بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: خیار


موارد یافت شده: 31

1 - بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری (چکیده)
2 - اولین گزارش از ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزائیک پیسک سبز خیار در استان های خراسان رضوی و شمالی (چکیده)
3 - نقد و بررسی ادله بطلان خیار شرط در ایقاعات (چکیده)
4 - بررسی کارایی گلخانه های خیار با کاربرد رهیافت تحلیل پوششی بازه ای (چکیده)
5 - تاثیر ورمی‌کمپوست روی پارامترهای رشد جمعیت شته‌ی جالیز، Aphis gossypii Glover (Hem., Aphididae)، در دو رقم خیار گلخانه‌ای (چکیده)
6 - تاتیر ورمیکمپوست و پوتریسین بر رنگیزههای فتوسنتزی خیار گلخانه ای (چکیده)
7 - تاثیر ورمیکمپوست و پوتریسین بر برخی خصوصیات رویشی خیار گلخانهای رقم یلدا (چکیده)
8 - اثر محلول پاشی با عصاره جلبک دریایی بر برخی صفات رویشی خیار گلخانه ای (چکیده)
9 - بررسی تمایل به دریافت کشاورزان استان خراسان رضوی برای تولید خیار ارگانیک گلخانه‏ ای (چکیده)
10 - ارزیابی تاثیر کاربرد پوشش های خوراکی به همراه اسانس در بهبود نگهداری خیار برش تازه (چکیده)
11 - تاثیر اسپری برگی سالیسیلیک اسد بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دانهالهای خیار(cucumis sativus) تحت شرایط تنش خشکی (چکیده)
12 - تاثیر سالیسیلیک اسید بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دانهال های خیار (Cucumis sativus cv. Super Dominus) تحت شرایط تنش خشکی (چکیده)
13 - اثرات هرس و تراکم بوته روی صفات مرتبط با عملکرد سه رقم خیار گلخانه ای (چکیده)
14 - تاثیر محلول پاشی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک دانهال های خیارتحت شرایط تنش خشکی (چکیده)
15 - بررسی اثرعصاره برگ درمنه و کرچک در کاهش جمعیت نماتد ریشه گرهی خیار( Meloidogyne incognita ) (چکیده)
16 - عوامل موثر بر تقاضای بالقوه اعتبارات کشاورزان برای گرایش به تولید خیار ارگانیک گلخانه ‏ا ی در استان خراسان رضوی (چکیده)
17 - بررسی و تعیین میزان مصرف انرژی برای تولید خیار گلخانه ای (کشت به روش خاکی) مطالعه موردی: در شهرستان مشهد (چکیده)
18 - تاثیر منابع کربن و نیتروژن بر رشد و فعالیت ضد قارچی Bacillus subtillis علیه مرگ پیتیومی گیاهچه خیار (چکیده)
19 - بررسی فعالیت آنزیم پراکسیدازالقاء شده توسط Trichoderma harzianum Bi در گیاهچه خیار و اثر آن در کنترل پوسیدگی ریشه و طوقه دراثر Pythium aphanidermatum (چکیده)
20 - شناسایی و ارزیابی بیماریزایی جدایه های Pythium ultimum جمع آوری شده از مزارع صیفی در استان های خراسان رضوی وشمالی بر روی گیاهچه خیار (چکیده)
21 - تاثیر کاربرد بذری سالیسیلیک اسید بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دانهال های خیار (cucumis sativus) تحت شرایط تنش خشکی (چکیده)
22 - تاثیر اسپری برگی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دانهال های خیار(cucumis sativus) تحت شرایط تنش خشکی (چکیده)
23 - جداسازی گونه Meloidogyne cruciani از گلخانه های خیار منطقه جیرفت و بررسی تنوع ژنتیکی درون گونه ای آن بانشانگرRAPD (چکیده)
24 - بررسی مکانیسمهای آنتاگونیستی .Bacillus spp در کنترل پوسیدگی ریشه و طوقه خیار در اثر Pythium aphanidermatum در مزارع تنکابن (چکیده)
25 - بهینه سازی فرمولاسیون Bacillus subtilis جهت مدیریت پوسیدگی ریشه و طوقه خیار توسط قارچ Pythium aphanidermatum (چکیده)
26 - تأثیر بسته بندی با پوشش نانوذرات Tio2 بر روی PH محصول خیار (چکیده)
27 - بررسی بقایای سموم در محصولات کشاورزی ایران مطالعه موردی: بررسی بقایای دیازینون در گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum)، خیار (Cucumis sativus) و خربزه (Cucumis melon) (چکیده)
28 - بررسی اثرا هرس و تراکم روی صفات مرتبط با عملکرد سه رقم خیار گلخانه ای (چکیده)
29 - بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره اندامهای هوایی خیار بر جوانه زنی و رشد گیاهچه علف هرز تاج خروس خوابیده (چکیده)
30 - شناسایی و تعیین پراکنش ویروس موزائیک خیار در مزارع شمال استان خراسان (چکیده)
31 - کنترل مگس سفید و کنه تار عنکبوتی خیار گلخانه ای با استفاده از عصاره تعدادی از گیاهان دارویی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر