بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: انگور


موارد یافت شده: 34

1 - کنترل بیولوژیک بیماری پوسیدگی خاکستری انگور (چکیده)
2 - کنترل بیولوژیک قارچ آسپرژیلوس عامل بیماری پوسیدگی سیاه انگور (چکیده)
3 - اثرات بیولوژیکی تفاله انگور بر فراسنجه های عملکرد رشدو متابولیت های خونی بره های پرواری افشاری (چکیده)
4 - تعیین ترکیبات مغذی، فراسنجه های تجزیه پذیری (ماده خشک، ماده آلی و پروتئین) و پروتئین قابل متابولیسم تفاله انگور و لیموترش به روش درون کیسه ای (چکیده)
5 - اثرات افزودن پلی اتیلن گلیکول بر تولید گاز متان در شکمبه، قابلیت هضم و انرژی قابل متابولیسم تفاله های انگور و لیموترش (چکیده)
6 - استفاده از دسکریپتور بین المللی به منظور مطالعه سیستماتیک ارقام انگور Vitis vinifera L. در شمال خرا سان (بجنورد و قوچان) (چکیده)
7 - بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام انگور بر اساس صفات مورفولوژیک (چکیده)
8 - بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک کن کابینتی و پیش تیمارهای مختلف بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی های کیفی کشمش (چکیده)
9 - تغییرات فصلی مقادیر نشت الکترولیتی،کربوهیدرات های محلول و رشد مجدد قلمه های چهار رقم انگور، (V.vinifera) تحت تنش یخ زدگی (چکیده)
10 - بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام انگور با استفاده از صفات کمی و کیفی میوه (چکیده)
11 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بذر برخی ارقام انگور (چکیده)
12 - بررسی تنوع صفات مورفولوژیکی و فنولوژیکی برخی ارقام انگور بومی استان خراسان رضوی (چکیده)
13 - مطالعه خصوصیات فنولوژیکی، مورفولوژیکی و شیمیایی برخی ارقام انگور در دو شرایط اقلیمی (چکیده)
14 - بررسی امکان استفاده از شیرین کننده های طبیعی (کنسانتره انگور سفیدو قرمز) در فرمولاسیون پاستیل شیر سویا (چکیده)
15 - تاثیر پلی فنول های عصاره هسته انگور روی رشد باکتری ها (چکیده)
16 - روش سنتی تولید شیره انگور در قوچان (چکیده)
17 - شناسایی برخی ارقام انگور بر اساس خصوصیات مورفولوژیکی میوه و بذر آنها (چکیده)
18 - بررسی نیاز سرمائی چهار رقم تجاری انگور (چکیده)
19 - تاثیر تنش یخ زدگی بر مقادیر نشت الکترولیتی، پرولین و رابطه آن با رشد مجدد در برخی ارقام انگور (چکیده)
20 - بررسی میزان آلایندگی ناشی از صنایع معدنی و فرآوری سرب و روی بر آب و خاک منطقه انگوران- دندی (چکیده)
21 - بررسی و تعیین مقاومت به سرما ویخ زدگی سه رقم تجاری انگور در شمال خراسان (چکیده)
22 - بررسی برخی ارقام انگور با استفاده از خصوصیات میوه و بذر (چکیده)
23 - برآورد نسبت انرژی ورودی به خروجی و تحلیل زینه نهاده ها درتولید محصول انگور سلطانی (مطالعه موردی قوچان) (چکیده)
24 - استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن (چکیده)
25 - بررسی نگرش کشاورزان نسبت به بیمه انگور (چکیده)
26 - برررسی و تعیین مقاومت به سرما ویخ زدگی برخی ارقام تجاری انگور در منطقه خراسان (چکیده)
27 - بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن (چکیده)
28 - بررسی برخی از خصوصیات کیفی روغن هسته انگور و اثرات آن بر سلامتی انسان (چکیده)
29 - بررسی تاثیر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی دانه انگور (چکیده)
30 - استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی (چکیده)
31 - تخصیص بهینه عوامل تولید انگور با تاکید بر کشاورزی پایدار استان خراسان (چکیده)
32 - بررسی تأثیر تؤام امواج فراصوت و قلیا در کاهش زمان خشک کردن انگور و تولید کشمش (چکیده)
33 - استفاده از دسکریپتور بین المللی به منظور مطالعه سیستماتیک ارقام انگور Vitis vinifera L. در شمال خرا سان (بجنورد و قوچان) (چکیده)
34 - شناسائی و مطالعه ارقام انگور در شمال خراسان (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر