esherichia coli isolated from poultry with colibacillosis (چکیده)
39 - Use of Somatic and Excretory- Secretory Antigens of Fasciola hepatica in Diagnosis of Sheep by ELISA (چکیده)
40 - استفاده از آنتی ژنهای پیکری و ترشحی فاسیولاهپاتیکا در تشخیص بیماری فاسیولوز در گوسفند با روش الایزا (چکیده)
41 - Virulence genes of Escherichia coli isolates from poultry with colibacillosis (چکیده)
42 - the effct of microwave radiation in reducing the superficial contamination of red meat to escherichia coli O157:H7 (چکیده)
43 - تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا(پاروین) (چکیده)
44 - the study of chemical composition, physical peopertis, and organoleptic evaluation of soy icecream (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر